www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Kapalı Konu

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-13-2006, 08:02 PM   #11
sisligölge
Müstakbel Üye

sisligölge Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 28
Üye No: 7820
İtibar Gücü: 1528
Rep Puanı : 5960
Rep Derecesi : sisligölge has a reputation beyond reputesisligölge has a reputation beyond reputesisligölge has a reputation beyond reputesisligölge has a reputation beyond reputesisligölge has a reputation beyond reputesisligölge has a reputation beyond reputesisligölge has a reputation beyond reputesisligölge has a reputation beyond reputesisligölge has a reputation beyond reputesisligölge has a reputation beyond reputesisligölge has a reputation beyond repute

paylaşım için saol kanka
sisligölge çevrimdışı  
Old 09-14-2006, 11:19 AM   #12
Resttt
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 14785
İtibar Gücü: 1418
Rep Puanı : 491
Rep Derecesi : Resttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of light

Saol arkadsım ellerine saalık..
Resttt çevrimdışı  
Old 09-17-2006, 11:05 PM   #13
anjin11
Yeni Üye

anjin11 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 15229
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : anjin11 is on a distinguished road

gerçekten kim yazmişsa ellerine kollarına saglık..:
anjin11 çevrimdışı  
Old 09-17-2006, 11:34 PM   #14
ege10
ÇaKaL Üye

ege10 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 336
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1948
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi : ege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond repute

Paylasimin icin cok tesekkürler icim burkularak okudum sagol.
ege10 çevrimdışı  
Old 09-17-2006, 11:55 PM   #15
serseri50
Geçerken Uğradım

Üye No: 6148
İtibar Gücü: 1459
Rep Derecesi : serseri50 is on a distinguished road

helal olsun yazana tüylerim diken diken oldu...
Old 09-19-2006, 11:46 AM   #16
muratgergerli
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 14
Üye No: 13977
İtibar Gücü: 1413
Rep Derecesi : muratgergerli is on a distinguished road

anlamsız bir yazı. bu yazının sahibi değilsiniz alıntı yapıyorsunuz kendi fikirlerinizle konuşun . başka insanların yönlendirmelerinden sıyrılarak bir şahsiyet kazanın. bir insan askere bu vatan için çarpışmaya gider .orada şehid olmakta var sağ salim dönmekte , bu gün tv. de veya gazetede böyle yazılar yazan insanlar ( hepsi değil ) yarın: kimlikte 12 yaşında olan ama gerçekte 18 in üstünde olan bir teroristin polise el bombası atarken polisin onu vurması insan haklarına aykırı diye bas bas bağırıyorlar. her konuda bu kadar hassassanız rahşan affında niye sokaklara düşmediniz bizler koyun olduktan sonra . bize herşeyi yaparlar . bizi Türklüğümüzden dinimzden milliyetçiliğimizden ediyorlar . ayrıca yumurta fabrikası açan sadece x 'mi başka insanlar fabrika açmıyor mu ( ben tarafsızım. lütfen tv. gazete. politikacı. vb. kurum ve insanlara güvenmeyin madalyonun öbür tarafınada bakın ) ayrıca benim içim de burkuldu bunlara kandığınız için

Son düzenleyen: muratgergerli; 09-19-2006, 11:57 AM..
muratgergerli çevrimdışı  
Old 09-19-2006, 11:55 AM   #17
tatlı_cadı19
Geçerken Uğradım

tatlı_cadı19 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 18661
İtibar Gücü: 1421
Rep Puanı : 1255
Rep Derecesi : tatlı_cadı19 is a name known to alltatlı_cadı19 is a name known to alltatlı_cadı19 is a name known to alltatlı_cadı19 is a name known to alltatlı_cadı19 is a name known to alltatlı_cadı19 is a name known to alltatlı_cadı19 is a name known to alltatlı_cadı19 is a name known to alltatlı_cadı19 is a name known to all

guzel.yazıymıs.ama.tartısılcak.bi.konu.tabi.dusunc elere.acık.yani
tatlı_cadı19 çevrimdışı  
Old 09-19-2006, 12:11 PM   #18
CéZaLı
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 40
Üye No: 390
İtibar Gücü: 1680
Rep Puanı : 12400
Rep Derecesi : CéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond repute

saol kanks

CéZaLı çevrimdışı  
Old 09-19-2006, 01:31 PM   #19
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2560
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen muratgergerli
anlamsız bir yazı. bu yazının sahibi değilsiniz alıntı yapıyorsunuz kendi fikirlerinizle konuşun . başka insanların yönlendirmelerinden sıyrılarak bir şahsiyet kazanın. bir insan askere bu vatan için çarpışmaya gider .orada şehid olmakta var sağ salim dönmekte , bu gün tv. de veya gazetede böyle yazılar yazan insanlar ( hepsi değil ) yarın: kimlikte 12 yaşında olan ama gerçekte 18 in üstünde olan bir teroristin polise el bombası atarken polisin onu vurması insan haklarına aykırı diye bas bas bağırıyorlar. her konuda bu kadar hassassanız rahşan affında niye sokaklara düşmediniz bizler koyun olduktan sonra . bize herşeyi yaparlar . bizi Türklüğümüzden dinimzden milliyetçiliğimizden ediyorlar . ayrıca yumurta fabrikası açan sadece x 'mi başka insanlar fabrika açmıyor mu ( ben tarafsızım. lütfen tv. gazete. politikacı. vb. kurum ve insanlara güvenmeyin madalyonun öbür tarafınada bakın ) ayrıca benim içim de burkuldu bunlara kandığınız için
senın yazdıklarının bu konuyla hıc bır ılgısı yok...ben sadece bıyerde gordum cok etkılendım ve paylasmak ıstedım sızlerle...senın yazındada haklı olduun yerler var tabıkı ama onu paylasacagın yer baska bı konu altındadır derdın varsa yenı bı konu acabılırsın ve bızlerde ıcımızden gelenlerı soylerız sana.ama bu konuyu baska boyutlara cekmeye calısma cunku yazılanlar tamamıyle dogrudur acı ama gercek !!!
Old 09-20-2006, 09:33 AM   #20
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2560
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen muratgergerli
yazının başlangıcı yazını anlatmaktadır.....:frown:

güzel yazı yazmış

şahsiyetsizlik kast ederek şahsiyet kazanmış...pişmişsin vesselam..

biz çiğ kalalım..senin şahsiyetin karşısında...:confused:

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı