![]() |
![]() |
#11 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 9 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 14585
İtibar Gücü: 1451
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() islamiyette böyle bişey yok .
eğer var olduğuna inanıyorsanız islamiyetle çelişiyorsunuzdur. neyse bu konulara pek girmemek lazım. ...
![]() |
#12 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 61 Thanked 46 Times in 23 Posts
Üye No: 43997
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -1404
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() Zaten ben de inanıyorum demedim ki
![]() Sadece mantık açısından konuya bilimsel olarak yaklaşıp ispat istedim İslamiyette olmaması diğer dinlerde de olmaz anlamına gelmez Yargısız infaz yapıp peşin hüküm vererek kestirip atmaktansa bu konuyu idda edenlere fırsat sunuyorum sorular açıklansınn Hem neden bu konulara girilmiyor araştırmak kötü bişey değil ki ben tüm dinleri bilmek isterim sonuçta hepsinin kapısı tek yere açılmıyor mu ![]() Ayrıca islamiyette neyin olup olmadığını tam olarak kim biliyor Bunun için Kur'an-ı Kerimi anlamı ile birlikte ezbere bilmek bile yetmez ki içinde daha bilmediğimiz öyle şifreler var ki.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Müstakbel Üye
Rep Derecesi :
|
![]() butür konuların çoğunda kendi adıma konuşayım biraz cahilim
o yüzden yorum getirmek bana göre değil fakat ilahi dinlerin hepsinde kıyamet yokmu ? ozaman bu dinlerde böyle bir inanış olmamalı. heee ilahi olmayan dinlerden bahsediyorsan orasını bilemem adı üzerinde işte , kitapları bile yok ![]()
![]() |
#14 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 61 Thanked 46 Times in 23 Posts
Üye No: 43997
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -1404
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() Yorum getirmek herkese göredir bunun cahillikle ne alakası var
![]() insanlar duygu ve düşüncelerini fikirlerini çekinmeden ifade edebilmeli değil mi ![]() Asıl bilgelik hiçbirşey bilmediğini bilmektir ne kadar çok şey bilirse bilsin bildiklerinin denizdeki kum tanesi kadar oldunu bilmektir. ![]() O zaman öğrenmenin ve araştırmanın sınırı yok, yargısız infaz yapmamalıyız. Bilge kişiler bir konuda sıkışıp sabit kalmaz adaletli bir hakim iki tarafı dinlemeden adil karar veremez. İnandığın şey doğru da olsa bunu idda edenlere şans vermelisin böyle bişey neden ve nasıl çıkmış? Belki başka şekildedir araştırmadan bilmeden yorum yapamayız değil mi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Müstakbel Üye
Rep Derecesi :
|
![]() tabii ki
her zaman bişeyler karanlıkta kalmıştır zaten . oturup konuşup tartışmakdan başka nasıl yanıt bulunabilirki. ayrıca zamanında putlara tapıyorlardı. neden? cahillikten ve bilgisizlikten belki hala vardır kimbilir ![]()
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Discovery Channel - Reenkarnasyon (Ölümden Sonra Yaşam Varmı?) [Belgesel] | uttuk | Yerli Film | 0 | 05-27-2007 04:55 AM |
Cinler+reenkarnasyon+cin çarpması!! | ebukassam | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-29-2006 10:31 AM |