![]() |
![]() |
#11 |
Guest
Üye No:
![]() system666 bana ecevit hükümetininde verilerini yollarmısın?sonra o verileri akp ne kadar düzeltebilmis onunda verileri pls?ve bu nekar zamanda olmus onada bir göz at.hayal aleminde yasamanın bi mantıgı yok.sanki biz süper güçtükte akp bizi bu duruma düsürdü!daha mantıklı yaklasmakta fayda var...albani yorumunuz için cok tesekkurler.guzel bir bakıs acısıydı.saolun.
|
![]() |
![]() |
#12 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 3,698 Times in 908 Posts
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4412
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() AKP yine gelir cünkü suanlık rakip bi parti göremiyorum ben
yinede iyi olan dürüst olan Türkiye'ye birşeyler kazandıra bilecek kişiler gelsin derim ben temennim böyle en azından... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Geçerken Uğradım
Teşekkür Etme: 5 Thanked 5 Times in 2 Posts
Üye No: 5385
İtibar Gücü: 1459
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() %25 akp %15dyp &14 chp %12 mhp olur...akp büyük ihtimal yasa çıkaracak çoğunluğu sağlar.. seçimlerden önce de tayyip erdoğan cumhurbaşkanı olur.. abdullah gül de başbakan....
Son düzenleyen: cambo; 01-31-2006, 04:10 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 8243
İtibar Gücü: 1428
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() arkadaşlar bnce, CHP de bişiy yok.. tamam Deniz Baykal dürüst ve hiç bir pisliği yok ama hiç bir icraatı da yok AKP bnce bu sefer 55 diil ama şöle 30 ın üstünde il alacktr gibime gelio .... ama bu sene tüm gönlümle ÖDP 'nin başa geçmesini istiyorum geçmese bile ana muhalefet olması çok güsel olacaktır
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Geçerken Uğradım
Teşekkür Etme: 5 Thanked 5 Times in 2 Posts
Üye No: 5385
İtibar Gücü: 1459
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() çok büyük bi hayal... zaten chp die bişey olmadığını herkes biliyo ama solun bu değişmez kitlesi ki bu dsp yi başa geçirmiştir chp den şaşmaz bu potansiyel de %12 civarı ki güngeçtikçe azalıyo işte chp nin alabileceği oy da bu potansiyeli geçmez.. zaten sol partiler bundan sonra türkiye de muhalefet bile olamayacak...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2556
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() bazı arkadaşlar çok sabit fikirli davranıyor bence... burda arkadaşın teki bişeyler yazmış kendince onun fikri tabi saygı duymak lazım. ama bence şunu gözönünde bulundurmak gerek.biz bir siyasi partiye kesinlikle olumlu yönde bakmayıp ve objektif olarak yaklaşmayınca o partinin nerde bi açığı var araştırır buluruz buda bize zevk verir fakat o partinin bu devlat ve millet için yaptıkları güzel şeyleri hizmetlri görmezlikten geliriz ...bence yukardaki arkadaşım çok sabit fikirli davranmış .. o partinin üyeleride bu vatanını seven türk evladları onların dedeleride sehit olmuş ve de onlarda bu vatan için ellerinden geleni yapmaya çalışıyolar... kimsenin hakkını yememek lazım .. düşüncelerimle kimseyi rahatsız etmek istemem ...saygılarımla ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Daimi Üye
Teşekkür Etme: 260 Thanked 57 Times in 30 Posts
Üye No: 5869
İtibar Gücü: 1645
Rep Puanı : 3701
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ya arkadaşlar türkiyeyi türkiyenin başindakiler yonetmiyokı başa kımın geçtiği bu yuzden pek onemli değil a ve ya b partisi gibi bi partiden bahsediyorum
![]()
![]() |
#18 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 63 Thanked 48 Times in 21 Posts
Üye No: 31
İtibar Gücü: 1571
Rep Puanı : 2415
Rep Derecesi :
|
![]() bence mhp de geçmemeli çünkü geçtiğinde gördük sağ görüşlü bi parti iktidar olmalı
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 1 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 3960
İtibar Gücü: 1472
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() ben akpli değilim ve asla da olmam.çünkü onların şeriat benzeri bir yönetim kurmak istediklerine ve laiklie karşı geleceklerine inanıyorum.ama bence seçimi gene akp kazanır
![]() |
#20 |
Banned
Teşekkür Etme: 17 Thanked 7 Times in 4 Posts
Üye No: 6828
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() akp bundan sonra kesinlikle iktidar olmamalı adamlar rektör tutukluyor üniversiteleri medrese yapmaya calışıyor şu anki chpnin iktidar olmasını çok isterdim ama zor gibi
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
13:50 Seçimleri Boykot Eden Gruba Polis Müdahalesi | TiTaN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-20-2007 02:03 PM |
Seçimleri 34 Avrupalı parlamenter gözleyecek/19 Temmuz | The J0lly J0ckeR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-19-2007 04:55 PM |
13:19 Anayasa Mahkemesi Başkanlık Seçimleri | TiTaN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-17-2007 01:21 PM |
seçimleri hangi parti kazanır... | Angel of death | Eskiler (Arşiv) | 4 | 11-23-2006 04:08 PM |
kral seçimleri!!! | Zafir_Host | Eskiler (Arşiv) | 6 | 08-03-2006 07:49 PM |