![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anladım! !
Soyundu hasretim, dokunamazlığıma Avuçlarımda kor ateş Yanmaktayım! Aşk bir kez daha vur hadi Uzağı yakın eder yolar! İsyanım zamana Iraklık neymiş, adını koymaktayım Dikilirim karşına Dudaklarımda bıçak kesmiş suskunluğum Gözlerimde muhteşem hayal Sana aşkımı anlatmaktayım Nafile! Kayalara vuran dalgalar! Sizi şimdi daha iyi anlamaktayım Yüreğim! Seni bitmişliklerle bitap bulmadım Avuçlarımda sönük yıldızlar hiç saymadım Kuşlar terk eder elbet yurdu bilirim Sen terk edemediğimsin Anladım! Ali Gençay |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Annem'e
kesilen göbeğin acısı bende güz kokusu sinmiş göğüslerine iki ekim sabahı bin dokuz yüz yetmiş iki de kayboldum avuçlarında tuttuğunda ellerimi nöbette kulakların uykusuz *******inde söyle annem nerde şimdi göğsün nerde hani nerde kızgınlığın, eşek sıpan ilk mayıs dokuzu kucaklayıp çiçeği verdiğimde ellerine titrek ellerin, yaş gözlerinde aslan oğlum koca seneler devirdim bak anne yaş otuz ikilerde sıcak nefesin halen bedenimde nice sevgililer değdi de tenime nice kadınlara yar dedim de söyle annem nerde şimdi nefesin nerde dut ağacına yaslandım sen varsın kurduğun beşik izlerinde bir burukluk var mis kokulu fesleğenlerinde dudaklarımda ilk anne ıslanmıştı gözlerin inceden inceye ''kurban olurum sana ben'' demiştin de ah annem ben koca adam olmuştum gözünde söyle annem nerde şimdi kokun nerde zamanı geri çevirmek zor bilirimde hadi al koynuna yine beni okşa saçlarımı ninnilerle gittiğin yerler çok mu uzak anne söyle ora nerde! ! ayaklarım çırılçıplak yırtıldı patiklerimde yeminler olsun uçarak gelirim yeter ki gel de söyle annem nerde şimdi sıcaklığın nerde yok annem merak etme sen özlemindir kanayan kalemimde deli oğlun bilir sen gelmesen de beklerim zamanı sensiz geçmese de söyle anne mutlu musun vaat edilen cennetlerde biz mutluyuz senle geçen günlerde seni seviyorum anne binlerce mayıs dokuzu geçse de Ali Gençay |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aptal Islatan
uyandı ıslaktı sabah yüzünü yağmurla yıkadı gök gürlemişti bönlündü uyku bembeyaz bulutlar tenini okşamıştı o ağlamıştı yağmur sağanak gözyaşları damla birer,birer ne fark eder yağmura karıştı herkes adımlarını hızlandırdı kaçtı o kaçmadı yağmurdu ne fark eder zaten adı aptal ıslatandı çocuk seslendi amca! ! yağmur gülümsedi güzel isim dedi çocuk bilmezdi o! ! yağmuru çok sevmişti aptalca ıslanacak kadar özlemişti Ali Gençay |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arap Saçı
arap saçı zor çözmek dolaşıyor ellerim kurudu boğazım lal oldu dillerim gözlerime bak söyle! ! yalan mıydı Leyla denen efsane yoksa ağır mıydı dağları delen darbe aşk kor ateş yanıyorum hevesler tutuşuyorum şehir labirent bul beni dönüp ardımı kaçtım adımladım her kaldırımı her soteyi serme keş arzular bir,bir devrilir yudumlanır birkaç dilim elmayla kan kırmızı şaraplar gözler beni yargılar fahişeler soyar beni lime lime, etlerim kopar sokağın çıkmazındayım devrilmiş çöp tenekeleri köhne bina üst kat çatırdayan aşkın duyulmayan sesleri konuşamıyor adam sarhoş belli kadın gevrek bir edayla üflüyor yeni sürülmüş ojeli ellerini iğreniyorum hayat arap saçı ne ki anlamı çözemiyorum sevgilim seni hayattan öte seviyorum Ali Gençay |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arz_ Hal
Ne zamandır dokunamadım saçlarına Ellerimde zehir uyuşuğu Özledim; Gözlerinde ki sarhoşluğu Acı,özlem,keder adam etmedi beni Katığımda baldıran,ibriğimde katran İçiyorum; Gözlerini boyadığım siyahı Düşlerimin savrulduğu sokaklar Hevesler lav olmuş,yapılır pazarlıklar Anlamışlığım; Ateş kuruyu da,yaşı da yakar Tadım yok sevgilim Dem tutamıyorum hiçbir şarkıda Tat vermiyor nağmeler Eyvahım; Bitecek sensiz nefesler Ali Gençay |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Asude
(menenjitle boğuşan ve halen yaşam savaşı veren Asude'ye hitaben) küçücük ellerine umut sıkıştır kaldır göz kapaklarını ölüme inat kelebekler uçuştur Asude’m hadi aç gözlerini vurduğumda yaşını yaşıma inan hiç çıkar şu kısa zamanda gülücükler at ellerini ver bana tuk sıkı,sıkı bırakma haklısın anlamadım dünyayı sen vazgeçme belki de anlamsızlığımdadır anlam, hadi aç gözlerini akıt zehrini bana ben kadar bari yaşa Asude’m hadi aç gözlerini yaşam balonun patlaması kadar gerçek oyuncak bebeğin ağlaması kadar sahte yaşa,hisset,gül ve ağla dünya yalan olsa da meleklere bakma sen Onlar hep bebekleri kıskandılar Asude’m Hadi aç gözlerini Ali Gençay |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk
Şarkıda dize oldun,makamlarla bestelendin Düştün sazın teline,gam telinde demlendin Dudaklardan döküldün,incilerle belendin Aşk seni ne etmeli,zevktin derde belendin Ali Gençay |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Diyarına
Soyunmalıyım gecenin ayazında Yada yanmalıyım yıldızların narına Şarkılar dizmeliyim,donmuş dudaklarıma Olurda düşersem yol ortasında Kuşlar girin kollarıma İki yanımda kırlangıç kanatlar Uçurun beni aşkın diyarına Saçları rüzgar sevgili Esirgeme ellerini,çal lirini Duymalıyım kulaklarımda o eşsiz ezgi Yaklaştıkça cennetine Sabırsızım Kuşlar,bırakın ellerimi Bırakın beni aşkın diyarına Tenimi okşayan ılık rüzgar Değme bana,tenimi yalnızca yar okşar İçimde delice koşmak Parelenmeli,uçsuz bucaksız uzaklar İhanet etmemeli yüreğime ayaklar Miskler,karanfiller,leylaklar Kesmeyin önümü Burnuma yalnızca sevda kokar Uyku! Git gözlerimden Sabaha az var Korkarım,güneş benden önce doğar Korkarım, önce gözlerinde o parlar Kaybolmayın! Yoksa kaybolurum yıldızlar Geri gelin kuşlar Tutun kollarımdan Anladım Aşkın diyarına daha çok var Ali Gençay |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk_ı Bahar
Ruhumu emziren kadın Göğsünde aşk, gözlerinde nar Öpsem dudaklarından Dökülür ölüme efsunlar Geldin! Eteklerinde rüzgâr Eridi buzdan çehrem Gitti! Beynimden zonklamalar Çiğdemler açmış tenin Kokunda bahar Çise serpilmiş sesine Konuşmazsan! Yağmaz yağmurlar Ali Gençay |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk_ı Karar
İnseler gökten melekler, huriler Önümde bir, bir sıraya dizilseler Bilirim ki birbirinden güzeldirler Yinede seni benden edemezler Kokularında açsa bahar, çiçekler Saçlarında bad_ı saba, estirseler En güzel nağmelerle seslenseler Yinede seni benden edemezler Eteklerinden yıldızlar serpseler Gökyüzünü ayaklarıma serseler Sunsalar en şuhundan ******* Yinede seni benden edemezler Dilleri dudu, bülbül, ötüşseler Tenleriyle bedenime değseler Cennetten mutluluk vaat etseler Yinede seni benden edemezler Dudaklarına gülücükler dizseler En can alıcı bakışlar sergileseler Tutup elimden zorla çekiştirseler Yinede seni benden edemezler Ağlasalar, feryadı figan etseler Yalvarsalar, el açıp dua etseler Alsalar canımı, bedel isteseler Yinede seni benden edemezler Ali Gençay |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|