![]() |
![]() |
#11 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 1 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 481
İtibar Gücü: 1458
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Abi yanlış anlama takımına saygı duyuyorum ama bu konuda ciddi misin?Hangi parayla takım aldılar?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Daimi Üye
Teşekkür Etme: 63 Thanked 48 Times in 21 Posts
Üye No: 31
İtibar Gücü: 1570
Rep Puanı : 2415
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() takım Gs'nin pilot takımı
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
Üye No:
![]() Alıntı:
arkdaşım bgn türkiyenin üç büyük külübünün birbirinden futbolcu alması bile bu kadar zorken birbirlerini satın almasından bahsetmek hem komik hem deli saçması gibi geliyor .. alınma darılma ama fb nin parası gerçekten yetmez bgn bir büyük külübü satın almaya.. buna hemen cevap yazmadan önce bana kalırsa imkb ve borsa sitelerinden mali finansmanları taşınamazları fln bir incele derim ben ben bir ekonometrist olarak sana söylüyorum bunu galatarasaylı olarak değil.. kaldı ki deminde dediğim gibi 3 büyük külüp birbirne futbolcu satmazken kulübü asla satmaz.. heh galatasaray satın alınamaz mı ? alınır tabii hemde balla börekle ... ama deyin ki falanca ülkenin falanca şirketi alıyor inanırım ... deyin ki falanca ülkenin falanca şirketinde aziz yıldırım ortak ve bu şirket gs ye talip yine inanmam.. Kulüp satmanın yada satın almanın o kadar kolay olmadığı bir durum var şu anda bu ülkede bu iki güzide kulüpte imkb de ... yani ben ortağıyım ikisininde halk ortak bu tür asılsız düzmece ve yanlı haberlerle kendi takımımıza yada takımlarımıza zarar vermekle kalmıyor türkiye ekonomisine de küçük manüpülasyonlarla zarar vermiş bulunuyoruz(aziz yıldırım bunu çok yapıyor ve SPK dan aldığı maddi cezadan sonra üslübuna dikkat etti) bilginize... Saygılar GeCeLeR Son düzenleyen: GeCeLeR; 01-12-2006, 12:27 AM.. |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Daimi Üye
Teşekkür Etme: 63 Thanked 48 Times in 21 Posts
Üye No: 31
İtibar Gücü: 1570
Rep Puanı : 2415
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() saol Geceler
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İngiliz IMSG, Zapmedya'yı satın aldı/ 21 Eylül | [мα∂ℓιηє] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-21-2007 09:41 AM |
Google Yotube i 1 milyar 650 milyon dolara satın aldı | umit54 | Eskiler (Arşiv) | 7 | 10-15-2006 12:36 AM |
İnternetten savaş uçağı satın aldı! | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-12-2006 02:38 AM |
3 yaşında internetten araba satın aldı | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 7 | 10-03-2006 01:34 PM |
G.Saray Hollandalı yıldızı listeye aldı. | cross_night | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-25-2006 06:18 PM |