![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ilığım
Yolladığın mektup geldi 'Sevenim'. Güvercinler çıktı içinden. Pembe güllerle beraber Gözlerini koy demiştim içine. Gözlerini öptüm koydum gözlerime. Bulutlar çıktı sıcak güneşlerle Yaktı kavurdu da bedenimi Koyamadım hiç birinin yerine Yeşil koy demiştim satırlara Umutlarımla beraber İki ağaç çıktı sevdalı Kolları güneşe açık Yeşiller mutlu. Ellerin vardı içinde Beni ölesiye mutlu eden Hapsettim hayatımı açılmazlara Bir söz koydum, bir saz, bir de edalı naz Yüreğini gördüm, ellerini sevdim Koydum ellerimin içine. Dudakların gülsün hep En güzel sözleri bilsin. Susmasın hiç, Beni *******imden öpsün. Ah ılığım Ne iyi geldi mektubun. Sen benim içimde. Ben senin içinde İkimiz mektup içinde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen Olunca
Yelkenli bir gemi açılır Vurur lodosa doğru Korkutmaz dalgaları beni Sen olunca Üşütür sensizse yağmurlar İklimler susuz Tenim buz Yüreğim ıssız Gelme de çöle dönsün bu beden Yanar hep közlerde.. Sar sen kolunca Dünya kadar sevilir Tek sendense bu dünya Dünyalar benim olur Kollarına sen alınca Çiçeklere akar tüm sular Yağmurlar birikir bulutlara Düğün çiçekleri düğün yapar Sen yanımda kalınca Ne büyüktür devler Ne miniminnacık cüceler Uzaklar yakın olur Sen varınca Karıncalar yuvalarına çekilir Telli turnalar süzülür yüreğimden Bir minik sincap seni arar Sokulur koynuma Sen sarınca Yeni filizlenir çitlembikler Bir bir doğayı çağırır Güneş içime doğar İçimden SEN çıkar Sen yarınca.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin Yerine
Seni hep özlemiştim zaten Yıllarca her yıl özledim Bekledim gelirsin diye Her kapı çalınışında Her mevsim yaza döndüğünde Kışın kuşlar üşürken Yazın denizin dalgasında Özledim seni Seni yıllarca özlemiştim zaten Bu kez daha bir fazla özledim Sesini ellerini gözlerini Aynı senin beni özlediğin gibi Senin beni aradığın gibi aradım Senin beni bulduğun gibi buldum Gönlüme koydum Senin yerine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sev De Git
> Haber mi yolladın gül yüzlüm benim Rüzgarlar esiyor, del de git diyor. Ne var bilsem nasıl atar yüreğim Cana bir parmak bal çal da git diyor. Gelmez oldun gittin günlerim yasta Baş güvensiz elde gözlerim yaşta Tenim seni ister bedenim taşta Ölümüm herkesten duy da git diyor Gelmezsen ölürüm gül yüzlü peri Sen kurtar gönlümü kurur bu deri Kölenim hep inan, ben bundan beri Bulutum ağlar sel de git diyor. Mesudum ben senle bahtiyar adım Seninle ölmektir inan muradım İstemem dünyayı sana inandım Sensiz hayalimi sil de git diyor Hüsranlar yüreğimi yıktı kor etti Işıltın gözümü yaktı kör etti Sensizlik tenimde dondu kar etti Cehennem közüne dal da git diyor. Bilmezsin nasıl da severim seni Çöllerde ararım ılık nefesini, Hüzzama kondurmam, hazin sesini Her zaman sensin fal da git diyor. Soğuklar işlermiş aşksız bedende Saçlarımda deniz, sonsuz kederde Çekmeyeceğim ne varsa kaderde Sevgin kıyamette, bil de git diyor. Menekşeler koksun, hep sende kalsın Şarkılar bitmesin ruhumda çalsın, Allahım sen hep kal onu el alsın. Ölürüm aleme sal da git diyor Kırlarda keklikler ötüşür her an. Çiçekler böcekler, gülüşür her an Leyla’yla Mecnun bak, sevişir her an N’olur son kez beni sev de git diyor |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdiğimsin Sen -Akrostiş-
Sözlerimi dizsem pul diye Evrene sürsem kul diye Vermem seni ellere öl diye Dilimde adın, sevdim seni delikanlım İçimden geçenleri bilirsin sen Gönlüm senin, hazinemsin sen İnciden özel hediyemsin sen Malı neyleyim seni sevdim ben Sunmalı en güzel aşkı tadalım İyiliği bulalım, kavgayı bir yere atalım Neşeyle sevinci gönlümüze katalım Sonumsun beklediğim son durağım Emelim, huzurum, yeşil yaprağım Neşem, arzum, sana kavuşmaktır tek yaptığım |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevmezsin Olur Biter
Adını Mesut dedim hayatı senle sevdim Susturdun beni gülmem artık Güzellikler senle gider Korkma gelmezsin olur biter Uzak buralar soğuktur oralar Üşürsün yanmaz sobalar Karlıdır ******* Isıtmaz karanlıklar Korkma yazmazsın olur biter. Sesini unuturum, soldururum yüzünü Söylemem sırrını, saklarım gizini Gelme istemem ne adını ne izini Korkma aramazsın olur biter Mesut dedim olmam ben başka Kapılmam ne sevgiye ne aşka Ben istemem böyle aradığım başka Korkma sevmezsin olur biter. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yeşil Diyordun Gözlerimi Al Gitsin
Senli Dünyam Sen geldin birden bahar geldi odama Sensizliği unuttum, kışı hiç sorma Sakın gitme, sakın oralarda kalma Sen geldin, bak maviler de geldi dünyama Işıl ışıl yıldız doldurdun yüreğimi Ellerinle sıpsıcacık yaptın gecemi Sen de aradın yıllardır beni değil mi? Sen geldin bak, çiçekler de geldi dünyama Sözlerin nasıl da tatlı ballardan bal Gitme, çok üşürüm ben, hep gecemde kal. Gideceksen ellerimden ellerini al Sen geldin bak baharlar da geldi dünyama Yeşil diyordun gözlerimi al gitsin. Sen yoksan, her şey burda silinsin, bitsin. Tüm renkler solsun, varlar yok olsun, yitsin. Yeter ki sen kal gitme, güneşim ol dünyama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aldandım
Dost sandım aldandım, sevgine koştum Gülen yüze bakıp seni dost sandım Aldandı bu defa yüreğim dostum Tatlı sözlerine inandım kandım. Bir daha yanmak mı kalsın ha almam Sözümü kitledim bir daha salmam Hayalleri sildim ölsem de dalmam Şirindi sözleri nasıl aldandım Yüreği yalanmış sözleri sahte Sözün bu kadar mı görülür ahde Yüzün benzer güle gözleri mahde Bir daha kanmam son kez aldandım Gülerdim dünyamda yoktu sıkıntım Sensiz de olurmuş bak ne rahatım Bahar solsun artık bitsin takatım Yanarım ben bana nasıl da kandım Hayırsız olurmuş yalancı yürek Dostunu bırakır yuvasız ürkek Gülüşü sahteymiş sesi de titrek Dediği yalanmış nasıl inandım Sanma sakın sensiz olmaz yok kimsem Hani ne anlatsam kimlere desem Burada beklerim nasılsam neysem Hatırla sevgili, bil son kez yandım Ayrılınca yürek, tüm sözler hicran Unut beni canım düşünme her an Verilen sevdaydı, son bitti zaman Yüreğim incindi, çok sevdi sandım |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Allahım Bunu Bana Özel Mi Yolladın?
Mehtap seyredilir yüzünde Erir periler hayal gölünde Gezsem de ovanda çölünde Yanarım hep geçen yıllarımda hüzün Nasıl da severmiş sevgi dolu gönlün Mavi gece, mavilerin dansı Sende en sade güzellikler Bu da perinin bitmeyen şansı Seni severim ben yeter kolladın Tanrım bunu bana özel mi yolladın? Hülyalarım alaca, masallarla karışık Yeşiller sarılarla bilsen nasıl barışık Gönlünüm mavisi sende var Kim arar başkasını kim arar Bu yüreği senin gibi söyle kim sarar Özümün sevdası sende Gönlümün arzusu gözlerinde Yanarım ateş gibi zümrüt sözlerinde Korkmam, üzülmem Ayazlarda da kalsam yüreğinde hiç üşümem Yusuf da Kerem de dillenir dizelerinde Aslı yeniden yaratılır ellerinde Yolladığın reyhanlarla saçlarımı yıldızladın Sen bal yürek, hep sevdin, aradın, arzuladın Allahım bunu bana özel mi yolladın? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Yolu
Sensizlikte hasretin hüzzamını öğrendim Hediyen oldu bana hicranın köşe bucak Aşkın zirvesine ermek için kıvrandım Tediyen oldu bana hayalin kucak kucak Sana varan yollarım ruhumun hoş çilesi Tutkulardan çok öte, bu sevdamın zirvesi Bil ki arşı kapladı hasretten yanış sesi Firkâtin yüreğimi bedenimden sökecek Ruhundaki güzellik hayalimin süsüdür Yüreğimin her sesi sevdamın türküsüdür Hayat denen bu kavgam vuslatın öyküsüdür Aşksız bahar dalımı kuru ayaz dökecek Yoluna can koymuşum sana toz kondurmam ben Hicranın gururumdur kalbimi söndürmem ben Yüreğime taht kurdun ölsem de indirmem ben Mecnunun adı çıkmış sevdan beni yakacak Şeyda bülbül misali yokluğunda sızısın Leyla Şirin Aslı'nın sevdiğine nazısın Delibal'ın Mevla'dan yürekten niyazısın Aşk yolunda nurumsun özüm sana akacak |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|