![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Araba Altı Kuşları
onlar var olmak için yaşar yaşamak için kör olurlar yüksünmezler karanlığa severler dünyayı Göktu Kara |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Arındırılmış Mutluluk
Eminönü'ndeki güvercinleri izleyen bir bebenin gözlerine baktınız mı hiç işte arındırılmış mutluluk sizi bilmem ben o gözlerde yaşıyorum kırlara koşan bir genç kız ellerinde betikler uzanır yeşile devleşir birden düşlerde siz o kızın gözlerine baktınız mı hiç sizi bilmem ben o gözlerde yaşıyorum Göktu Kara |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Armut Dallarında Bebekler
yel eser kıpır kıpır armut dalları sallanır gülen yüzleriyle bebekler analarına sarılır kundakta nar çiçekleriyle oynar bebeğim şırıldayan dereye bakar bebeğim elindeki armudu sevgi yapar bebeğim kuşlar cıvıldar kulağına oyuncaklarını pandalar koşar rüyasında armut dallarında oynar bebeğim Göktu Kara |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Asfalt Bebekler
dumansı gözlerle baktığı yolda karartılar yaklaşmakta ona bir korku titretiyor yüreği ama dik durmak gerek kirpiklerin yavaşça akıyor yanağına güneş vardı şimdi aniden gece oldu yıldızlar gösterdi kendini karartılar yanıbaşında bebek ışığını isterler senden korkma güneş kaybolmadı ağla geleceğim çağla yetişeceğim dağla acını ben duyacağım yolumuz uzun toprak yolda sen asfaltsın bebek yolumuz daha kısa Göktu Kara |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Askıdaki Ölüm
upuzun bi yolda duran sarı saçlı kız saçlarına dolanmış bu korku gözlerindeki sevinç ellerinde sımsıkı tuttuğun kendinle neden bu bekleyişin dar ağacında salınan ipekli mendilin sahibi olan genç mendildeki umut senin mi bir köşede sessizce kıvrılmış anam giydiğin çiçekli fistanın anısı var mı bana anlatacağın bilmem ki ölüm bu kadar yakında mı hep soru mu soracağım sıkıldım artık ölümü askıya astım nasıl olsa bir gün ihtiyacım olacak Göktu Kara |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Bakışmayla Başlar
belirsizlik gözlerinde yorgun benim aşkım kötüydü dün hoşçakalın demeden bile gitti sizle bakışamadık pek gerçi şimdi de bakışamıyoruz ya ama önemli değil bakışmak en güzel yanıttır sabırla devam ediyorum bakışmaya çocuk bakışınız ağır basıyor biraz isyankar bakışa bayılıyorum eylüle isyan Göktu Kara |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkı Eşeğime Yükledim
Yürü bre eşeğim değersiz bir şey taşıyorsun yorulacaksın biliyorum yürü bre eşeğim dayan az kaldı taşlaşmasına az kaldı yüreğimin tahir'in kervanına katılacaksın az kaldı yürü bre eşeğim beni yorma elma gülüşlüm uzakta sevemem artık yoruldum yüreğim yoruldu Göktu Kara |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkı Susmaz Savaşın
bir öyküdür bu dillere dolanan bir öyküdür bu yüreğe konan yağmur yağmaz toprak açmaz ağzını bir öyküdür bu daima susan garibimdir gidip gelen tozlu acılardan garibimdir gidip gelen kanlı direnişlerden insan susmaz tarih açmaz ağzını garibimdir gidip gelen yaşlı yollardan esir etmişiz kendimizi susmuşuz esir etmişiz kendimizi sinmişiz geri gelmez yaşanan denizin aşkı esir etmişiz kendimizi durmuşuz aşkı susmaz savaşın Göktu Kara |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın İğnesi Başucumda Durur
uzanan düş boyunca sersemleyen aşk bir kuru ekmeğe satar kendini nehirler daralınca köprüler baş kaldırır seslice,çılgınca derinlemesine ağlar aşk eski bir kara otağda oynayan çocuklar yalın ayak oynarlar aşkın oyununu sert bir rüzgar eser baharda erdem,emek,eleştiri durur kesede benim kalkanım, senim kalkanındır leylim biçemim uymasa,gözlerimiz uyuşmasa da roskolnikov düşüncemde uyur ahmet cemil şiir defterimde her ne kadar ozan değilsem de aşkın iğnesi baş ucumda durur Göktu Kara |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Atak/Oğul
müzik dinler dinler söyler atak oğul e/k/mek için Göktu Kara |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|