![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Denizyıldızı
Gökteki yıldızların Mavi sulardaki eşiydin sen Onlar gibi yalnız Onlar gibi asil Bir o kadar sessiz Ağlasan görünmez İçindeki gözyaşların Denizlerde bilmezsin zamanı Baharı, yazı Esirisin öfkeli dalgaların Atar sahillere rüzgarla Bir olmuş hırçın dalgalarla Tutunamazsın beyaz köpüklere Alamazsın sevdiklerini kollarına Kaçarken büyük balıklardan Sığmaz sayfalara, yalnızlık öykün Hazin duruşun Zamanının sonunda Tanırsın kuytularda Çakıl taşlarıyla Biterken dermanın Vuran kara toprağı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ders olmadı
Düşündüm durdum yıllarca Savaştık kardeş kardeşe hınçla Aynı toprağın iki insanı Kana bulandı doğduğu öldüğü toprağı İnce ince, düşünmeden Soyundular irkilmeden Emperyallerin jandarmalığına Dostum diye yanaşan şeytani yabana Göz koydular toprağımıza Yaban ellerin ortaklığında Düşünemediler, gelmedi akıllarına Ders olmadı Irak onlara Sen savaşırken vatanınla Demediler hiç, sıra bize de gelir mutlaka Olmaz yabancılardan dost, kendi sınırlarında Vatanınla,insanıyla dostça yaşa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşlerinin ahını
“Annem nerede” Diye bağıran Bir akıllı deli Kim ne bilir? Belki derin yaralı Teni aşk kokan Mazlum sevdalı Ey aşık Boş yere vurma Narin yüreğini Taştan taşa Loş mihraplara Sürme yüzünü Ağlayan duvarlara Al asanı eline Başın yukarda Uyan uykudan, kurtul Taş yuttuğun vurgunlardan Bin yara açan Gri kurşunlardan Şaklat kırbacı Kır kanadını Pençeleri havada Düşkün, kirli kargaların Vur kılıcı Kır boyunduruğunu Lavlı ateşin Yayılırken dumanları Gecenin karanlığında Aheste akan zamanda Kor düşmüş yüreğine Çağır, şans tılsımı Parlak jüpiteri Dinle, kulak ver Seyreyle pür dikkat Düşlerinin ahını. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Giderken
Hüzünlenince bir akşam Neden olduğunu Bilsem, bilmesem Kalın demeyin bana Giderken sessiz rüzgarlara Avunmam o an Işıltılı sözlere Yapmacık jestlere Kanmaz ince yüreğim Yalan oynanan danslara Yürürken esen imbatlarda Kuş sürülerine dalıp Kaçacağım karlı dağlara Sarılacağım onlara Beni avutsunlar diye. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neden erkekler
Dünyanın en büyük asileri Savaşların güçlü sahipleri Aşkların en büyük zalimleri İhanetin göklerdeki temsilcileri Düşlerin delileri Çığlıkların vazgeçilmezleri Karanlık günlerin sahipleri Mutluluğun zehirli çiçekleri Anlayamadım gitti Neden erkekler en güzel şiirlerin şairleri? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özümden toplayıp
Seninle yazdım Kısa tarihi şiirlerime Özümden toplayıp Yolladım yüreğine Kuşların hafifliğiyle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seyrederken
Gözlerimin içine baka baka Üzüntüyle ağlıyorsun açıkça Yüreğin tutuk, tutkularına yenik Düşünme biraz güzel çocuk Donmasın için, sıcak gözlerin Güneşi gülümseyen bir günde Hafif hafif, esen rüzgarda Havalanırken asi saçların Ara ver biraz öfkene Can alıcı isteklerine Salıver çorak hüzünlerini Göm, gitsin toprağın derinlerine Seyrederken kuşları, çiçekleri, böcekleri Neşe tohumları saçılsın gözlerine Yok etme ümidini, belki yaşarsın bir gün Özlediğin sıra dışı yaşamları sende. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son hatıra
Ne çok sevdim meydan okumayı Çiçek toplayıp, kaktüs dağıtana Sevda koklayıp, zulmü savurana Isınmadı yüreğim, ezeli kendini sevene Ne çok sevdim eğilmeyi, bükülmeyi Çocuk yüreğiyle yaşayana Gözlerinde melekleri taşıyana Haber verdim sonunda herkese Kalmasın sevmeyenin yüreğinde Bana ait, kalan son hatıra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tırmanırken yıldızlara
Sen aşılmaz yollarda Yürüdün tek başına Anlamadılar seni belki Bedeldin bin gönüle Bilemediler kıymetini Tırmanırken yıldızlara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uzak diyarlara
Yüzdüm devemi gidiyorum Yepyeni katıksız maceralara Ayak değmemiş uzak diyarlara Sırtladım sevdalarımı Günahıyla, sevabıyla Bıraktım umarsızca arkamda Aşıyorum yolları hızla Koşuyorum deli çağlayanlara Sınırsız hazları yaşamaya. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|