![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 9 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 10959
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -230
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
YOK ARKADASIM SEN HAKSIZLIK YAPIYORSUN; VE BU TEPKILERIN GERCEKTEN ÖLEN RAHMETLIYE DEYIL; IKINCISI: MILLIYETCILERI GERI VE OKUMAMIS GÖSTERMEK HAKSIZLIK YAPILMIS OLUYOR; SIZLER MADEM O ÖLEN RAHMETLIYI IYI ANLIYORSUNUZDA; MILLIYETCILERI ANLAMAKDA NEDEN GERI KALDINIZ DERIM BENDE; ERMENI YAZAR KERKOKYANA SORDULAR CUMA AKSAMI: BU KALABALIGI CÖZDÜNÜZMÜ DEDILER VE CEVABI: CENAZEDE O KALABALIK; TÜRKIYENIN KURTULUS SAVASINI HAZMEDEMIYEN KALABALIKTI; DIYE YORUMLADI" BUNU SÖYLEYEN ERMENI VATANDASI YAZAR KERKOKYAN; ONA NE YORUM GETIRECEKSINIZ MERAK EDIYORUM::::: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 19545
İtibar Gücü: 1381
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() ben türküm ama kimsede benim kanımı kirlidir pistir deme hakkına sahip değildir. bu sözü kullanarak o kişide kendisini hedef göstermiştir.yazık oldu insan için yaşam hakkı kutsaldır.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Yeni Üye
Üye No: 14284
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() sn.karamurat
eğer uç noktadaki insanlara odaklanıp onları örnek gösteririseniz tabii ki sizde uçlarda mevzilenirsiniz... Askeri darbelerin neden oluştuğunu iyi düşünün... Kardeşi kardeşe vurdurarak! Kurtuluş savaşında cephedeki her nefer safkan Türk değil bildiğiniz gibi ![]() Tabii ki Türk'üz bundan şaşmak aslını inkardır... Ama en önce İnsanız... Doğanın kanunu bu "insanlar konuşa konuşa anlaşır..." Birbirine zarar vererek değil... saygılar... ![]() Son düzenleyen: erciey; 01-28-2007, 02:54 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 12 Thanked 40 Times in 22 Posts
Üye No: 25768
İtibar Gücü: 1493
Rep Puanı : 2008
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() bu ulkede turk yasar ve ancak turk olanlar barına bılır ermenıler hrant dınk gıbı hepınızın sonu gelecek bunu unutmayın lan benımde kafamı bozmayın sonuna va Allahına kadar turkuz elhamdurullah
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 15 Thanked 101 Times in 44 Posts
Üye No: 5124
İtibar Gücü: 1555
Rep Puanı : 5153
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bende Türk'üm ve Hepimiz Türk'üz sözüne katılıyorum
Not : Arkadaşlar bir ricam var. Türk yazarken lütfen baş harfini büyük yazalım olur mu karar yine de size kalmıştır. Kimse birşey çıkarmaya çalışmasın. birilerini kızdırmak yada rencide etmek için söylemiyorum. herkese saygılar
![]() |
![]() |
#16 | |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 9 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 10959
Rep Puanı : -230
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
BAzi yorumlarina katilmamam mümkün deyil. Ama ileri UC; Fasist,Irkci,ucuz siyaset yapan, okumamis kesim gibi kelime kullanan tarafin" emperyalizme hizmet etmiyormu diyorsun.......... Böyle ucuzlukla suclanan kesim Türkiyenin yüzde 70 kadari, bunu göz ardi etmyelim, o zaman. bu ülke hepimizin....saygilar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 23964
Rep Puanı : -180
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
ve bu kişiye kimse kahraman demiyor bu kişi katil dir ama bu kişi ortalığı karıştırmak için yapmıştır bu işi !! BEN HRANT DİNK DEĞİLİM VE HİÇ BİR ZAMANDA OLMADIM HRANT DİNK BİR ERMENİ BEN İSE BİR TÜRK ÜM BİR ERMENİ İLE BİR TÜRK KIYASLANAMAZ ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Yeni Üye
Üye No: 14284
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() sn .karamurat
emperyalizme hizmetlerinde hem fikirim sizle zaten onu anlatmaya çalışıyom... Düşünün bir kere ; bir ülke var, kemik gibi bir bütün olarak varolmakta... vakti zamanında topla tüfekle, teknolojiyle savaşmışsınız ama birlik ruhuyla sırtında cepheye mermi taşıyon kadınlarıyla size direnmiş ve mağlup etmiş... bu sizi daha çok rahatsız etmiş ve öfkelendirmiş... naparsınız? kalleş oyunlarla birbirine düşürmek tek çareniz... işte yapılan bu. topla tüfekle yıkılamayan ülke, içerden yıkılmaya çalışılıyo. lütfen uyanık olun. ---------------------------------------------------------------------- by_zgrr bıdı bıdı.... ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------- ***murat*** sizin yazının üzerine (ki öncelikle T.C.K. göre suçtur, uyarayım) artık yorum yazmıyacam.. pesssss... bu kadar körlük olur... ---------------------------------------------------------------------- neyse çimenlik sizin otlayın, bakalım çimenlik bitince ne yapacaksınız.... Cehennem nedir? Gerçekten bilmek istermisin? Ehil olmayanla sohbet demektir!!! Cehennem dünyada....!!! Ömer Hayyam saygılar.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 102 Thanked 107 Times in 58 Posts
Üye No: 11794
İtibar Gücü: 1558
Rep Puanı : 5598
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Ne Mutlu TÜrkÜm Dİyene!!!! Ben TÜrk OĞlu TÜrkÜm!!!!
![]() |
#20 |
Yeni Üye
Üye No: 6033
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() eline sağlık arkadaşım hiçbirimiz hrant dink değiliz,olmıyacağızda
Hepimiz ATATÜRKÜZ!..Ne mutlu türküm diyene! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Denk Değiliz | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2008 08:08 PM |
Denk Değiliz | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-20-2008 12:29 PM |
'Favori değiliz' | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-09-2007 05:55 PM |
Biz Hrant Değiliz ! Biz Ermeni Değiliz ! | by_zgrr | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-27-2007 05:09 PM |
başarısız değiliz | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-10-2006 03:54 PM |