![]() |
![]() |
#11 |
Banned
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 18399
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() pkkya küfür mü etsin yani sözde veya özde herneyse ateşkes ilan ettiği için
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2558
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ömürsün valla dertli....alan niyetine..
![]() ev sahibi kılığına girmiş, zıganası fosurtudan uşakların..fosurtudan ateşkesi.... ![]() aklımız eriyor şükür.. sende aklının ermediği yerde akılıymış gibi yap... ya da baytarın bilmediği mahlukların rakımından yukarı çık... çık ki, biz hoşgörsek bile, hane halkına kem kelam edip,fırtına çıkarttırma. ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 18665
İtibar Gücü: 1414
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Yavvv Birakin Etsİn Etse Ne Olur İt İte Selam Veremezmİ Verİr İŞte Partİ BaŞkaniymiŞ Ben Daha Yenİ Duydum BÖle Bİ Partİyİ Bundan Partİ Olsa KaÇ Yazar Yalakalik YapmiŞ ArkadaŞ
![]() |
#14 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 126 Thanked 107 Times in 63 Posts
Üye No: 20072
İtibar Gücü: 1498
Rep Puanı : 5360
Rep Derecesi :
|
![]() valla diçek bişey de bulamıyorumm bu ********lere bunu söleyen adam askerlerimizin sel felaketinde kurtardıklarını niye sölemiyolar onlar zordurumdaki vatandaşlarımızı kurtardıgında kimse onlara tşk etmediii buda bence türkü koruyan deyill türke kuyu kazan ell üstünde tutuluyor bence bende buna cok kızıyorumm aslında bizim bu türkiyenin hali buyüzden böle olduuu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2558
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
niyet-i şer olan hayrı görürmü....? kör dilenci olsa çiçeğin kokusunu duyarda...... ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 22 Thanked 38 Times in 13 Posts
Üye No: 14811
İtibar Gücü: 1446
Rep Puanı : 1962
Rep Derecesi :
|
![]() Aynen katılıyorum soyadına aldanmayın köpeğin soyadının tersine bakın onları ABD destekliyor gitsin ondan alsın yardım parası ben 3 yıl kaldım orda adam sorento jiip le gelip cebinden yeşil kart çıkartıyo ve devlet bana bakacak diyo şe... orda elektrik parası yok su parası yok vergi yok orda kaçakçılık var uyuşturucu satıcılığı var silah kaçakçılığı var olan benim batıta yaşayan dürüst vatandaşıma oluyor bütün yatırımlar doğuya gidiyor ben birebir şahidim ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Party Hardcore - Captain Cumando And His Crew Tear This Party Up! | evrenq | Yabancı Adult Videolar | 0 | 01-18-2010 06:08 PM |
Party Hardcore - Party Time In Poon Town! | evrenq | Yabancı Adult Videolar | 0 | 01-15-2010 03:36 PM |
Party Hardcore - Poon Poppin Party Time | evrenq | Yabancı Adult Videolar | 0 | 01-13-2010 11:21 PM |
Party Hardcore - Amateur Chicks Join The Party Train | evrenq | Yabancı Adult Videolar | 0 | 01-13-2010 02:48 AM |
Party Hardcore - Party Babes Rock The House | evrenq | Yabancı Adult Videolar | 0 | 12-31-2009 12:41 AM |