![]()  | 

| 
	 | 
| 		

| 
		#1 | 
| 

Aşmış Üye 
			![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007 

Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts 
Üye No: 44033

İtibar Gücü: 57931  
Rep Puanı : 34658  
Rep Derecesi :   
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek 
				 | 

Ağlarım Ben 

Çağlar, akar gözlerim Demine oturmuş aşkımın Tutuklu kalmış Acılarla, arkadaş olmuş Gönül yaram'dan Güneş'siz toprakmıyım Kök saçak salmış ağaçmıyım ******* düşmüş gönlüme Yıldız oldum Kaydıkça, yolumu bulamıyorum Bu neyin nesi'dir Sevgimi'dir, acımı'dır Bilmeden geçilen yolmudur Gönlüm'de gönlüme Derman olacak ilacı bulamıyorum Görülmezliklere esir düştüm Toz dumanım Göz yaşlarım arasında, kaçışım Kalp atışlarımda, hesabım Bir sevgi'dir kendimden geçiyorum Gönül sesi'me Ağlasam çare bulamıyorum Sevdim, ama sevgimde üzülüyorum Şaşkına döndüm Dört'te dört,dört bir yana bölündüm Ağlarım ben Kalbe, kalp koyduğum yerde  | 
| 
		 | 

| 
| 		

| 
		#2 | 
| 

Aşmış Üye 

Rep Derecesi :   
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek 
				 | 

Ah Desem... 

Bir sevgidir, ateş aldım yanıyorum Ah desem Tüm bedenimden kanıyorum Seni sevip, sende gezmekse Senin sevginden nefes alıyorum Ah desem Gözlerimden kanıyorum Hissedilmez renklerine büründüm Gönlümden, sen olarak tütüyorum... Seni sevmekten Ah çekmekten Karanlık düşler gezegenine, esir düştüm Sevginden, hüküm giydim Yalnızlıklar ülkesinin prensi oldum Her gün Bir yanımı, bir canımı Sen olarak, sevgi adına yok ediyorlar... Sevmekmi Bu körpe dünyada, sevilmekmi Yoksa Ah çekip Yalanlarla yüzleşmekmi Bir kalp atışı gibi erimekmi Nasıl, bir sevgi ateşinde yanıyorum Gönlümden Sen olarak, sevgi diye tüttükçe Tüm gerçekleri, sevgi adına görüyorum...  | 
| 
		 | 

| 
| 		

| 
		#3 | 
| 

Aşmış Üye 

Rep Derecesi :   
				 | 

Ah Be Can, Can da Can  Gibisin... 

Zaman, zamansız kırılırda Yaşam,düşer ya ayak uçlarına *******, gündüzlere kilit vurur Karanlıklar kabus çizğilerine bürünür Anlamsız bir ter basar, bedelin hassas yerlerini Güneş yorgun düşer, gidişlere teslim olur Yıldızlar, kor dikene dönüşür İçten çekilen bir nefesin ardından Yaşamın, gölge yerleri canlanır Alıp başımızı gitmek isteriz Ama nedense Duygularla beslenen kareler birer birer açılır Ağlamaklı gözlere küskün harfler düşer Gam keser dudak uçlarını Sonsuz bir boşlukta uçar gibi Saplanır, asılı kalırız hayat duvarlarına Ah be can da can gibi can Avuçlarındaki nefes bin tere dönüşür Koklarsın kendini Yıllara sakladığın benliğinle Ve istemesende Yanlızlığına bağlarsın gerçek sevgini O gün Sevginin adını özlem koymuştum Yaşam zincirlerine asılı kalmış Özlemlerimle konuşuyordum His perdelerim delinmiş Bin sancının acıları örüyordu, gönül nefesimi Sevmek değer vermek ve özelimsin demek Yürek buzlarının erimesi gibiydi Anlamlı olanı anlatmak gerekmezdi Nedense Zaman sinemasının Görülmez sahneleri gözlerime flaş olmuştu Yoksa,bu oyunun kuralı yokmuydu Yığılmış düşüncelerim toz tutmuş Doğrulara tutunsam, yalanlar yıkıyordu özelimi Dinmezdi ve terliyordu yaşam, alabildiğine Gönül sayfamdaki sözlerimle Ne yapsam ne etsem olmuyor, anlatamıyordum Ve bin öfkenin nefesi, denizlere dönüşüyordu Yok olsa………….Yokluğu ateşten gömlek Var olsa………….Varlığı acıdan süzğeç Nasıl Nasıl bir yaşam dalına tutundum Nefes alsam, yaprağında kuruyordum……..  | 
| 
		 | 

| 
| 		

| 
		#4 | 
| 

Aşmış Üye 

Rep Derecesi :   
				 | 

Ah Bu  Düşünceler 

Düşünceler, ne yazık'ki Duygularda çürütür bedenleri His'ler ise bir ışıktır Her gün yeni doğan bir güneş gibi Ya hislerinde çözeceksin kendini Ya'da duygularına teslim edeceksin Tertemiz mis gibi kokan bedeni'ni.. O gün dalğındı bakışları Sabahın erken ve serin saatinde Biraz toz, biraz nem tutmuş canın önünde Nede olsa güneş yeni doğuyordu Kızıllığı gözlerinin içine vuruyordu Yeni gün'e doğum yapacak, düşünceleri içersinde Tertemiz günü getiren güneşin İlk ışıklarında aydınlanıyordu benliği Ama...hisleri karmakarışıktı Kendisiyle hesaplaşması Duygularıyla savaşması Neyin ne olacağını Düşünce dilinde çözmesi gerekiyordu Nem'le tozun birbirine karıştığı pencere camı önünde Ah bu düşünceler dedikya Bedeni'ni zorladıkça, Sanki kırılıp akıyordu,duyguları düşüncelerinden Tutamıyordu kendini Hisleri kalem olmuş çiziyordu Özlem duyupta,özlediğin Hiçbir zaman ulaşamadığın isteklerini Acaba....olabilirmi diyerek Kılıcını çekiyordu kınından Cenk yapacağı meydan'da,bilmediği hasmına Yıllardır kararsız kaldığı nefesiyle Duygularını soluyordu Hislerini ise saklıyordu Üşüyüp acı çekmemek için düşüncelerinde Aman ne olacaksa olsun artık diyebiliyordu Arzuları çakılmıştı bir ok gibi Yıllardır hasretle beklediği O tarif edilmez yol ayrımındaki hedefe Trafik poliside yoktu Ne güzel her bir şey sakindi Düşüncelerinde yıllanmış Duygularında dem tutmuş bu kesişme olacaktı artık Yaşamakta olduğu acımasız trafikte Nasıl olduysa Lambasıda kırılmıştı hislerinin Devamlı yeşil yanıp sönüyordu ışığı Duyguları tabir caizse bayram yapıyordu düşüncelerinde Durmak ne kelime Hareket edip,ter atıp kendine gelmesi gerekiyordu Yıllardır hasretle bekleyip,özlemini söndüreceği Yorgun,baygın düşmüş,beden dilindeki düşüncelerde.. Bu gün, her bir şey ters olmalıydı Doğru ve yanlış yoktu bu düşünce oyununda İki kere iki'nin yirmiiki ettiği gibi Ne'de olsa duygu ve hislere kilit vurulacaktı Hemde sımsıkı Yer olamazdı Hiç bir kimseye, bu gün onun için doğmuş güneşte Ah bu düşüncelerdeki arzular dedikya Tamam o zaman Kapat gözlerini,kavuştur ellerini Hadi bir cesaret Oynamak istediğin flim başlasın gönlünün derinliklerinde Hadi ne duruyorsun,bir işaretin yeter Bu filmin senaristi sen'sin Oyuncular ise hayallerin Ne duruyorsun, Yıllardır çizip karaladığın,görülmez kitabın toz'mu tut'tu Çekinme bas düğmeye görüntü gelsin Ama şunu iyi bilmeni isterim Bu oynatacağın filmin bedelinide sen ödeyeceksin İyi düşün toz nem tutmuş sabah vakti serinliğinde Şekillenmeye çalıştığın bu pencerenin önünde Duygularını biryerlere punta ettirdiğin düşüncelerinle Gitmek istediğin önü görülmez bu yol uzun Geç kalmış değilsin Duygularını ve hislerini tut düşüncelerinle kokla Bu hayat havuzunda,zamansız boğulmana gerek yok Hatırlıyormusun, biraz düşün Bir zamanlar sevgi adına His ve duygularınla nasılda düşüncelerinle sevişiyordun Tertemiz benliğinle kendini besliyordun Ne oldu, sevgin kuyuyamı düştü Yok'sa, sen'mi sevginde boğuldun Sevgisizliğinden zevk,renk almaya çalışıyorsun Başını biraz kaldır,şöyle bir etrafına bak Düşüncelerinde vurgun yemeye aday olmuş, abdal Ellerinle ovuştur gözlerini, geleceksin kendine İnanıyorum,bu sabah vaktinin kırılmış serinliğinde Ben ne yapıyorum deyip Düşüncelerini çözeceksin Körelmeye yüz tutmuş öz benliğinde Duygularını ve hislerini ise koyacaksın gönlüne Dalğın dalğın bakacaksın gerçek kimliğinle Sevgi ve mutluluk saçan kişiliğine Evet....... Ben'den bu kadar Yine'de yolun açık olsun Düşünceler senin Duygu ve hisler perdesinde şekillenmiş arzuların, gerçeklerin Tekrar görüşmek üzere Pas,kir tutmamış Tertemiz,mis gibi insan kokan Sevgi ve saygı ile yoğrulmuş düşüncelerde......  | 
| 
		 | 

| 
| 		

| 
		#5 | 
| 

Aşmış Üye 

Rep Derecesi :   
				 | 

Al Şu Sevgi  Kurşunumu 

Tek bir kalp atışı, sızıdır yüreğimde Sığmıyor, ne yapsam, ne etsem Ne gündüzler, ne ******* gönlüme Zindan soğukluğu sarmış, yüreğimi Kaderin acımasız yaşları damlıyor Boş kalmış ellerime Çaresiz duygularım, yörünge olmuş hislerime Ağlamak yetmiyor,sahipsiz kalmış gönlüme Yel olmuş sevgim, kayboluyorum gözlerimde Bedenim tanımıyor artık beni, bu anlamsız nefesimle Sevgiyi yıllardır sen diye ördüm kalbime Sensizlik bir boşluktur, kayboluyorum benliğimde Yaktın, kavurdun yok ettin beni Sana akan sevgi selimde Al şu sevgi kurşunumu Vur öldür beni, kendinde Artık ne gözlerim, ne kalbim kaldı sen'de Ağlayan, kanayan ben değil Sen olacaksın, bir gün bu sevgi denizinde  | 
| 
		 | 

| 
| 		

| 
		#6 | 
| 

Aşmış Üye 

Rep Derecesi :   
				 | 

Al Şu Sevgi  Kurşunumu 

Tek bir kalp atışı, sızıdır yüreğimde Sığmıyor, ne yapsam, ne etsem Ne gündüzler, ne ******* gönlüme Zindan soğukluğu sarmış, yüreğimi Kaderin acımasız yaşları damlıyor Boş kalmış ellerime Çaresiz duygularım, yörünge olmuş hislerime Ağlamak yetmiyor,sahipsiz kalmış gönlüme Yel olmuş sevgim, kayboluyorum gözlerimde Bedenim tanımıyor artık beni, bu anlamsız nefesimle Sevgiyi yıllardır sen diye ördüm kalbime Sensizlik bir boşluktur, kayboluyorum benliğimde Yaktın, kavurdun yok ettin beni Sana akan sevgi selimde Al şu sevgi kurşunumu Vur öldür beni, kendinde Artık ne gözlerim, ne kalbim kaldı sen'de Ağlayan, kanayan ben değil Sen olacaksın, bir gün bu sevgi denizinde  | 
| 
		 | 

| 
| 		

| 
		#7 | 
| 

Aşmış Üye 

Rep Derecesi :   
				 | 

Ama  Sevmiştim.... 

Görülmez bir yokuşun inişindemiyim Baş kaldırmış hislerim Uçurum boşluğuna takılmış gözlerim Sensizlik düşlerinde gezen sevgim Ruhumun derinliklerinde ise Ter kokusu sancısını hissediyordum.. Sürgünden dönen savaşçı görünümü Her bir yanım dağılmış Gündüzler ellerimde,ışığını kısmış Avuçlarımdan akıyor ******* hüzünlerle buluşmuş Dert acısı boynumda İnsafsızca dolanıyor.. Kör kurşun yarası Acıların baş tacı İstemesemde delip geçiyor, her yanımı Dayanmak ne mümkün Kanadıkça gönlümden akıyorum Sen ise Tutunamadığın gözlerimden Damla damla akıyorsun acılarıma.. Yorgundum. Suskunluk çığlıkları kulaklarımda Acıları sıtımda İniltileri can damarımda Şeklim kaybolmuş kendimden geçiyordum Düşüncelerim Sonbahar kelebekleri gibi Kanatları kırıldıkça Yanan çöl sıcaklığı sarılığında Bir kalp atışı hızıyla Kayıp gidiyordum İnişlerimden kaybolurcasına.. Üzgündüm. Göz tenime yapışmış,kendim Ürperen hislerim Düşlerimde kaybolmuş,sevgim Rüzgar kalıntısı izlerine bağlanmış,yalnızlığım Acılarla tanışmış,gerçeğim Canımdan, sen olarak akarken Sevgi kabarcıklarının, kayboluşunu izliyordum.. Çaresizdim. Duygu seline kapışmış,hislerimin şırıltısı Giz demine Saklanıp,ağlayan düşüncelerim Göz ucumdan sızan denizler gibi Kırılgan kayalara çarpıp Bir volkan misali kendimden akıyordum.. Ama sevmiştim............. Ne olursa olsun bu sevgiyi gönlüme çizmiştim Ben buyum demiştim Yenilmek,kaybolmak olmamalıydı Sevgi miladının çöküşü olmamalıydı Bu zamansız Deprem kalıntılarına sığınmak Acılarla tanışmak Ölümden Evet...ölümden beter olmalıydı....  | 
| 
		 | 

| 
| 		

| 
		#8 | 
| 

Aşmış Üye 

Rep Derecesi :   
				 | 

Anlamıyorum  Tanrım 

Bana diyor ki Benim Mis gibi kokan tenim olmasaydı Sen Beni sevmezdin Anlamıyorum Tanrım Yoksa ben Bir deri Bir tenemi, aşık oldum Hani gözler Hani sözler Nerde Nerde kaldı bu hisler Bana diyor ki Sen Beni sevseydin Sevda yollarında,beni beklerdin Bir bakımlık gözde, beni süzerdin Anlamıyorum Tanrım Yoksa ben Sevda gezginimiyim Süzülen gözlerde, nöbet tuttan bekçimiyim Anlamıyorum Tanrım Yoksa ben Sevmesinimi bilmiyorum Beni, bende yakan, bu gönül sevgisini Sevdiğime Bir türlü anlatamıyorum.  | 
| 
		 | 

| 
| 		

| 
		#9 | 
| 

Aşmış Üye 

Rep Derecesi :   
				 | 

Anlaşılmaz Mevsimdemi  Yaşıyorum 

Anlaşılmaz bir mevsimdemi yaşıyorum İnanın bilemiyorum.. Nedense, of demek geliyor içimden Nasıl bir sıcaklıkta Nasıl bir soğuktur bu Hislerimle duygularım el ele tutuşmuş Bir terliyor Bir üşüyorum bu gönlüm denizinde Sen Benim gönlümün Gönül gözümün Kışımısın yoksa yazımısın.. Sana baktığım ilk bahar gözlerimle Senin beni Hangi mevsim de sevdiğini göremiyorum Sen Benim ömrüm de Sevgi çiçeği olup koksaydın Aşkım olarak Ben de olan bir mevsim de kalsaydın Gerçekten Sevginin ne olduğunu ben de görseydin İnan Senin gözlerin de umut olarak açardım Seni Gönül sevgim de aşkım olarak beslerdim Güneşin olur Seni Hiç adı duyulmamış bir mevsim de gizlerdim Of demek geliyor Dedim ya artık içimden Bu gönüller de esen rüzğarlar Hep böyle sahtemi yol alıyor Sevgi adına çekilen nefesler Yalanmı oluyor.. Dem tutmuş hisler Evet dem tutmuş hisler Düşünceler de eridikçe Nasıl da yok olup gidiyor Sanki yaşam duruyor Göz yaşları Damla damla döküldükçe kuruyor Kalp atışları kesildikçe duyulmuyor Acılar ise Bir şarkı Bir türkü de Bir güfteye dönüşüyor Sevmekmi Kimi nerede hangi sevgi de Hangi mevsim de Söyle ne olur söyle çekinme Göremiyorum o yüreği Senin Bana bakan gerçek gözlerinde Ben senin adını sevgi koysam Sen sevgi den ne anlarsın be Döner durursun etrafın da Kar dersin buz dersin.. Kış yaparsın sen bu sevgiyi Hiç ama hiç çekinmeden gönül mevsimin de Dedimya Of demek geliyor içimden Anlaşılmaz bir mevsimde yaşıyorum Kendim de döndükçe Gönlüm de çöküyorum Ama inanıyorum bir gün O güneş benim de gönlüme doğacak Işığı muhakkak sevgi olacak Sıcaklığı ise bir yudum aşk kokacak İşte o zaman Mutluluktan Yüreğim Damla damla sevgi olarak kanadıkça Bu benim.. Gerçek mevsimim olarak Gönlüm de Gönül gözlerim de ebediyyen alacak  | 
| 
		 | 

| 
| 		

| 
		#10 | 
| 

Aşmış Üye 

Rep Derecesi :   
				 | 

Anne....... 

O gün ve o saat'te Güneş gözlerini kısmış Saklıyordu gerçek renklerini Bir şeyler oluyordu Yıldızlar birbirine tutunmuş Yaşamın gizli hatları kopmuş Sonsuzluk kendini çiziliyordu sessizce Nedense, İçime sindiremiyordum Yaşamın bu anlamsız bölümünü Gayri yüreğim delinmişti Can yerinden Baharım kış olmuştu, bedenim de Yaşam yapraklarım sararmış,solmuş Serin rüzğarların esintisi gibi Ölümün soğuk yüzünü öpüyordum gizlice İçim de derin bir sızı Canımdan damlayan tere Tutunamıyordum gönlüm de Göz uçlarım da Yok oluşun çizğisi Saklıyordu,gizliyordu Son nefesin gidişini Çaresizlik hesapları yapıyordum Ama,bir türlü çıkış yolu bulamıyordum Deste deste acılar asir almıştı Kalp atışlarımı Ah demek Az gelirdi bu yaşam seline Yumruklarımı sıksam Parmaklarım damlıyordu önüme Yağmur ellerimle Hayatımı aldım avuçlarıma Kırılmış yanımı,tamir etmeye çalışıyordum Ama, ne yazıkki Beni görmüyordu Evet…..Görmüyordu Ölümün sen kokan gözleri, Anne Şimdi Yalnızlıklarına bayrak diksem de Gönlüme Senden yıkılmaz bir kale yaptım Sen Evet……Sen Bende saklısın, Anne Sen ölmedin Güneş her sabah sen diye doğuyor,gündüzlerime Maviliklerin süzülüyor,yeşilliklerime Sen Asla ölmedin, Anne Sen Yeniden doğdun O gün ve o saat'te Gündüz ve *******e akan Sonsuz nehirler gibi..ANNE………………………  | 
| 
		 | 

| 

![]() ![]()  | 

| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |

| 

|