![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkın Kaderi
Ayrılık her aşkın kaderinde var Ve günahlar zinciri sevgilerde de Avare olup ağır ağır ölmektir bu Kurşun yarası bu kadar acı değildir Yolları arşınlarsın gece gündüz demeden *******, gündüzler düşmanın olur adeta Gözlerin hep onu arar köşe başlarında Ama yinede kimseye soramazsın onu Kimsenin onu anmasını da istemezsin Adını duyduğunda ayrı acır bir yanın Yanardağ patlar yüreğinde ardı ardına Kan gölüne döner yıkık bedenin Onu unutamayan başını Duvarlara vura vura parçalamak istersin Gururunu yendiğindeyse yine onu arar Yine ona koşarsın nefes bile almadan. Ahmet Ağır |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkısı
Bitmeyecek içimdeki onun sevgisi Dinmeyecek yüreğimdeki büyük sevdası Durmayacak kalbimdeki kanayan yarası Ölmeyecek bendeki eşsiz aşkısı Ahmet Ağır |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık
Şimdi virane şehirlerden beterim, Seninle ayrıldığımız günden beri. Yıkıldım harab ve bitap oldum, Seninle ayrıldığımız günden beri. Ayrılığın bu kadar acı olduğunu öğrendim, Seni kaybettiğim günden beri. Verdiğin yalnızlığın ölüm olduğunu öğrendim, Seni kaybettiğim günden beri. Ahmet Ağır |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bahsetme
Şarkılarda çıkmıyorsun karşıma Hiçbir şey sen demiyor bana Kalemim senin için ağlamıyor Sen diye birşey yok artık içimde. Sıradan bir insansın benim için Ölene dek yoksun zaman tünelimde Bir daha geri gelme geriye dönme Yalandan hayat yaşayamam seninle. Dönmem için bir sebeb göster Dur orda istemem dönmeni geriye Çıkar aklından beni düşünme Behsetme senden, benden, bizden... Ahmet Ağır |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bebeğim
Hücrelerime işlemişsin nakış nakış Ne yapsam seni atamıyorum Gece gündüz farketmiyor Her saat benimlesin bebeğim. Artık bitti desemde dilimde Gönlüme kazınmışsın inci inci Yeni aşklara kapılar kapanmış Ruhum sana kenetlenmiş bebeğim. Çoktan unutmam gerekirken Hala seni unutamıyorsam Atamıyorsam düşüncelerimden Seninle yaşadığım içindir bebeğim. Hayat anlamsız geliyor sensiz Herşeyi silerek tüm geçmişiyle Mutluluğa tekrar yol alsak Hüzünleri terketsek bebeğim. İnsan denilen şeytanları Gel üzelim ele ele birlikte Kahredelim mutluluğumuzu bozanları Gel hadi şeytan azapta gerek bebeğim. Ahmet Ağır |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bedenimdeki İzler
Tertemiz hayatım vardı bir zamanlar Ellerinle kirlettin beyazlarımı Kar beyazı geçmişimi yok ettin Dostlarınla el birliğiyle. Buruşturup çöpe attın sayfalarımı Karalanmış yaprak gibi kirlettin Gel görki silinmiyor yaşattıkların İsyanlar içinde patlıyorum sizlere Doğada çürümeye mahkum ettin Bedenim darmadağın savruldu Durma son kez bir daha vur Bak senden bedenimdeki izler... Ahmet Ağır |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bekleyiş
Ben okyanuslar büyüklüğünde Hüznüm ile bir adada yapayalnız Sen mesafeler ötesinde Bir sahil kıyısında boş vermiş Sahil kıyısıyla Buluştuğu yerde dalgaların Yeni bir gün doğumunda Başın omuzlarımda Ellerin avuçlarımda iken Yüreğimin eriyişini görmeni isterdim. Yılmadan bekliyorum seni Hergün doğuşunda Sarmak isterdim seni o anlarda Çepeçevre sımsıkı kollarımla Bakışsak saatlerce hiç konuşmadan Sana gözlerimle Seni ne kadar çok sevdiğimi Söyleyebilsem hiç usanmadan Ahmet Ağır |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bela Yalnızlığım
Şimdi avareyim senin yokluğunda, Seni düşünüyorum her zamankinden beter. Kahır dolu *******de yine sen varsın, Bu uykusuz akıl almaz yalnızlığımda. Bir çığlık oluyorum gecenin sessizliğinde, Yokluğun ölüme sürüklüyor beni. Her gece üzerime yıkılıyor dört duvar, Hicran dolu bu viran yalnızlığımda. Sonunda hep ben yok oluyorum, Sensizlikte bir parça kopuyor içimden. *******im hep böyle geçiyor, Tattırdığın bu acı yalnızlığımda. Yalnızlığın derinden sızısını yaşıyorum, Acıların en güzelini sen tattırdın bana. Anlamı mümkün olmayan bir boşluktayım, Sensizliğin böylesini yaşarım, bela yalnızlığımda. Ahmet Ağır |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bencil
Sen kendini beğenmiş bencil insan Sen altındansında ben gümüştenmi Bulunmaz hint kumaşı olduğunu sanma Sen gerçeksinde ben yalanmı Şu dünyada hor görme garibi Sen toksunda ben açmı Hepimiz tekden var olduk Sen varsında ben yokmu Bu koca alemi senmi yarattın Sen tanrısında ben kulmu Koca dağları dizemi getirdin Sen sahipsinde ben kölemi. Ahmet Ağır |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni An
Bom boş dört duvar arasında Ve soğuk sert kış *******inde Üşümeye başladığın anlarda İçini benim sevgim ısıtacak Beni an. O kış *******inin karanlıklarında Odanı aydınlatacağım mum alevinde Korkmaya başlağın zamanlarda Ben başucunda saçını okşayacağım Beni an. Ahmet Ağır |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|