![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkım 1
Aşkım 1 Biliyorum Dağlar kadar yük var üzerimde Keşke Senin yükünüde hafiflete bilseydim Senin yerine Ben Gama kedere Düşseydim Sen rahatlasaydın Ama İşte ne kadarda istesem Paylaşmaktan başka bir işe yaramam Bunu da adım gibi biliyorum Senin üzülmeni istemiyorum Sen Gerçekten İyi bir insan İyi bir kadınsın Buna bütün kalbimle inanıyorum Gözlerinde akmasa da yaşlar Biliyorum Yüreğine damlayan bir şeyler var İçine akan Onlar gözyaşları değil Oluk oluk kan 08.11.2006 Aydın yıldız Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkım 2
Aşkım 2 Sana bir kez bile olsa dokunmak isterdim Beklerim seni saatlerce Umut içinde. Sevişmek isterim sabaha dek. Bir kez olsun Sana dokunmanın. Tadına varmak. Seni yaşamış olmanın. Mutluluğu içinde Huzuru tatmak isterim. Senin bütün bedenini hissetmek Dokunmak isterdim. Ben seni seninle olmayı çok isterim. Senin mutlu olmanı. Severek sevişmenin tadına varmayı isterim. Ben bir an bile olsa Seni isterim. Ölüme bir günüm kalsa Bu günü Seninle yaşamak isterim. Seni isterim Sabahı seninle düşler *******imi seninle süslerim Ben hep seni isterim Sana bir kez bile olsa dokunmak isterdim 14.11.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkıma
Sana yaşıyorum her nefesimde sana sarılıp yatıyorum *******i, Bilmediğim kokunu özlüyorum hatta bedeninin sıcaklığını, Yüreğime aktın ılık ılık damarlarımda dolaşıyorsun özgür değilsin, Tutmadığım ellerini görmediğim gözlerine özlem duyuyorum, Sıkı sıkı sarılsam sana ölüm bizi ayırıncaya kadar özgürce bir aşkla, Ömrüm senin olsun al yüreğimi bırakma götür yanında gittiğin yere, Olmuyor bu gönülde sevda yangını var su serpmekle son bulmuyor, Bir sarılışınla bir tebessümünde seviyorum demenle yangı kor olur, Ne zaman bitecek ne zaman sönecek içimdeki bu sevda yangını, Bilinmez bir diyardasın hasretin doldu taştı şu garip aydının yüreğine, Bir sevdadır ki ne kelimeler yeter, anlatılmaya ömür su gibi biter, Ben sana sevdamı değil yüreğimi yazdım mutluluk senin dilinde, Yaşanmış günler yokki elimde hayallerle avunup özlem çekeyim, Nasıl kendime teselli verip için için ah çekip bekleyeyim gelmeni, Yıldızlar şahidim olsun sana duyulan aşkıma hasretime anlatılsın, Bir sözün yeter şu aşkınla yanan acılar içindeki yüreğime aşkım, Mutlu eder biliyorum beni seni seviyorum demen bir resmini göndersen, Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkımı anlatsam
Aşkımı anlatsam Sıkıntıdan kurtulalım seninle Bugün rüyalarda buluşalım Özgürce Kimsenin olmadığı sahilde Yalın ayak doyasıya Yorgun bitkin düşene dek Gezelim Yakamozlarla dalgaların sesinde Doyasıya Güneş doğana dek sevişelim Bir yanımızı rüzgâr kapasın Bir yanımızda fırtınalar olsun Biz hiçbir şeyi umursamadan hayalde olsa Umut dolu yarınlarda Kaçamak bakışlarda belki de Bir kuytu köşede oturup içelim Alkol ün sıcaklığında Sanki bir jakuzinin rahatlığında Doruklara çıkana dek Sevişelim Seninle birlikte 26.01.2007 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkımın bahar tomurcuğu
Aşkımın bahar tomurcuğu Sana susamışlık var Yüreğimde İçiyorum yudum yudum Senin hasretin dinmiyor Yürek deki yangın sönmüyor Ciğerimin Yangını Sana yazılmış Bütün nameler Sana çıksın Bütün yollar Bir gün Kucaklasın seni Özlemle Bu kollar. Dudağımda Sensizliğin ateşi Dolaşırım Senin yanında Söner bilirim Dudaklarında Derman bulurum Anlıyorum Aşkımın bahar tomurcuğu…. 30.01.2007 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkımın bahar tomurcuğu 1
Aşkımın bahar tomurcuğu 1 Bazen yalnızlığımı yazarın. Bazen dolu olan duygularımı. Bazende yorgunluğumu yazarım. Ne güneşin doğduğu yer Değişir Nede yaşanmalı olan Kaderim Yaşanmalı Yaşamalıyız Sonuna kadar. Kader ne getirir. Zaman ne yaşatırsa Yaşamalıyız Doluyum Birazcık boşluk olmadan Ağlıyorum Gözümde yaşlar olmadan Akıyor yüreğime Düşüyor damlalar. Yakıyor kor bir alev. Bütün bedenim acılar içinde Yüzen yüreğim. Dertler dolu yüreğim. Bilmezler içimde olan biteni. Aşkımın bahar tomurcuğu 29.01.2007 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkımın bahar tomurcuğu 2
Aşkımın bahar tomurcuğu 2 Ne yaşatırsa zaman yaşatır En tatlısını Ya da acısını Yaşayan bilir kıymetini Gören gözler görür Gerçekleri söylerse Diller söyler En şekerini Tutarsa ellerim Sıcaklığını hissettiğinde Bırakmazsa ellerim bırakmaz Seni sevgini Görmek istersen eğer Beni Geceye seslenmen yeter Gökyüzünde yıldızların içindeyim Sana en yakın en parlak olan benim Yaşamak En güzelini En tatlısını Doyuma ulaşmanın yolu Sevda ile tutsakça yaşamak Özgürce sabaha kadar Sevişmek İşte Bütün dünyam bu Senin hayalin Aşkımın bahar tomurcuğu 02.02.2007 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkımın bahar tomurcuğu 3
Aşkımın bahar tomurcuğu 3 Bana gelişin var ya Hani severdim seni ölesiye Bırakma beni Ne sele ne rüzgâra Bilezdim Beni böyle çok sevdiğini Beni mutlu edeceğini Bir tek kelimemle geleceğini Ömrümce unutamam Bana gelişin var ya Aşkımın bahar tomurcuğu 20.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Avşar kızı
Bazen kelimeler anlamını yitirir İşte şimdi o an Hangi kelime nereye konacak Bilmiyorum Tek bildiğim seni seviyorum Hangi zaman olursa olsun Gönlüm hep sevginle dolsun Ömrüm Hiçbir değeri olmayan ömrüm Senin yanında huzur bulsun Müsaade et Ömrüm kollarında son bulsun Sevdanla doluyum Sen yokken ağlamaklı oluyorum Yalnızlığımda hüzün doluyorum Sen inanmasanda Ben seni Gerçekten ama gerçekten Çok seviyorum Yanında mutlu oluyorum Kollarında en güzeli yaşıyorum Acımasız hayin zaman durdu Gitmiyor Saniyeler yıl oldu Bitmek bilmiyor Senden haber gelmedi ya Eridim bittim ölüyorum İnan ben seni çok seviyorum Avşar kızı 28/07/2006 Saat:01.30 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Avşar kızı 1
Güneş etrafında dolansın Ay peşini bırakmasın Rüzgâr senin için essin Bulutlar Senin ruh halinle Yağmur olsun Yıldızlar şaçlarına dolsun Bülbüller Pencerende ötsün Bütün yollar sana çıksın İnsanlar Sana boyun büksün Yüzünde hep gülücükler açsın Ömrün Huzurlu mutlu geçsin Yürüdüğün yollarda güller bitsin Ömrün Benimle son bulsun Gönlün Sevdamla dolsun Benim için nefes al Benim için yaşa Bu gönül seni unutmaz Bu gönül senden vazgeçmez Bu gönül Sana ihanet etmez Sen Benimle yaşlandıktan sonra Senin ömrün Kollarımda son bulduktan sonra Ben sana ölürüm Avşar kızı Sen benim olduktan sonra 30.07.2006 saat:03.15 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|