www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-21-2006, 11:48 AM   #11
OrCuN23
Geçerken Uğradım

OrCuN23 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 8
Üye No: 12
İtibar Gücü: 1485
Rep Puanı : 460
Rep Derecesi : OrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really nice

Valla Sevgilim Doğum Gününde Sıkışıktım Konuşuyoduk Telde Bana Bi Çiçek alsan Yeter Dedi Ben İma Etmesine Rağmen Almadım Gene Başka Bişey Aldım Yok Abi Çiçek Bizi Boza puhaha
Old 09-21-2006, 11:55 AM   #12
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3948
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

ya bayanlar şu açıdan baksın erkek görünüş itibariyle biraz sert yapıya sahiptir çiçek ise tamamen yumuşak bir şey şimdi sert bir erkeğin elinde bir demet papatya bence hiç yakışmıyor ben hiç kimseye çiçek almadım aldığımdada çiçekçi kendi götürdü en son geçen hafta hastanede yatan bi rarkadaşa çiçek götürmeye kalktım onuda siyah görünmeyecek gibi poşete koydum öyle götürdüm...yani bana göre ters abi ya birde 3 adet güle 10ytl veren bir keriz olarak görmek istemiyorum kendimi bir demet pataya 20 ytl diyorlar eee kırlarda bi dünya yetişiyor...çok pahalı gerçi ucuz olsada bizi bozar ya

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-21-2006, 12:02 PM   #13
OrCuN23
Geçerken Uğradım

OrCuN23 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 8
Üye No: 12
İtibar Gücü: 1485
Rep Puanı : 460
Rep Derecesi : OrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really nice

Alıntı:
İlk Gönderen bluekeys
ya bayanlar şu açıdan baksın erkek görünüş itibariyle biraz sert yapıya sahiptir çiçek ise tamamen yumuşak bir şey şimdi sert bir erkeğin elinde bir demet papatya bence hiç yakışmıyor ben hiç kimseye çiçek almadım aldığımdada çiçekçi kendi götürdü en son geçen hafta hastanede yatan bi rarkadaşa çiçek götürmeye kalktım onuda siyah görünmeyecek gibi poşete koydum öyle götürdüm...yani bana göre ters abi ya birde 3 adet güle 10ytl veren bir keriz olarak görmek istemiyorum kendimi bir demet pataya 20 ytl diyorlar eee kırlarda bi dünya yetişiyor...çok pahalı gerçi ucuz olsada bizi bozar ya

Kara Bi Poşet Necip La Bak Bak Sana Ne Getirdim Kara Poşetin İçinden Rengarenk Çiçekler Cidden Makara Olurdu Herhalde Hasta Bi Komaya Girerdi Orda Seninkide Güzelmiş Bluekeys
Old 09-21-2006, 12:06 PM   #14
CéZaLı
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 40
Üye No: 390
İtibar Gücü: 1676
Rep Puanı : 12400
Rep Derecesi : CéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond repute

bi kıza gül wermiştim almamıştı ondan beri ANTİ-ÇİÇEK çiyim arkadaş

CéZaLı çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-21-2006, 12:11 PM   #15
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2556
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen CollαтєяαL
valla çiçek almak zor değil ama o çiçeği sokakta taşımak çk zor utanç verici

en son çiçeği lisede bi kıza vermiştim adını hatırlamıyorum

Ayrıca çiçek gereksiz bişey nedn kadınlar çiçek verilince mutlu oluyolarki anlamıyorum...
hadı ordan gereksız mıs dıyelım kı sevgılınle aran acık ozman nıye gıdıp cıcek alıyosun gereksız se o gereksız dedgın se senın aranı yapıyo haberın yok ah erkekler cok nankor yaa pff sıze ılla gerceklerı mı vuralım yuzunuze):biggrin: :biggrin:
Old 09-21-2006, 12:13 PM   #16
CéZaLı
Daimi Üye

Rep Derecesi : CéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond reputeCéZaLı has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen niket
hadı ordan gereksız mıs dıyelım kı sevgılınle aran acık ozman nıye gıdıp cıcek alıyosun gereksız se o gereksız dedgın se senın aranı yapıyo haberın yok ah erkekler cok nankor yaa pff sıze ılla gerceklerı mı vuralım yuzunuze):biggrin: :biggrin:

yaw çiçek yerine bi masum öpücük daha ii olamazmı ::biggrin: :biggrin: :biggrin:

Old 09-21-2006, 12:15 PM   #17
ege10
ÇaKaL Üye

ege10 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 336
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1944
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi : ege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond repute

Kadinlar benim icin bir cicektir,her zaman seve seve aliyorum.
ege10 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-21-2006, 12:18 PM   #18
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2556
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen bluekeys

saım abı al ıste ınsan yeterkı ıstesın eger tasımak ıstemyen ler varsa yollasın cıcekcıyle ya cok gerek sankı babam da anneme alıyo ama annem hep kızyo kadınlarda bıcıns yaa bosversenızee cıcek mıcek bos ıs sevgı bı cıek alamk la gosterılmez ama bı cok seyıde sevgıye donusturur ....konustum yıen ya kahretsın benı allah
Old 09-21-2006, 12:21 PM   #19
RoStWell
Forum Demirbaşı

Teşekkür Etme: 76
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4412
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi : RoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond repute

bu güne kadar çok kız arkadaşım oldu hiç birine almadım kendilerinede söylerdim benden asla çiçek beklemeyin almam diye....
kısacası almadım almamda..
çicek oldugu yerde güzeldir biz veya bi başkasının elinde değil..
RoStWell çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-21-2006, 12:23 PM   #20
CéZaLı
Daimi Üye

1 :
Alıntı:
İlk Gönderen niket

2:
Alıntı:
İlk Gönderen niket
saım abı al ıste ınsan yeterkı ıstesın eger tasımak ıstemyen ler varsa yollasın cıcekcıyle ya cok gerek sankı babam da anneme alıyo ama annem hep kızyo kadınlarda bıcıns yaa bosversenızee cıcek mıcek bos ıs sevgı bı cıek alamk la gosterılmez ama bı cok seyıde sevgıye donusturur ....konustum yıen ya kahretsın benı allah

ya bi karar wer bi öle dion bi böle zuhahaha:biggrin: :biggrin:

CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı