![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bilemem ki
Tarifsiz adres gibi bulunmaz izlerdesin Yar seni nerelerde arasam bilemem ki Bir sır gibi saklanan bilinmez gizlerdesin Saklandığın o yeri bul desen bulamam ki Mevsimleri dolaşıp güzlerimde ararken Karakıştan çıkıp da ilkbahara sorarken Haziranın Temmuzun hayalini kurarken Dört mevsimin içinde ben sensiz gülemem ki Ben seni hangi yerde arayıp bulacağım Peşinde koşa koşa bir mecnun olacağım Susuz bir çiçek gibi sararıp solacağım Yar seni nerelerde arasam bilemem ki... Mehmet Emin Ermekin
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Biliyorum Gelmeyeceksin Bu Akşam Yine
Bu akşam hasretinin Coşkun selinde Ümit ile bekliyorum Gelirsin diye Nafile bekler seni Şu deli gönlüm Biliyorum gelmeyeceksin Bu akşam yine Senden çok uzaklarda Zaman geçmiyor Ayrılık akşamları Sensiz hiç çekilmiyor Yalnızım yapayalnız Yalnızlık gölgesiyle Biliyorum gelmeyeceksin Bu akşam yine Hasretin damla damla Gözlerimden akıyor Hasretin şu sızlayan Yüreğimi yakıyor Bu akşam güneş Yine sensiz batıyor Biliyorum gelmeyeceksin Bu akşam yine Gel artık ey vefasız Gel de gör şu halimi Göster bana ne olur Görünmez cemalini İstemem artık senin O uzak hayalini Biliyorum gelmeyeceksin Bu akşam niye... Mehmet Emin Ermekin
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Akşam Sensiz Kaldım
Bu akşam sensiz kaldım hasretini yaşadım O tatlı gülüşünü her köşede aradım Aylar değil sadece bir akşam sensiz kaldım Seni kaybetmiş gibi üzülüp de ağladım Resmine bakıp bakıp çok uzaklara daldım Bana cehennem oldu sensiz geçen her anım Aylar değil sadece bir akşam sensiz kaldım Sensizlik inan zormuş yaşayınca anladım Bir daha hiç ayrılma yanımdan uzaklaşma Elimde bir resminle beni böyle bırakma Aylar değil sadece bir akşam sensiz kaldım Sensiz geçen saatleri yaşanmamış saydım... Mehmet Emin Ermekin
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Ömür Daha Yaşasam Doyamam ki Yine Sana
Seninle geçen bir ömür İnan ki az gelir bana Bir ömür daha yaşasam Doyamam ki yine sana Sevgin öyle bir pınar ki İçiyorum kana kana Bir ömür daha yaşasam Doyamam ki yine sana Daha başka bir mutluluk Bulunsa da şu dünyada Neye yarar o mutluluk Yanımda sen olmayınca Bana aşkı anlat desen Gerek yok ki anlatmama Bir ömür daha yaşasam Doyamam ki yine sana Tekrar tekrar gelebilsem Defalarca bu dünyaya Seni görmek isterim hep Gözlerimi açtığımda Düşünemem sensizliği Hasretinle kor olsam da Bir ömür daha yaşasam Doyamam ki yine sana Sözlerime inanmazsan Gözlerime sor aşkımı Sana öyle bağlanmış ki Görüyor mu başkasını İmkan var mı hayatımı Benim sensiz yaşamama Bir ömür daha yaşasam Doyamam ki yine sana... Mehmet Emin Ermekin
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Ömürlük Roman
Her insan bu dünyada Bir ömürlük romandır En güzel insan Ardında iz bırakandır En mutlu insan hatırlanandır En mutsuzu ise unutulandır Bir çiçek...bir tebessüm Bana en güzel yar'dır Aranan her insan Çok bahtiyardır... Mehmet Emin Ermekin
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir rüzgar essin diyorum
Hangi rüzgar götürecek Bu yerlerden beni Hangi rüzgar söndürecek İçimdeki bu ateşi Hangi sözler avutacak Yaşadığım sensizliği *******e sığınır Hüsranımın sessizliği Bir rüzgar essin diyorum Bir fırtına misali Götürsün bu yerlerden Uzaklaştırsın beni Sev demiştim sev beni Ver demiştim kalbini Sevgilim diye diye Çok mu şımarttım seni Övünüp duruyormuşsun Bu eser benim diye Kimse ödül verdi mi Muhteşem eserine Çok mu mutlu oluyorsun Beni böyle gördükçe Başın göğe erdi mi Ben yaşarken öldükçe... Mehmet Emin Ermekin
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Tohumun Beklentisi
Başıma değince Ağacın dalı Farkettim o'nu Elinde olsa Hemen toprağa düşecek Kopardım Daldaki yaşantısının geldi sonu Toprağa kavuşturdum Ağaç olmak isteyen tohumu Başımı kaldırdım Şaşırdım...şaşırdım Bütün ağaç Ağaç olmak isteyen Tohumlarla dolu Yüreğimde Orman yangınları Yüreğimde Kül rengi dağlar İnanıyorum ki her taraf Bu tohumları Ağaç yapacak İnsan dolu... Mehmet Emin Ermekin
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Birsen&Beytullah-Bir Düğün Davetiyesi
Bir tesadüf sonucu karşılaştılar İkisi de sevgiye kucak açtılar Rumuz 'Mutluluk' ta karar kıldılar Sözlendiler...nişanlandılar... ve... Evliliğe doğru adım attılar Nice yılları beraber paylaşmak için Bizim düğünümüz 'Deda Düğün Salonu'nda Ekim ayının yirmibeşi, bir sonbahar akşamında Yolcuyuz düğünden sonra Kahraman Maraş'a Teşekkürler şimdiden tüm dost ve arkadaşa Uzaklarda olsak da kalbimiz hep sizlerle Lütfedip şeref verin bu mutlu gecemize Layık olacağız ikimiz de bu evliliğe Allahtan mutluluk dileriz tüm sevenlere Hepinizi bekliyoruz düğünümüze... Meryem&Mehmet Candemir Ayşe&Abdurrahman Hacılar Mehmet Emin Ermekin
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Mesele'yi Halletmek Gerek
Mesele yeni doğmuştu Hiç kimse önemsemedi Anasından babasından başka O doğarken hiç ağlamadı Haince gülüyordu Mesele hiç de sevimli değildi O'na ilk önce meselecik dediler Ama bu 'cik' sevgiden de değildi Umursamaz bir küçümseme Zamanla emeklemeye başladı Sonra yürümeye tay tay adımlarla Garip bir şey oldu mesele Nasıl tarif edeyim bilmem ki Hem uzun boylu hem de kısa Esmer, kumral biraz da sarışın Mesele büyüdükçe büyüdü Hiç birşey'den korkmuyor Çekinmiyordu hiç kimseden Sevgiden yoksun bakışlarıyla Korkutmaya başladı herkesi Gördükçe köşe bucak kaçan adımları Çınlatıyordu kahkahaları her yanı Yetmiyordu görüntüsüne dev aynaları Canına tak etmişti herkesin Sonunda bir karar alındı Birisi 'bu meseleyi halletmek gerek' dedi Yetti artık diyenler ona hak verdi Kimileri çözümsüz çözümler önerdi Kimileri gerçekleri göz önüne serdi Olanlar da meseleyi gerdi ama Yıllar önce önemsenmediği gibi O da önemsemedi Küçümsedi herkesi Şimdi gittikçe daralıyordu çemberi Hiç böyle ürkmemişti doğduğu günden beri Kovalarken günler günleri Mesele gittikçe eridi Soldu...soldu...yok oldu... Mehmet Emin Ermekin
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bugün Anneler Günü
Bir kadın ağlıyordu Bir mezarın başında Teselli buluyordu Gözlerinin yaşında Mezardaki oğluydu Şehit yazar taşında Bugün Anneler günü Oğlu çok uzaklarda Yaklaştım yavaş yavaş Vatan sağolsun dedi Adımı söyleyerek Tanıttım ben kendimi Çantasına uzanıp Gösterdi resimleri Uzatırken resmini Bu benim oğlum dedi Bugün Anneler günü Ver öpeyim elini Yerini tutmam ama Oğlun gibi sev beni Ağlamaklı bakarak Doldu yine gözleri Onun yeri hiç dolmaz Sağol evladım dedi... Mehmet Emin Ermekin
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|