![]() |
![]() |
#11 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 102 Thanked 107 Times in 58 Posts
Üye No: 11794
İtibar Gücü: 1558
Rep Puanı : 5598
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() biz apoyu asalım deyince; YOOOOKKKK!!! insan haklarına aykırı diyorlar...
ama iş saddama gelince; NO PROBLEM....
![]() |
#12 |
Banned
Teşekkür Etme: 60 Thanked 248 Times in 100 Posts
Üye No: 23664
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 11921
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 17 Thanked 20 Times in 6 Posts
Üye No: 5230
İtibar Gücü: 1488
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Üzüldük tabi ki de... Saddam Türkiye için bir dost idi. Ne zaman ki Kuzey Irak'ta etkinliğini yitirdi PKK filizlendi bölgede tabi ki ABD kontrolünde!
Saddamı devirdiler ülkeyi kan gölüne çevirdiler. Ölen onbinlerce yüzbinlerce sivil var > insan var... Asıl kimi asdmalı orasıda belli ama > güç kimdeyse o istediğini asıyor işte... Bakalım abdullah öcalan itinin asılmasına karşı çıkan dünya buna ne diyecek?
![]() |
![]() |
#14 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 40 Thanked 26 Times in 16 Posts
Üye No: 5682
İtibar Gücü: 1700
Rep Puanı : 20630
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() apoyu asmak kolay bişey değil arkadaşlar dik kafalı düşünmeyin her zaman asılan adam kahraman olur idam edilen adam apo asılırsa aynı ırak gibi bizdede pkk yanlısı kürtler ayaklanacak ve ortalık karışıcak çok büyük şeyler gelir ama ne zaman Türkiye savaşa hazır olurda herşeyyle güçlenirse o gün asarlar çünkü o gün kimse ortadoğunun jeopolitik yeri en iyi olan bi devlete baş kaldıramaz ortadoğuda ki o zaman rusyada bizim yanımızda olur bunu unutmayn...
![]() |
![]() |
#15 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 152 Thanked 148 Times in 79 Posts
Üye No: 16717
İtibar Gücü: 1860
Rep Puanı : 19082
Rep Derecesi :
|
![]() arkadaşlar saddamın asılıp ya da asılmaması çok birşeyi değiştirmez.
adamı zaten fare gibi yaşatıyolardı asıldıgı daha iyi bile olmuştur. sadece şunu diyebilirim: bula bula kurban bayramının arefesini buluyolar gectiğimiz ramazan bayramında lübnanda olanları hatırlamanızı isterim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8781
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
|
![]() Elİne SaĞlik
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 68 Times in 27 Posts
Üye No: 9191
İtibar Gücü: 1622
Rep Puanı : 11869
Rep Derecesi :
|
![]() Birincisi Onu AsamazLar Onu AsarLarsa Avrupa Üzerimize Gelir g.t korkusu ßu oLsa gerek ..!!
İkincisi .. Türkiyeden neden idam cezasını kaLdırması iÇin ßu Kadar Israr Etti ve O Tayyeep ßu İdam Cezasını Kaldırdı .. Tayyeep Avrupanın Ajanı Ve Uşağıdır ßen ßu Sonucu Çıkarırım ..!! Üçüncüsü .. Artık Savaş Vakti Geldi ArkadaşLar Avrupa Türkiye İçin Pekte HayırLı ŞeyLer Düşünmüyo... 2020 Ye kadar Önce Kürt Devleti Kurmak İsticekLer Sonra Ayasofyayı Kilise Yapmayı .. Dördüncüsü.. ßunLarın Safsata Ve KompLo Teorisi Olduğunu DüşüneßiLirsiniz Ama ßen Size ŞöyLe ßirley SöyLicem ßu YazdıkLArımın Hepsi oLacak .. Beşincisi.. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ...!!
Bir Düşünür Derki.... Fear Leads To Anger..!! Anger Leads To Hate ..!! Hate Leads To Suffering..!! Yani Korku Öfkeyi Öfke Nefreti Nefret Acıyı Doğurur :smile: ![]() Zor Bir Şey değiL ArkadaşLar istediğimiz ßir KEz Yorum Yazsanız TeşekkürLer deseniz Yeter...!!! ArkadaşLAr 1000 Kişi Konuya Bakıp Bir Kişi Yorum Yazacaksa Hiç Bakmayın Daha İyi.. İnsanı Paylaşımdan Soğutuyosunuz..!! Son düzenleyen: PrObLeM_BoY; 12-30-2006, 08:14 PM.. Sebep: hakaret içerikli yorumlar yazmayınız kime olursa olsun mesajınız düzenlenmiştir... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2557
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() Düşmanımın düşmanı dostumdur.....
![]() |
#19 | |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 6 Thanked 7 Times in 2 Posts
Üye No: 23768
İtibar Gücü: 1370
Rep Puanı : 360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
Doğdum... Konuşmayı öğrendim, önce BEŞİKTAŞ dedim. Okula gittim... Okumayı Öğrendim, önce BEŞİKTAŞ yazdım. Kaç kaç dedim. Yenildik dediler.. Önce BEŞİKTAŞ'a ağladım. Bayramlarda, çubuklu BEŞİKTAŞ formamı giydim. Sokaklarda Rıza, Metin oldum...Önce BEŞİKTAŞ ı koştum. Sınav ya da maç dediler Önce BEŞİKTAŞ'ı seçtim... Güzelim, kendini ilk aşkım sanıyorsun ama Ben İlk BEŞİKTAŞ'a aşık oldum... ![]() imzada resim yasaktır.. tarafımdan 2. kez düzenlenmekle beraber 3. sü olmayacaktır.. bilginize.. KaRaBaSaN |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 18 Thanked 82 Times in 53 Posts
Üye No: 3919
İtibar Gücü: 1577
Rep Puanı : 4577
Rep Derecesi :
|
![]() ya hic bir insan böle ölmeyi haketmess öle acıyı kimse cekemez o kadar mermin war sık kafasına ölsün öle acı ndn cektirionuzki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
hüseyin ve karısı full versiyon 59 dakika | kasif76 | Adult eski arşiv | 2 | 01-23-2009 11:26 PM |
İran'da 10 Kişi İdam Edildi! | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-01-2007 05:15 PM |
İdam naklen yayınlansın mı? / 28 aralık | [FX][SOLDIER] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-28-2006 01:03 PM |
Türkiye'den son dakika teklifi 7 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-07-2006 06:03 PM |
10 dakika kar yağdı 31 kişi yaralandı 4 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 4 | 12-04-2006 11:37 PM |