![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ama yinede!
senin yokluğunda yazdığım kaç şarkı var bilmiyorsun değiştin sen artık eskisi gibi rüyalara da girmiyorsun hem sebepsiz hem de nedensizsin ayrılığı özlediğin için yaşıyorsun ama yinede yaşlanıyorsun. yıllar sonra bir sabah yüzleşeceksin kendinle aynanın karşısında, siyah beyaz bir hayata sana ait olmayan gözlere bakacaksın ağlama şimdiden kader bu yaşlanacaksın mutlu yıllar dilerdim sana bilsem mutluluğa değer verenlerdensin belki kırmızı bir gül ama kıymet bilmeyenlerdensin yinede başarabildiğin sürece sevgiyle yani benimle kalmayı dene Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() An gelir
Her anımı istesemde paylaşamam seninle Güz gelir sararırım başak tanelerinde Koşsamda yetişemem mevsimlerin peşinden Ardında kalırım yağmurların; Baharlar gelir geçerde ben hala yeşeremem. İstesemde ümitlerimi sana veremem gülüm. Kıvrımlarında kalırım yolun, yorulurum Rüzgarlara kapılırım hazan zamanı savrulurum Suzuz geçen yazlarda ellerinde kururum Nazlıdır gözlerim bakamaz uzaklara Her nekadar bilmesede acısını yokluğunun Pus çökmüş bir havada geceyi ısıtan soluğunun Ardında kalırdım herzaman, bilirsin yokluğunun Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlamı Yok Sensiz
Unutulmayan bütün aşklara Ayaz bastı yine Gece soğuk, gece sessiz Dağlara inerken sis Diken batar gözlerime Uykular tutmaz sensiz. Önce kokunu duyarım Başıma bela yaydığın mis Dağları basarken sis Yağmur düşer gözlerime Uykular tutmaz sensiz. Gururumun alevi yoluna salsa da is Sende bulamıyorsam; Demek anlamı yok sensiz. Yıldızların ışığı gecene salsa da iz Senle paylaşmıyorsam; Demek anlamı yok sensiz. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anmak Yeniden
Güneşin doğuşuna şahit olmak bir yerden Hissetmek sıcağın yakışını akarken damarlarında Ve aynalara bakarken gözlerdeki parlamaya Bir tebessümle şahit olabilmek yeniden... Önemi varmı bilmem ilk söylenen sözlerin Bir bahar sabahında tomurcuk açarken güller Nelerin uğrunda koşup yorgun düşer gönüller Bir tebessümle hatırlamak o anları yeniden. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ardıma hiç bakmadım
O kadar hızlı geçti çocukluğum Topu topu üç kare fotoğraftan Birini asla anımsamadığım Siyah beyaz günlerim oldu benim. Mevsimleri bilmediğim yıllar; Ve bilmediğim mevsimlere Sevdiğimi söyleyemediğim Dağınık bir çekmece Dağınık bir yatak Dağınık saç baş gibi Sıraya sokamadığım aşklarım oldu O kadar hızlı geçti çocukluğum Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Artık sana ait değil sol yanım
Yeminliyim ben Sevmeyeceğim Yeminim var sana geri Dönmeyeceğim Yosun gözlerine, bakmayacağım Allah’ım var artık sana tapmayacağım Yansa da içim Tütse dumanım Artık sana ait değil Değil sol yanım Dünyalar senin Olsa bebeğim Bir selama hasret yaşa Vermeyeceğim Selam versen, “ be aleyküm “ demeyeceğim Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Asla Solmayacaksın
Sonuna geldik demek güzel günlerin Benim için sen asla dünde kalmayacaksın Yeşermişti seninle bildiğim tüm ümitler Sen bir çiçek ellerimde asla solmayacaksın. Kitaplarda saklı olan hecelerde sen varsın Gerek yok fazlasına tekrar yazılmayacaksın Günleri kıştan çalıp bahara eklemek varken Yinede soğuk *******de asla solmayacaksın. Olur ya zaman gelip yaprakta dökeceksin Her bir yaprak ardından yeniden açaçaksın Ben çiçek açışını umutla beklerken gönlüm Bilki benim gönlümde asla solmayacaksın Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Unutulmuyor
Unutulmayan bütün aşklara... Çok zor, unutulmuyor aşk. Fırtınalar çıkartıyorum rüyalarımda, kasırgaları getiriyorum hayallerimin yanında Yinede savrulmuyor, Gitmiyor aşk, kaçmıyor. Kuş olup aklımdan uçmuyor, Ağlıyorum hırsımdan Ama o gözlerimden düşmüyor. Çok zor Her geçen gün dahada zor oluyor Lanet olsun aşk Unutulmuyor.... Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Uzağa Gittikçe
Gitmem gerek bu gece Kal diye ısrar etme. Aşk yolunda yürünecek çok uzun yollarım var Sığamazsın gönlüme, benim gönlüm bana dar Sen bahara kal dedikçe, dinmedimi yağmurlar! Islanmak istiyorsun Sevilmek istiyorsun Sevildiğin için çok sevinmek istiyorsun. Aşkı kolay biliyor Yalnız senin sanıyorsun Bir kolumda aşk, diğerinde sen Birde içimi bilsen Tutmazdın beni böyle Kendin koyardın yola El sallaya sallaya. Israr etme kal diye Kaçmalıyım buradan Bir aklımda sen, bir dilimde sen Gerçeği bir görsen Sarmazdın beni böyle. Yağmurlar dinmedimi sen ıslanmak istedikçe Gönlün bende rehin kaldı daha fazla sevdikçe Gitmem gerek bu gece, kal diye ısrar etme Yeniden başlar yağmur AŞK UZAĞA GİTTİKÇE Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkı bitti kendi gitti dedirtmem
Ayrıldık diye ağlayacak değilim Ben bu aşka göz yaşımı döktürtmem Dost kalarak öyle veda edelim Aşkı bitti, kendi gitti dedirtmem Yolun açık olsun dua ederim Rüzgar olup saçlarında eserim, Belki bir gün merak eder gelirim Aşkı bitti, unuttu gitti dedirtmem. Ne güzel günler yaşadık seninle Ben bu aşka böyle nankörlük etmem Kadir kıymet nedir sende öğrendim Aşkı bitti, vurdu gitti dedirtmem Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|