![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3944
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 33 Thanked 21 Times in 10 Posts
Üye No: 11672
İtibar Gücü: 1441
Rep Puanı : 1160
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Arkadaslar,vakti gelince degil jop..en alasiini yapariz ..ama bizler internet gibi cagdas imkanlari bu boyutta kullanabildigimize gore bizden beklenilen alelacele jop sokmak,bomba atmak degildir.Lutfen en yuce Turk,Ataturk'un yaptiklarini bir dusunun,her seyin bir zamani var,Ataturk kurtulus savasini strateji belirleyip,kongreleri yapmadan baslatsaydi,zamansiz yere ORDULAR ILK HEDEFINIZ AKDENIZDIR ILERI diye haykirsaydi bugun bunlari dahi konusamiyor olurduk..bizler tarih boyu herkezi yendik,ama bu sefer dusman icimizde..bu dusmanlari,ayni irkin dusman olmayanlarindan iyice ayiracak stratejiler gerekir,yoksa asil bolunme o zaman gerceklesir ki...o bolunmeyi degil biz TURK irki,kimse engelleyemez..o yuzden ne olur..tepkimizi verecegiz zamanlari iyi dusunelim..cok ince hesap yapalim ve bize yol gosterecek onderlerimizden gelecek sinyalleri bekleyelim..tum vatanini sevenleri sevgiyle kucaklarim..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 12081
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() selam bu resmi nasil koydun bende bitane koycamda.... benım daha açikliyici bir mesaj nitelıgı tasıyo...
![]() |
#14 | |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2462
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
ne kadar söylesen haklısın kardeş.bu serefsizlere ne yapsan azdır.bunlara kinim kusmakla bitmez.bunalara yapacağın su havadan dökeceksin benzini üstlerine sonra bir ates çakacaksın cayır cayır yansınlar kahpeler
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 12081
İtibar Gücü: 0
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() avrupa birligine girme bahanesiyle hukuk kanunun kisitlayan türkiye şimdi pkk terör örgutune tölerans tanır hale geldı yenı cikan tasari kanun bıraz olsun bastırcak bu yandaşlari bizim toplumumuz çok umursamaz sorumsuz karikatür kirizinde türkiyenın hassasiyetının farkina vardik görulen sadece yukardan çikan sesler şimdi sokaga dökulen insanlarin devlete zarar vermesi haluken bizim milletımızın buna duyarsız kalmasi çok saçma cingene dedıgımız göçmen insanlarin elinde bicaklarla peşine düşmesi kovalamasi türklükse bızde müsluman bir ülkene yasıyosak sesimizi duyurmak için devlete ayak kaldıran sehitleri umursamıyan insanlara geçit vermemesini dilerdim türk halkından... saygılar..
![]() |
#16 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 8 Times in 6 Posts
Üye No: 12748
İtibar Gücü: 1413
Rep Puanı : 410
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ALLAH belasını versin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Geçerken Uğradım
Teşekkür Etme: 36 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 12138
İtibar Gücü: 1427
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Ya Onlar Benİ ÖldÜrÜr Ya Ben Onlari ÖldÜrmeye Devam Ederİm. Bayragima Uzanacak Elİn Sahİbİnİ Anasinin **** Sokarim.
küfürlü yazışmak forum kurallarına aykırıdır(bluekeys)
![]() |
![]() |
#18 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() BaŞ KoymuŞum TÜrkİyenİn Yoluna,
******************* ***** küfürlü yazışmak forum kurallarına aykırıdır(bluekeys) Son düzenleyen: Tathar Elanessé; 05-13-2006, 10:48 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2032
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
|
![]() arkadaşlar konu çok hassas bir konu hepimizin yüregi yanıyor ama düşüncelerimizi küfür etmeden de ifade edebilecegimizi inanıyorum lütfen biraz dikkatli olalım pkk ya küfür ettiği için kimseyi bann lamak istemem ama site yönetimi olarak sitede her ne,konuda olursa olsun küfür yasaktır,geregi yapılır
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Guest
Üye No:
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mersin'de terör örgütü yandaşları gösteri yaptı 29 Mart | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-29-2008 07:52 PM |
kadın ve siyaset | silverboy | Eskiler (Arşiv) | 3 | 01-05-2008 08:27 PM |
siyaset nedir????????? | silverboy | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-21-2007 08:17 PM |
05/29/07 - Gösteride polis ateş açtı: En az 12 ölü | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-29-2007 09:32 AM |
pkk yandaşları gösteride........ | Tathar Elanessé | Eskiler (Arşiv) | 3 | 03-30-2006 11:19 PM |