www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 06-12-2006, 10:43 PM   #11
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2557
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Kanka bu durmda olsam çaktırmam ve kayıyormuş gibi yapardım ben..))
Old 06-12-2006, 10:43 PM   #12
sefa_iverson3
Daimi Üye

sefa_iverson3 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 75
Üye No: 14874
İtibar Gücü: 1518
Rep Puanı : 3515
Rep Derecesi : sefa_iverson3 has a reputation beyond reputesefa_iverson3 has a reputation beyond reputesefa_iverson3 has a reputation beyond reputesefa_iverson3 has a reputation beyond reputesefa_iverson3 has a reputation beyond reputesefa_iverson3 has a reputation beyond reputesefa_iverson3 has a reputation beyond reputesefa_iverson3 has a reputation beyond reputesefa_iverson3 has a reputation beyond reputesefa_iverson3 has a reputation beyond reputesefa_iverson3 has a reputation beyond repute

güzel ya komik merak etme....bn de kşın gtmiştim basketbol turnuvası için and. üniversitesine cidden acaip kayıyo
sefa_iverson3 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 06-16-2006, 08:30 PM   #13
on7eylul
Guest

Üye No:
Varsayılan basından nefrett ediorummm....

biraz önce babamı we beni dehşete düşüren bi tv sahnesine tanık oldukk:frown:

babamla ben ewde yalnızız şu anda we haberleri izlioruz. yani izledik. öss kalem kırma şenliğinde sahneleri gösterdiler.
"işte öss ye saatler kala öğrenciler böyle motive oldular we çalışmaya böyle weda ettiler. uzmann eğitim kadrosunun hazırladığı we atatürk spor salonda gercekleştirdiği şenliğe yüzlerce öğrenci katıldı, kaygı we heycanlarını bi nebze olsun üzerlerinden attılar"

bizde izlioruz babamla. babam dediki "şükür kurtuldunuz sizde"
bende cewap wermeye kalmadı. 2mizide şok eden bi sahneeee!!!!!
aman allahımmmmm!!!!

nerden biliiiimmmmm.. arkadaşlarla bizde oradaydık. saolsun erkek arkadaşımda yalnız bırakmadı
görüntülenen karede BİİİZZZZ!!!!!!! duwarın üstüne oturmuşuzz, elimi tutup kutlamak için yanağımdan şıraaaaappp öperken erkek arkadaşım, lanet olası atv kameraları bizi görüntülemiş... we samimi görüntüleri babamla izlediiikkkkk!!!!!
babam şok!!! ben şokk!!! kem küm elim ayağıma dolaştı:frown: kaçtım odama..
böylesi tesadüfü waryaa...
yıllardır O'ndan haberi war. amaaaa..... eee ne de olsa kız babası pek yüzyüze gelmioruz bu konuda
umarım yurdumun dört bi yanındaki akrabalarım izlememiştir..:frown:

o değilde bu sewgili sewgilim yüzünden bi gün çok pis sakata gelecezz:smile:
Old 06-30-2006, 03:33 AM   #14
sonnnefes
ÇaKaL Üye

sonnnefes Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 285
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1976
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi : sonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen on7eylul
biraz önce babamı we beni dehşete düşüren bi tv sahnesine tanık oldukk:frown:

babamla ben ewde yalnızız şu anda we haberleri izlioruz. yani izledik. öss kalem kırma şenliğinde sahneleri gösterdiler.
"işte öss ye saatler kala öğrenciler böyle motive oldular we çalışmaya böyle weda ettiler. uzmann eğitim kadrosunun hazırladığı we atatürk spor salonda gercekleştirdiği şenliğe yüzlerce öğrenci katıldı, kaygı we heycanlarını bi nebze olsun üzerlerinden attılar"

bizde izlioruz babamla. babam dediki "şükür kurtuldunuz sizde"
bende cewap wermeye kalmadı. 2mizide şok eden bi sahneeee!!!!!
aman allahımmmmm!!!!

nerden biliiiimmmmm.. arkadaşlarla bizde oradaydık. saolsun erkek arkadaşımda yalnız bırakmadı
görüntülenen karede BİİİZZZZ!!!!!!! duwarın üstüne oturmuşuzz, elimi tutup kutlamak için yanağımdan şıraaaaappp öperken erkek arkadaşım, lanet olası atv kameraları bizi görüntülemiş... we samimi görüntüleri babamla izlediiikkkkk!!!!!
babam şok!!! ben şokk!!! kem küm elim ayağıma dolaştı:frown: kaçtım odama..
böylesi tesadüfü waryaa...
yıllardır O'ndan haberi war. amaaaa..... eee ne de olsa kız babası pek yüzyüze gelmioruz bu konuda
umarım yurdumun dört bi yanındaki akrabalarım izlememiştir..:frown:

o değilde bu sewgili sewgilim yüzünden bi gün çok pis sakata gelecezz:smile:
yok artık daha neler
sonnnefes çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-01-2006, 08:02 PM   #15
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

birgün bizimkiler toplandık futbol oynuyoduk arkadaş pası verdi karşı karşıyayım kaleciyide geçti kale karşımda artistik yapayım dedim çizgiden topu auta attım çok acıydı
o maçta berabere bitti atsaydım belki yenmiştik artistiiin sonu
Old 07-02-2006, 06:57 PM   #16
XuRCuVaS
Daimi Üye

XuRCuVaS Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 8382
İtibar Gücü: 1498
Rep Puanı : 711
Rep Derecesi : XuRCuVaS is a splendid one to beholdXuRCuVaS is a splendid one to beholdXuRCuVaS is a splendid one to beholdXuRCuVaS is a splendid one to beholdXuRCuVaS is a splendid one to beholdXuRCuVaS is a splendid one to beholdXuRCuVaS is a splendid one to behold

hahaha gülmekten öldüm ben kızım senin başındanda az olay geçmemiş.

Bende bursanın inegöl ilçesine gitmiştim dayımlar felan orda yaşıyolar fazlada bilmem caddeleri felan gidiyom gidiyom bulamıyom evi bide ne göreyim cep telefonumun şarjı bitmiş evide arayamıyorum ki gelip beni buldunlar bide açıkmışım parada yok. gine gidiyom gidiyom haa sonunda inegölde yaşayanlar bilir. Mobilya sabayisi mi öyle bi yer var oraya kadar gitmişim. en sonunda saat akşamın 11:00 olmuş ben yerlerde sürüne sürüne gidiyorum en sonunda bizim mahalleye gelebildim derken bide bizimkiler evde yok bekle ki gelsinler bende ev tek katlı olduğu için camı bi ustalıkla açarak (sakın denemeyin hırsız sanıyolar) atladım içeriye ama beni gören bi komşu geldi dedi çık dışarı hırsızz deyince ne oluyor lan dedim bi baktım adam bana bi vurdu. abi dedim ben bu evin sahibiyim (bide etraf karanlık) adam telefonun ışığıyla bana baktı ve tanıdı özür dilerim murat felan dedi. ne oldu diye sordu bende şimdi desem ki kayboldum bütün arkadaşalar öğrenip bana gülecek. bende dedim bizimkiler yok ve ben açıktım anahtar da yok bende bu yüzden böyle girdim felan diyince o gitti bende eve girdim ve iyi kide eve girmişim öyle dışarıda bekleseydim bizimkiler gece yarısı saat 2:00 da eve geldiler o kadar saat dıaşarıda kalsaydım kesin allahın rahmetine kavuşurdum

Amd 3800+ X2 940 cpu
Asus M2N32-SLI Deluxe anakartKingston 2*1GB. ddr2-850 mhz ram
Seagate 300Gb 7200rpm SATAII HDD
Asus 7900GTX 512mb Top grafik kartı
Nec 4551 dvd-/+rw black panel
Feel Hurricane II 550watt (anca yeter)
Microsoft wireless desktop set 3
Creative 5+1 hoparlör seti
XuRCuVaS çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-04-2006, 12:56 AM   #17
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Salıncağa binmiş telefonumda gelen mesaja bakıyordum bir tyandanda sallanıyordum tanımadığım kişiler arkadaki mini anfiye oturdu yanımdaki salıncaktata çok yakın arkadaşım vardı.Ben sallanırken salıncaktan düştüm herkes gülmeye başladı ben tabi rezil olmamak için çaktırmadım hiç bişey yokmuş gibi msjımı okumaya devam ettim sora birde salıncak kafama vurdu..Çok pis bi durumdu rezil olmuştum yaw hehe
Old 07-04-2006, 12:41 PM   #18
XuRCuVaS
Daimi Üye

Rep Derecesi : XuRCuVaS is a splendid one to beholdXuRCuVaS is a splendid one to beholdXuRCuVaS is a splendid one to beholdXuRCuVaS is a splendid one to beholdXuRCuVaS is a splendid one to beholdXuRCuVaS is a splendid one to beholdXuRCuVaS is a splendid one to behold

ya gençgs li kardeşim sendeki bu tel sevdası bi gün başına bela açabilir

Amd 3800+ X2 940 cpu
Old 07-04-2006, 12:51 PM   #19
XuRCuVaS
Daimi Üye

Bende bi tane daha olay var bunu da anlatayım ama çook güleceksiniz

Benim bi bozuk kasam vardı ya her gün bi arıza veriridi şansıma o gün full iş yapacaktım bilgisayara yalvarıyorum açıl bak sana ram alırım sana lisanslı program yüklerim falan filan yalvarıyorum hiçde dinlemiyor. dedim sen le m i uğraşcam benim gül gibi pII pcm var ( bu pc benim ilk pcm ) bağladım biraz yavaş ama çalışıyorsa yeterli dedim 12 sf. yıllık ödevim vardı tez gibi bişey biyoloji dersi ( o kadar arattım bulamadım bende ansiklopediden yazdım) yazdıktan sonra okulda öğretmene verdim 100 ü kaptım ve eve gittim pII yle müzik dinlerken kardeşim yanlışlıkla kasanın power tuşuna bastı ve pc açıldı windows açıldı felan ben şaşkın şaşkın monitöre bakıyorum. birdee gülmeye başladım benim pc im acil işim olduğunda açılmaz işim olmadığında da kapanmaz

Artık PII ve P4 kasamı beraber kullanıyorum ne olur ne olmaz diye

Amd 3800+ X2 940 cpu
Old 07-04-2006, 01:02 PM   #20
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Alıntı:
İlk Gönderen XuRCuVaS
ya gençgs li kardeşim sendeki bu tel sevdası bi gün başına bela açabilir
kanka tel.den nefret ederim hiç sevmem o gün bi msj gelmiş baktım o kdr

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı