![]() |
|
Serbest Kürsü Diğer bölümlere uymayan her konuyu bu başlık altında açınız.. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2009
Teşekkür Etme: 223 Thanked 7 Times in 5 Posts
Üye No: 76331
İtibar Gücü: 1448
Rep Puanı : 1667
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 3 Thanked 11 Times in 5 Posts
Üye No: 29632
İtibar Gücü: 1371
Rep Puanı : 560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
Login olduktan sonra gelen panel. Üst menünün bir kısmı zlist üyeleri için ayrılmış ( premium üyeler denebilir , 20 üye getiren premium oluyor ) Sağ allta ptz miktarı yazıyor, onun yanında dailies kısmında günlük cevap vermeniz gereken anketler yer alıyor. Cevap verince öncedende bahsettiğim gibi extraden ptz kazanıyorsunuz. Sağ orta kısımdaki yer ise bi nevi katalog. Ürün seçiliyor biriktirilen ptzlerle. Başka açıklanması istenen bir kısım varsa memnuniyetle anlatırım.
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() anket oylamalarından bahsediyordun nerede anket yeri
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgili kardeşim pm'inde şu lockerz olayını güzelce anlatırmısn yazmışsın. Bende diyorumki anlamadığın nokta neyse buraya yaz herkes öğrensin. Ayrıca ilk mesaj son derece açıkca anlatıyor. Birde yarına garanti veremem fln diyorsun anlamıyorum olayı ben. Konuyu sileceksen, güzel bi mazaretin varsada buyur sil ne diyeyim artık
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() arkadaşım olayı sana özetleyeyim bu sitedekli kişiler hergün böyle siteleri çokça görüp test edip işe yaramadığını gördüğünden artık iyi niyetli olarak yaklaşmıyor
ilk mesajımda açıkladım diyorsun sitenin resmini çekip koymamışsın artı anlattıkların yüzeysel yani şunu şunu yapıyorsun puan veriyor istediğini alıyorsun diyorsun herkes senin gibi siteyi avucunun içi gibi bilmiyor anlattıkların senin için yeterli ama başkası için değil anlatım için resim alıp şurada şunu yapıyosun şurada şu oluyor deseydin akla yatardı sen iyi niyetli olabilirsin ama diğer düzenbazlarda ben iyi niyetliyim size para kazandirmak için geldim diyordu eğerki o siteye güveniyorsan butür tepkileri normal karşılamalısın siteye girdiğinizdede ptz alıyorsun demişsin girer girmezmi veriyor yoksa belirli bir süre beklemenmi gerekiyor Son düzenleyen: VIPER; 11-29-2009, 02:10 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
Ben bana normal olarak sorulan tüm soruları zaten yanıtlıyorum. Yüzeysel olarak anlatılmasının sebebi cok basit bir ingilizce ile sitenin hemen kavranabiliyor olmasıydı. Ben size sitenin hediye gönderdiğini ispatladım. Sorunuz varsada sorun dedim. Resim ekleyip soru sordunuz onuda yanıtladım. Ben kötü niyetli olabilirim, iyi niyetlide. Ama sonuçta bu site dünya çapında bir site. Yani google'da arama yaparak bile binlerce sonuca ulaşıp ne dir ne değildir diye okuyabilme imkanınız var. Birkaç forumda daha konu açtım ama buradaki kadar sorun olmadı. Sordular ve cevapladım. Burada direk bir suçlamaya girişiliyor maalesef. İşi dahada polemiğe sürüklemek istemiyorum. Çünkü bu kadar vakit ayıramıyorum. Sorularınız varsa yardımcı olayım. Davetiye isteyen varsa atayım fakat her seferinde sen şölesin sitede böle demeyin.
![]() |
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() anketlere günde bir keremi cevap hakkın mı var yoksa önceki anketlerede cevap verebiliyormusun
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Günün anketine cevap vermek 2 ptz kazandırıyor. Geçmiş anketlere verilen cevaplar ptz kazandırmıyor. Siteye her gün girdiğinizde 2 ptz kazanıyorsunuz ( bazen çerezler yüzünden vermiyor, hesaptan çıkıp, tekrar girin sonra geliyor )
![]() |
#9 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2008
Teşekkür Etme: 29 Thanked 545 Times in 184 Posts
Üye No: 62023
İtibar Gücü: 1656
Rep Puanı : 24472
Rep Derecesi :
|
![]() Arkadaşlar Bu kadar Yüklenmenin hiçbir Anlamı yok GOOGLE die Birşey Var Bu Konuyu Acan Arkadasımız Gerekli Olan Şeyleri Açıklamış. Telefon Numarasına Adres Bilgilerine Gelecek Olursak. Ben Yazarım Numaramı Adresimi Benim Başıma Ne Gelecek ? Bunu Anlamadım Ben. Çok Buyutuyorsunuz Olayı.
![]() |
#10 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() bu konu gerçektir arkadaşlar
yurtdışında lockerz çılgınlığı var ciddi bir şekildede dağıtıyorlar hediye konu aktif |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|