![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Allah İçin Güzel
Sıcağı görünce nefes, titrek buğulaşır, Kirpikler arasından, gözler ürkek bakışır, Asaleti istersen, duruşu kibarlaşır, Allah için güzel, övgü dizmek de yaraşır. Burnu havalıdır, kaf dağına yanaşır, Renk katar güzelin sohbetleri, anlatılır, Dili şekerli badem, lafa balla karışır, Allah için güzel, övgü dizmek de yaraşır. Neşe ile misk-ü amber kokusu saçılır, İmrenir sarmaşıklar, duvarlara sarılır, İnce gerdanı, ceylana nazire aratır, Allah için güzel, övgü dizmek de yaraşır. Dermani süzülür gülün, kuğuyu çağrışır, Omuzlardan lüle, lüle saçları taranır, Koluna taksan ahenkle, gelinlik yakışır, Allah için güzel, övgü dizmek de yaraşır. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anam-I
Uyku mahmurluğunu atmadan uyanırım Yumuşacık göğsüne başımı dayanırım Sözlerin güven verir ben sana inanırım Yaradan cennetini sana sunmuş be anam. Gözlerine baktıkça kendimce avunurum Sahip olduğum sensin, seni hep savunurum Senin yüzün gülünce ben hoşnut bulunurum Yüreğine ferahlık şefkat konmuş be anam. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anam
Hak'kın nuru var gözünde sürmeler çekilmiş Sırtında ipek boynuna inciler dizilmiş Cennet senin ayağının altına serilmiş Dünya nimetinin sebebi sensin be anam. Elif lam mim okunarak konmuş senin adın Hatice'yi, Fatma'yı uygun görmüş kitabın Muhammed'in aşkı ile geçti tüm hayatın Nerede görsen hayran oldun elife anam. Dünyaya teşrif eyledim senin kucağında Şefkatli sözlerin yankılanır kulağımda Açılmış gül eyledin yurdumun bucağında Ninnilerini özledim durmadan de anam. Çocukları kınalı kendisi mis kokulu Edebin kaynağısın terbiyenin okulu Yurdum seninle kutsaldı ismi Anadolu Konu oldun söylenen güzel türküye anam. Yüzüne bakmak ibadettir nasıl üf derim Dokuz ay on günün hakkını neyle öderim Senin için ölmek az cehenneme giderim Dağlar yıkarım benden istediğin ne anam. Elime diken batsa kahrımı çekiyorsun Bir söküğüm olsa görüp onu dikiyorsun İyi olsam kötü olsam sen yaş döküyorsun Bütün acıları gömersin sinene anam. Korkardım karanlıktan kabus dolardı gecem Uyanırdın sen hemen düşecek olsa gölgem Başımı biraz göğsüne koyayım mı desem Her seferinde sen bana he derdin he anam. Gül olayım istedim senden güzel diyar yok Bülbüllerin coştuğu bir sinede figar yok Gönlümü koşturdum senden daha güzel yar yok Seni bırakıp gideyim ben nereye anam. Dermanî'yim ayağının turabı olayım Veysel Karani gibi dönüp seni bulayım Kalbimin bir köşesine tek seni koyayım Her vuruşunda kurban bu can verene anam. 01-02-2007 Figar = yaralı Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ankaralı Arıyorum
Gönlüm aşktan yaralı Dertler olmuş sıralı Arıyom Ankaralı Yar deyip de sevecek. Olalım en paralı Alalım en pahalı Bulalım Ankara'lı Kaşı gözü yerinde. Olmam artık oralı Derdi beni vuralı Olsun eli kınalı Yar deyip de sevecek. Olalım en paralı Alalım en pahalı Bulalım Ankara'lı Kaşı gözü yerinde. 03-03-2006 Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aramızda Kader
Aradım yari buldum derken güle, Açıldı, yar oldu aramda kader. Arkamda dağ gibi dur derken hele, Yığıldı, dağ oldu aramda kader. Parlayan yıldız buldum derken şule, Çıban, irin oldu aramda kader. Toprağa damla buldum derken böyle, Yıkıcı, sel oldu aramda kader. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Artık Sensiz
Karanlık kaldı dünyam köhne ve sessiz, Örümcekler ağ örmüş, duvarda ilbiz, Gölge hareket etmiyor, artık sensiz, Yokluk oldu dünyam, ev bensiz, ben sensiz. Yapraklar kımıldamaz, ağaçlar renksiz, Karaya vurmuş balıklar, küskün deniz, Rüzgarlar serin esmiyor, artık sensiz, Batar oldu dünyam, ev bensiz, ben sensiz. Dermani dermansız, kuşlar kaldı evsiz, Isıtmaz güneş, gözümde ışık fersiz, Parlak doğmuyor gün, ruhum artık sensiz, Yıkıldı bak dünyam, ev bensiz, ben sensiz. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arzum sensin
Dün gibi, ayak izlerini taşır kaldırımlar, Nasıl destekler bu omuzu, senden ayrı beller. Yad eder, kulaklarım senin hatıranla çınlar, Nasıl dinler, başka dilden dökülürse nağmeler. Avuçlarım da, senden kalan hatırayı saklar, Asla giremez içine, okşanmaz başka eller. Ne olur! Erkenden paydos etmesin kara gözler, Gönlüme sorar ayaklarım, senle gitmek ister. Dermani sensiz olmaz, yeşillik içinde yer ver, Karşılasın seni, beyaz giysilerle melekler. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Asla Olmaz
Ayrılığı sana, yalnızlığı bana yarasa, Yarasalar uçar mı, gün ışığına takılsa, Denizde dalgalar, vadideki yankılar sussa, Yalnızlık haykıracak, balıklar denizden çıksa. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşık İçmiş Ya
Aşık içmiş ya hasret çeşmesinden, Elinden düşmüyor saz, telde sensin, Gülümser toplanır gül bahçesinden, Dilinden düşmüyor haz, dilde sensin. Hayal dersin, bulunmaz böyle düşden, Gözünden şaşmıyor tez, gözde sensin, Desen kız, vazgeçersen işvesinden, Gönül koysan bırakmaz, tende sensin. v - - - / v - - - / v - - Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk
Aşk dediğin şişede mey gibidir, Yanında su olmadan içilmesin, Her gördüğün güzel gönül çevirir, Kalbe danışmadan ten biçilmesin. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|