![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aklıma
Sarı buğday başağında, Saçların gelir aklıma. Masmavi gökyüzünde, Gözlerin gelir aklıma. Baharın kokusunda, Kokun gelir aklıma. Yazda kışda baharda, Gülüşün gelir aklıma. Dünyanın her dönüşünde, Dönekliğin gelir aklıma. Bir an mutlu olduğumda, Sevgimiz gelir aklıma. Meziyet Ak |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Akşam
Alaca karanlıktan yol alırız akşama, Gökyüzü suskunluğu gülümserken yaşama. Yalnızlıklarımızın çizeriz biz resmini, Her bir nefes alışta sayıklarım ismini. Yürekler hüzünlerden kurtarmışsa kendini, Mutluluk kendimizin bilmektir kıymetini. Akşamlardan coşuyor gönüllerin pınarı, Çağlayan sevgilerin gülümser yarınları. Yalnızlık karanlıktan sıyrılarak saklanır, Mutluluğun şen sesi umutla aydınlanır. Akşamlar kalemime hep canlılık getirir, Sevda sandallarını gönüllerde gezdirir. Meziyet Ak |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aldanma
Aldanma kardeşim sen dost yüzlere, Bil ki huzursuzluk vurur sözlere. Yanlışlık yapmayın hiç gönüllere, Doğru ol dürüstlük olsun hep rotan. Yıkıcı sözlerle kırıyorlarsa, Kalbini dağlayıp yakıyorlarsa, İçinden umudu alıyorlarsa, Doğru ol dürüstlük olsun hep rotan. Dostluklar çok güzel yaşayabilsen, Düşmanlık yok eder anlayabilsen, Sevgiyle yaşama bağlanabilsen, Doğru ol dürüstlük olsun hep rotan. Yolundan döndüren elbet olacak, Şeytanca sözlerle bak yaklaşacak. Sana dostmuş gibi bil sarılacak, Doğru ol dürüstlük olsun hep rotan. Yüzüne gülerek konuşsalarda, Söz söyler gönlünü kırarlarsada. Olaylar canını hep acıtsada, Doğru ol dürüstlük olsun hep rotan. Bil ki sen dürüstsen utanacaklar, Seni bir daha hiç kırmayacaklar. Kaderin gülecek anlayacaklar, Doğru ol dürüstlük olsun hep rotan. Meziyet Ak |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alışmışım Kaderime
Bir ben var ki içerimde, Uzaklarda bir yerlerde. Bakıp bana gülümsüyor, Geçmişimden sesleniyor. Geçtiğim hüzün yolları. Yaşanmış o hayatları. Hatıramdan bir bir geçti, Hani yaşam gülecekti. Bulutlandı bak gözlerim, Hep dertleri ben dinlerim. Bana sen çektin mi derler, Hepsi dertlerden derbeder. İçerimdeki benimle, Dost olamadım gönlümle. Geçmiş gelecek dert hüzün, Yok bana bakacak yüzün. Gece nasıl güne uzak, Bana da mutluluk yasak. Alışmışım kederime, Arkadaşım dertlerimle. Gün geceye doğar ise, Mutluluk vurur bu yüze. Bu yazıyı ben çizmedim, Kaderime boyun eğdim. Meziyet Ak |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anıların Şehri
Hatıralardan esen, Sevgiyle gülümseyen, Bana mutluluk veren, Kalbini özlüyorum. Sensiz de seninleyim, O masum sevginleyim, Mutlu düşlerinleyim, Göz göze yürüyorum. Mutluyum hayalinle, Huzur veren sesinle, O deniz gözlerinle, Geçmişte yürüyorum. Gel cennet bahçesinde, Gönlün aşk köşesinde, Anıların şehrinde, Özlemle bekliyorum. Meziyet Ak |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlamıyorum
Kara kader sırlarımı çözmüyor, Gözlerinde mavi bulut var senin. İnan gönle yağmurla çiseliyor, Rüzgârı da öyle hoş ki sevginin. Seni seven kalp yanar mı sorarım, Açıklanmaz gizli derdin nedendir. Kalbimdeki volkanmı ki yanarım, İçimdesin yüreğim seninledir. Baktığın an aynaya orda gördüğün ben, Soruyorum sevgilim nedir benim bu çilem. Kendini satıyorsun inan ki dirhem dirhem, Mutlu yaşa birtanem sakın çıkma kalbimden. Meziyet Ak |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anne ve Asker
Anneden Ak sütümle besledim biricik yavrumu, Uçan kuştan esen yelden kıskandım. Vatan hizmetine asker yolladım, Gidişine davul zurna çaldırdım. Zor gelsede yavrum senden ayrılık, Vatana asker edip yolladık. Askerliğinde taş basıp yüreğimize ağladık, Yokluğunda kara yaslara katlandık. Askerden; Anacığım vatana asker yolladın beni, Özledim senin sevgi dolu sesini. Biraz korku büyük gururla askerliğimi, Yapacağım sevgiyle vatan hizmetimi. Askerlik anacığım yüreğimi yakıyor, Ayrılık kurşunlardan daha da çok dağlıyor, Teskereye gün saymakla bitmiyor, Sen ağlama anacığım hasretlik bitiyor. Meziyet Ak |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anneler Baştacıdır
Yüzyılın başlarında Anna Jarvis adında, Yaşıyordu bir genç kız bir de annesi vardı. Amerikadaydılar ölüm geldiği anda, Anneyi aldı ecel kızı bir hüzün sardı. Her Mayısın ikinci Pazar'ı annesine, Armağan etti genç kız bu anneler gününü. Beğenildi bu fikir o anneler gününe, Bin douz yüz on dörtte bu gün kabullenildi. Avrupa benimsedi bu anneler gününü, Türkiye de bu güne anneler günü olsun dedi. Kutlayarak alacak annelerin gönlünü, Mukaddestir onların sevgileri hayatta. Bin dokuzyüz ellide kutlanmaya başlanmış, Türkiye'miz sevgiyle her anneler gününde, Benimseyip kutlamış anneler anılırmış, Oysa sadece bir gün anmak yetmez sevgide. Anneler baştacıdır hep mutlandırmalıyız, O güzel gönülleri anlayıp kırmayalım. Yaşamın her gününde sevgiyle anmalıyız, Cefakâr annelerin gününü kutlayalım. Annem fedadır sana inan bu emanet can, Korusun seni Tanrım bütün kötülüklerden. Gözünde bir damla yaş görürsem bile bir an, Annem kahrolurum ben sakınırım gözümden. Kutlu olsun gününüz sevgili anneciğim, Çocukken başucumda uykusuz geçirdiğin, O cefakâr gönlünü unutmam sevdiceğim, En yakın dostumsun sen benim tek sevdiğimsin. Meziyet Ak |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anneler Günü
Mayısın on ikisi annneler günü annnem, Sadece bir gün yetmez her gün sizin olmalı. Baştacı annelerin hiç bir an gözlerinden, Bir damla yaş akmasın yaşlar kurulanmalı. Gece gündüz çocukken başımızı beklerler, Kıskanır gözlerinden sakınırlar her şeyden. Bir şey olmasın diye yürekleri hep titrer, Canlarını vererek korur kötülüklerden. Anne en iyi dosttur dost bildiklerimizden, Bize öğüt verirler dinlenmeli sözleri. Beklemez onlar çok şey tek şey sevgi gönülden, Ana gibi yar olmaz yücedir gönülleri. Annem kutlarım senin her annneler gününü, Sırtımda taşısam da hakkını ödeyemem. İstemeyerek kırsam o mukaddes gönlünü, İçim yanar inan ki seni üzmek istemem. Seni seven bu kalbim istiyor huzurlu ol, Gamdan kederden uzak gönlün mutluluk dolsun. Yine gelsem dünyaya annem tekrar gel sen ol, Cefakâr annneciğim gününüz kutlu olsun. Meziyet Ak |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anneler Günün Kutlu Olsun
Biricik canım anneciğim, Hayattaki tek sevdiceğim. Sen mutlu ol tek isteğim, Gözlerin hep gülsün isterim. Ne denizin büyüleyici manzarası, Ne doğanın can verici havası. Sensiz kalbim dert masası, Sen bana babamın hatırası. Ne olur hiç kahrolup üzülme, Tüm güzellikler feda canım anneme. Gün mutlulukla gülsün yüzüne, Anneler günü huzur versin gönlüne Annem günün kutlu olsun, Yaşamın huzurla dolsun. Seni üzen yüzler solsun, Hayatın hep neşe sunsun. Meziyet |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|