www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-11-2006, 12:28 PM   #11
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3944
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 04-11-2006, 07:16 PM   #12
doruktan
Geçerken Uğradım

doruktan Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 33
Üye No: 11672
İtibar Gücü: 1441
Rep Puanı : 1160
Rep Derecesi : doruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud of

Arkadaslar,vakti gelince degil jop..en alasiini yapariz ..ama bizler internet gibi cagdas imkanlari bu boyutta kullanabildigimize gore bizden beklenilen alelacele jop sokmak,bomba atmak degildir.Lutfen en yuce Turk,Ataturk'un yaptiklarini bir dusunun,her seyin bir zamani var,Ataturk kurtulus savasini strateji belirleyip,kongreleri yapmadan baslatsaydi,zamansiz yere ORDULAR ILK HEDEFINIZ AKDENIZDIR ILERI diye haykirsaydi bugun bunlari dahi konusamiyor olurduk..bizler tarih boyu herkezi yendik,ama bu sefer dusman icimizde..bu dusmanlari,ayni irkin dusman olmayanlarindan iyice ayiracak stratejiler gerekir,yoksa asil bolunme o zaman gerceklesir ki...o bolunmeyi degil biz TURK irki,kimse engelleyemez..o yuzden ne olur..tepkimizi verecegiz zamanlari iyi dusunelim..cok ince hesap yapalim ve bize yol gosterecek onderlerimizden gelecek sinyalleri bekleyelim..tum vatanini sevenleri sevgiyle kucaklarim..
doruktan çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 04-11-2006, 07:34 PM   #13
BLaCk DeViL
Yeni Üye

BLaCk DeViL Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 12081
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : BLaCk DeViL is on a distinguished road

selam bu resmi nasil koydun bende bitane koycamda.... benım daha açikliyici bir mesaj nitelıgı tasıyo...
Old 04-11-2006, 07:35 PM   #14
blAcksmith
Bağımlı Üye

blAcksmith Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 278
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2462
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi : blAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen scarface
Evet hangi amaca hizmet ettiği belli olan bir belediye başkanının bir sözüyle olaylar duruyor. Aklı biraz çalışan herkes de olayların o şahsın bir sözüyle başladığını bilebilir...

Dün dağlarda barınamayan kodumunun teröristleri, bugün meydanlara, sokaklara inmiş TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ne meydan okuyor! Bunlar bu gücü nerden alıyor?

Sorunu olan bazı kürtler yaerine; "Kürt sorunu" vardır diyen başbakan! Türkiye bir "mozaik" tir diyen başbakan! Mecliste terör örgütü lehine slogan atan pkk'lı eski milletvekillerini çıkardığı yasalarla serbest bırakılmasına hizmet eden başbakan!

Tüm bu ve küsürlu sebepler hep bölücülüğe hizmetr etmiş unsurlardır. En büyük hain şu anda kimdir öyleyse? (arif olan anlar)...

Yazıklar olsun diyorum, meydanlarda solcu/Atatürkçü gençleri copdan kıran, karakollarda işkence eden polis; şu anda asıl bölücülere yaptığı muameleye bak!!!???? Gösterici sayısından çok daha fazla yaralı polis var!!!

Son söyleyeceğim balık baştan kokar!!! Hükümete yaranmaya çalışan emniyet müdürleri bilindiği üzere İslamcı terör örgütü gösterisine müdahele etmemişlerdi... Şimdi de bu bölücülere meydanı boş bırakıyorlar. Belediye başkanı da bölücü göstericilere "çok cesaretlisiniz" diyebiliyor!!!!

Ve Türkiye Cumhuriyeti devletini şu an için idare edenler tüm bu olanları seyrediyor...

Yapılacak iş belli > İsyan çıkar kanla da bastırılır!

Atatürk zamanında İnönü, Şeyh Sait isyanında Diyarbakır'ı hem de uçaklarla bombalatmıştı, Şimdi o yürek kimde var? Türkiye'yi pazarlayan ve satanlar da mı....?

Yazıklar olsun diyorum başka bir şey demiyorum....

(site kurallarını ihlal ettiysem affola, tüm içimdekileri kussam kimbilir neler yazardım daha....)

ne kadar söylesen haklısın kardeş.bu serefsizlere ne yapsan azdır.bunlara kinim kusmakla bitmez.bunalara yapacağın su havadan dökeceksin benzini üstlerine sonra bir ates çakacaksın cayır cayır yansınlar kahpeler
"BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin..

BeşiktAşımız ile ilgili son haberler

Moderator başvurusu için tıklayın
blAcksmith çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 04-11-2006, 07:42 PM   #15
BLaCk DeViL
Yeni Üye

BLaCk DeViL Kullanıcısının Avatarı

Üye No: 12081
İtibar Gücü: 0
Rep Derecesi : BLaCk DeViL is on a distinguished road

avrupa birligine girme bahanesiyle hukuk kanunun kisitlayan türkiye şimdi pkk terör örgutune tölerans tanır hale geldı yenı cikan tasari kanun bıraz olsun bastırcak bu yandaşlari bizim toplumumuz çok umursamaz sorumsuz karikatür kirizinde türkiyenın hassasiyetının farkina vardik görulen sadece yukardan çikan sesler şimdi sokaga dökulen insanlarin devlete zarar vermesi haluken bizim milletımızın buna duyarsız kalmasi çok saçma cingene dedıgımız göçmen insanlarin elinde bicaklarla peşine düşmesi kovalamasi türklükse bızde müsluman bir ülkene yasıyosak sesimizi duyurmak için devlete ayak kaldıran sehitleri umursamıyan insanlara geçit vermemesini dilerdim türk halkından... saygılar..
Old 04-24-2006, 09:49 PM   #16
çarşı
Yeni Üye

Üye No: 12748
İtibar Gücü: 1413
Rep Puanı : 410
Rep Derecesi : çarşı is just really niceçarşı is just really niceçarşı is just really niceçarşı is just really niceçarşı is just really nice

ALLAH belasını versin
çarşı çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 05-07-2006, 04:03 PM   #17
SANCAK_FEDAiSi
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 36
Üye No: 12138
İtibar Gücü: 1427
Rep Derecesi : SANCAK_FEDAiSi is on a distinguished road

Ya Onlar Benİ ÖldÜrÜr Ya Ben Onlari ÖldÜrmeye Devam Ederİm. Bayragima Uzanacak Elİn Sahİbİnİ Anasinin **** Sokarim.

küfürlü yazışmak forum kurallarına aykırıdır(bluekeys)

[ CaKaL~NeT DdOs TeaM ] BizE KaTıLıN NetTe AdINIz GeçSin. [TIKLA]
SANCAK_FEDAiSi çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 05-13-2006, 11:41 AM   #18
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

BaŞ KoymuŞum TÜrkİyenİn Yoluna,

küfürlü yazışmak forum kurallarına aykırıdır(bluekeys)

Son düzenleyen: Tathar Elanessé; 05-13-2006, 10:48 PM..
CaKaLBoT çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 05-13-2006, 10:52 PM   #19
Tathar Elanessé
ÇaKaL Üye

Tathar Elanessé Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 145
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2032
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi : Tathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond repute

arkadaşlar konu çok hassas bir konu hepimizin yüregi yanıyor ama düşüncelerimizi küfür etmeden de ifade edebilecegimizi inanıyorum lütfen biraz dikkatli olalım pkk ya küfür ettiği için kimseyi bann lamak istemem ama site yönetimi olarak sitede her ne,konuda olursa olsun küfür yasaktır,geregi yapılır

Tanıdıktı yalnızlık oysa
Haklısın belki yanımda
Hazırdım bu kez mutluluğa
Nerden çıktı şimdi bu ayrılık

Öyle boş öyle boş ki bu dünya
Güneşim sandım seni oysa
Girdabın içinde yaşarken
Yakamoz yakamoz çakar aklıma

Susadım sana tek bir nefeste
Yaşadım aşkımı bir heveste
Gözümün önünde durma n''olur
Yaşamak öyle zor ki bu bedende

Hadi yoluna eyvallah
Mutlu ol gülüm işallah
Sen geçen günün ardından
Bi başına kalma inşallah
Tathar Elanessé çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 05-13-2006, 10:58 PM   #20
aLeMDaR
Guest

Üye No:

Alıntı:
İlk Gönderen BLaCk DeViL
selam bu resmi nasil koydun bende bitane koycamda.... benım daha açikliyici bir mesaj nitelıgı tasıyo...
dostum koyacağın resmi bir siteye uplod et oradan aldığın nicki buraya yaz
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı