![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bebeğim
Benim canım.. Canım, birtanem Selvi boylum.. Gülüşüne Canlar feda edilirdi Bebeğim... Biz seni Ağlatmaya, Üzmeye, Sevmeye kıyamazdık Nasıl kıydılar Sana… Sana kıyan Seni vuran değil Silahı Çoluk çocuğun Eline oyuncak Yapanlar Böyle düzen olmasın Çoçuklar ölmesin.. Analar bacılar Sevdalılar artık Hasret özlem Çekmesin….. 15/05/2000 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bekle birtanem
yüreğim acıyor, canım yanıyor sen gittiğinden beri yüzüm gülmüyor canım.... özledim seni gülüşünü, bakışını bana sarılıp öpüşünü.. özledim hemde çok özledim gelmeni istesem gelebilirmisin? ama imkansız... istesende gelemezsin ki. o zaman bekle birtanem bekle...... yanına ben geleceğim özlemle,hasretle,sevgiyle yanına geleceğim günü bekliyeceğim. zamanı geldiğinde sonsuzlukda... hiç ayrılmamacasına sarılacağım sana yanında olacagım ben yanına gelene kadar sen.......... rahat uyu bırtanem.... 10/05/2004 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bekle gülüm
Gözlerim yağmur bulutları her an akıtacak yağmurlarını bekle gülüm toprağına akıtacağım gözyaşlarımı deli rüzgârlara yükleyip sevdamı yüreğimdeki hüzünleri özlemleri yollayacağım sana sabret gülüm gönlümü koymuşum ben bu yola ******* boyu rüyalarımda attığım şen kahkahalarımda yürüdüğüm sokaklarda içtiğim suda aldığım her nefeste baktığım her yerde hep sen sensiz olmuyor be gülüm bekle beni geleceğim esen deli rüzgâr misali fırtına olup eseceğim bekle gülüm. yanına geleceğim…. 24/10/2004 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni bırakma
beni sakın bırakma tek başına koma sensizlikler de yokluğuna alışamam bir tanem gözyaşlarımı saklayamam kendimi avutamam sensiz asla olamam suskunluğumu bozamam geceyi güne eklerim güneşi umutlarıma martılara yanarım derdimi ulaştırırılar bir gün sana an olur da aklına düşersem beni düşünme ben. burada seni beklerim yeter ki bir gün geleceğini bileyim.... 30\12\2004 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Berkay'ıma
Müjdeler olsun dostlar Bugün önemli bir gün.. Herkesler duysun Yıllardır beklediğimiz Biriciğimiz Berkay'ımız dünyaya geldi.. Bugün aramıza katıldı artık.. Bir kara oğlan.. Gözleri yumuk, yumuk Saçları kara,kara Bir burun ki sanki düğme.. Sevmeye,koklamaya Doyulmayan bir varlık işde.. Hoşgeldin canım hoşgeldin. Ailene neşe mutluluk getirdin. Nice mutlu yaşamlar sana... 28/08/2001 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bırakacagım
Gidiyorum Dönüp arama sakın Bakma hangi köşe bucakta Hangi uzak diyardayım Sen olan hiçbir yerde Olmayacağım Kırlar bizsiz Yağmurlar boşa Kollarım düşük Güneşin gölgesinde Birikse de özlemler Özgür bırakacağım martıları Papatyaları acıtmayacağım Kulaklarıma dolacak Çiçeklerin ağlayışı Sana ait olanlara Uzandığımda Tozlu kitap gibi görünecek anılar Hani olur da özlersem çığlık çığlığa Dokunacağım kendime Sen gibi …haberin de olmasın boşver Zemheri saatlerde Üşürken sen Göğsümde tütecek Sevda yanığım İsine bulayacağım Sen olan yanımı Seni soluklamayacağım artık 9-1-05 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilmiyorlar
bana deniz kokuyorsun diyorlar oysa bilmiyorlar ki ben sadece sen kokuyorum deniz gözlüm bana neşeyle gülüyor mutlulukla bakıyorsun diyorlar oysa anlamıyorlar ki bakdığım her yerde seni gördüğüm için mutlulukla bakıyorum neşeyle gülümsüyorum yanımda olmadığını düşündüğün her anda bile benimlesin ya 22/08/04 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilsenki
c bir gülüşün güneş gibi aydınlatacak bahçemde solan çiçekleri mi bir bakışın yeniden yeşertecek içimde büyüyen özlemine bir dokunuşun son verecek bakışın gülüşün dokunuşun bana yeniden hayat verecek o zaman işte o zaman gelirmisin gelebilirmisin sen olmadan yitip giden dünyama yeniden hayat vermeye özlemi bitirmeye gelirmisin 26/07/2004 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir damla yaş
gözlerimden yüreğime sesizce bir damla yaş akıverdi sen giderken hissetmediğin saklamak istediğim garip bir sızı girdi yüreğime çözemediğim kelimeler düğüm düğüm boğazımda haykıramadığım haykırabilseydim tutabilseydim ellerinden dur gitme diyebilseydim sadece sessizce güle güle birtanem diyebildim sen giderken ardından....... 09-10-2006 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bitti
Bitti artık--- Bu sevda bitti, bitmelide Vakti gelmişti Gitmelerin… Sus artık Söylenecek ne kaldı Geride--- Birkaç güzel anıdan başka Bırak --- anılar temiz kalsın Kelimeler kirletmesin geçmişi------ Güne gülümseyerek doğan Güneş gibi sıcacık Yağmur sonrası Oluşan gökkuşağı gibi Rengârenkti hayat bize okuduğum kitabın arasına sıkıştırdığın papatyalar gibi solmasın yaşanalar---- yaşandığı an kadar güzel kalsın anılarda----- 15/05/05 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|