www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-15-2006, 02:50 AM   #11
GeCeLeR
Guest

Üye No:

eyvallah kankam
Old 01-21-2006, 11:42 PM   #12
turnmeon3000
Banned

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 7111
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -50000
Rep Derecesi : turnmeon3000 is infamous around these partsturnmeon3000 is infamous around these partsturnmeon3000 is infamous around these partsturnmeon3000 is infamous around these partsturnmeon3000 is infamous around these partsturnmeon3000 is infamous around these partsturnmeon3000 is infamous around these partsturnmeon3000 is infamous around these partsturnmeon3000 is infamous around these partsturnmeon3000 is infamous around these partsturnmeon3000 is infamous around these parts

Alıntı:
İlk Gönderen glue
ellerine and klavyene sağlık geceler birilerinin ağzının payını ii vermişsin
birilerinin ağzını payı verilmiş diyorsun ama o arkadaşın yazdıklarınıda okumuşdum silinmiş galiba şu anda yoksa o melgbison_ist da çok ağır laflar söylemiş gerçekler geceler o laflara karşılık verememiş olacakki silmiş o yüzden insanların arkasından değilde önlerinden konuşulmalı diye düşünüyorum son söz söylenmeden öyle laf vurup sonra karşılığını çok fena alınca hemen üstünlüğü kullanıp o mesajları silmek nasıl bir ağız payı vermek anlamadım gerçekden bu şekilde ağız payı verilmez ancak o insanı dediğin laflarla tuş yaparsın eyvallah bide şöyle söylim o gecelerin yazdığı şeyler hiç bir saite sahibine yakışıyormu o laflara şunu söylemek istiyorum unutulmasın şu an burdaki kimse için siteden kovulmak önemli değil hayatın ne sonu ne de başı o yüzden kimse kendini fazla yüksekden görmesin derim bu bir hayat bugün burda kabadayılık yaparsın olurki şans yarın gerçek hayatta karşılaşırsın orda bu şekilde konuşabileceksen bence burda böyle davranmak lazım yoksa bi gün ağır bir kayaya rastlanabilir sonra hanimallah yani o yüzden kimse kimseyi kırmadan konuşsun kimse unutmasın kimse üstün değil sonuçda burası kimseye ekmak kazandırmıyor kimse için fazgeçilmez değil sakın unutulmasınki bu dünya küçük bir gezegen o yüzden dediklerimize dikkat edelim dediklerimi kimse yanlış anlamasın ama ben arkadan konuşulaya karşıyım hadi kalın salıcakla
turnmeon3000 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-21-2006, 11:47 PM   #13
ardav
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 7114
İtibar Gücü: 1436
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : ardav is on a distinguished road

google earthten galiba bunlar yaw aklıma geldi maç saatinde bakalım bi ara
belki canlı izleriz (:
ardav çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı