![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anlı Şanlı Bayrağım
Anlı şanlı bayrağım dalgalan sen göklerde Senin mukaddes sevgin yurtsever yüreklerde Özgürlüğün simgesi hep sensin direklerde Anlı şanlı bayrağım dalgalan sen göklerde Senin uğrunda nice şehit kanı döküldü Milletime vurulan prangalar söküldü Kahpe düşmanlarının bilekleri büküldü Anlı şanlı bayrağım dalgalan sen göklerde Dalga dalga geliyor Türk'ün ayak sesleri Eli tetikte bekler kahraman Türk askeri Gözünü bile kırpmaz bir adım atmaz geri Anlı şanlı bayrağım dalgalan sen göklerde Sana uzanan eller kırılır teker teker Yan gözle bayrağıma bakan hep olur heder Seni her Türk evlâdı canından da çok sever Anlı şanlı bayrağım dalgalan sen göklerde Semâdaki en parlak yıldız senin yıldızın Dünyâdaki en güzel renk de senin kırmızın İlelebet sen bizim kanımız canımızsın Anlı şanlı bayrağım dalgalan sen göklerde.
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anneciğim
Sıcaklığınla sararsın, buram buram beni sen Kilim kilim sererim, yollarında gönlümü ben Huzur bulur yüreğim, hep seninle anneciğim Yanımda olmaz isen, bir devâ bulur mu hekim O şefkatin ne güzeldir, esen bahar yelisin Senin yerin yüreğim, hep de öyle bilmelisin O sözlerin ne de içten, bakışların sıcacık Bebekliğimde gecen geçti, çok defâ uyanık Geçip de gitti o yıllar, emekleyip yürüdüm Koşup da ben seni ardımda, durmadan sürüdüm Emek verip bana, zahmet çekip büyüttün anam Şifâ olan yüce sevginle, hep kapandı yaram Eser de kalmadı gamdan, görünce ay yüzünü Gülüşlerin de o mâzîye gömdü her hüzünü.
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Çiçekleri
Ben sevgisiz yaşayamam Aşksız, sensiz hiç kalamam Hasretine dayanamam İnan ben sana kıyamam. Rüyalarımda hep sensin Gönlümdeki tek neşemsin Hayallerimi süslersin Bunu sen böyle bilesin. Bir sözün yeter bana Al beni kollarına Sel olup ak ruhuma Sevgini söyle bana. Aşk çiçekleri solmasın Gündüzler gece olmasın Gözlerin yaşla dolmasın Ayrılıklar yaşanmasın.
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Denizi
Derdine ben dermân olmaya geldim Sımsıcak kalbine dolmaya geldim Sevdâmı kalbine koymaya geldim Sıcacık gönlüne dolmaya geldim Yoktur yârdan başka benim hiç kimsem Yârimle ağlasam, yârimle gülsem Kalan ömrümü hep senle geçirsem Seninle işitsem, seninle görsem Dünyâya bir daha gelmek olsaydı Yüreğim sevginle, senle dolsaydı Kederler, hüzünler bir bir solsaydı Kalbim de kalbinle hep bir olsaydı Sensiz gülmez benim bu nârin yüzüm Tepeler dağ olur dikleşir düzüm Topak topak olur dilimde sözüm Köstebeğe döner kör olur gözüm Yolumuz bir bizim ayrılmayalım Dertlerden dertlere savrulmayalım Yalnızlık ateşinde kavrulmayalım Aşk denizinde hiç durulmayalım
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Güneşi
Aşk güneşimsin sen hiç bir zaman sönmeyecek Sana tutkun yüreğim sevdandan dönmeyecek Gönlümden dalga dalga yayılan sevgilerim Sonsuza dek artacak, hiç mi hiç ölmeyecek Aşkına gönül verdim, etrafa sevgi saçtım Sevmeyen gönüllerden hep köşe bucak kaçtım İçimdeki sevdayı büyüterek çoğaltıp Şefkatle harmanlayıp, gönül deryana saçtım Baharın sevinciyle girdin sen hayatıma Nice güzellikleri kattın bu talihsiz bahtıma Birçok yarla doluyken şu çile yüklü dünya Yalnız ama yalnız sen kuruldun gönül tahtıma En zorlu anımda bir tek yanımda sen oldun O tatlı sözlerinle hep yüreğime doldun Karanlıklarla dolu acımasız dünyada Ufkumu aydınlatan, aşka giden yol oldun Senden ayrı duramam, sensiz hayat bulamam Şu bitimsiz alemde aşktan uzak olamam Sevginin tükendiği bu gariban diyarda Suya hasret kalmış bir çiçek gibi solamam.
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Kurşunu
Zamanın ötesine tâ ötesine uzansa da şu ellerim Secdeye değer gibi alnım değse yüzüne neylerim Her yanıma binlerce nurlar saçıp da ordan oraya ilerlesem bile Sevdâ vatanında nefretlerle tek tek çarpışan bir askerim Bügün varsak yarın yokuz, sabaha çıkar mıyız ALLAH Kerim Kinler yağan siperimde sevdândan inim inim inlerim Serseri bir aşk kurşunuyla alnımdan vurulmuş olsam bile Yaramdan sevgiler fışkırırken çâresiz ben seni beklerim.
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Oku
Sevgiyle,muhabbetle günler geçiyor Gözlerin gözlerimden hiç ayrılmıyor Neşeyle,mutlulukla aylar geçiyor Dizlerin dizlerimden hiç ayrılmıyor. Rüyada gibiyim sanki bir cennette Hayat ne güzelmiş seninle birlikte Ayrılmayalım dünyada, ahirette Var mı ki senin gibisi bu alemde. Sonunda aradığım aşkı buldum ben Tam da gönlüme göre sevgilisin sen Sözlerin damladır sevda denizinden Aşk oku ile vurdun tam on ikiden. Hayalimdeki aşka kavuştum senle Artık hep sen varsın benim yüreğimde Kalbim hızla çarpıyor seni görünce Hayat bir başka güzel seni sevince.
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşka Dair
Aşka dair ne varsa aldın benden Kurşun gibi delip geçtin kalbimden. Şüphen mi vardı ki benim sevgimden Hiç bir zaman vazgeçemem ben senden Sana susamışım çöller misali Kalmamış gönlümün aşktan mecali Aklımda güzelliğinin hayali Sevenler anlar düştüğüm bu hali. Bir gün olur geri dönmek istersen Seni yine çok seveceğim dersen. Ömrüme ömür katmayı dilersen Gönül kapım açık eğer gelirsen.
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın Kâtili
Evlilik aşkı öldürür derler Bu ne kadar doğrudur sizce? Evlilik aşkın gerçekten kâtili midir? Yoksa aşkın kâtili Kutsal evlilik kurumunu da katletmeye niyetli olan sevgi nedir bilmeyen gaddar insanlar mıdır? Kimdir sizce aşkın kâtili?
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ata'ya Şikayet
Ülkemi soktular borç batağına Hep mahkum edildik yer yatağına Uğradık dört yandan şer atağına Atam bunlar değil senin izinde Türkiyem yüzüyor borç denizinde Sıktıkça sıktılar hep kemerleri Doldukça da doldu hep semerleri Yoktur Hakk katında değerleri Atam bunlar değil senin izinde Türkiyem yüzüyor dert denizinde Vatan hainleri cirit atıyor Dışarda ülkeme çamur atıyor Düşmanın aşına hep tuz katıyor Atam bunlar değil senin izinde Ermeni yalanlı sahte tezinde Hortumcular sardı her yanımızı Kuruttular bunlar tüm kanımızı Yaktılar onlar ne çok canımızı Atam bunlar değil senin izinde Haram lokma dolu hep midesinde Yıllar yılı kriz üstüne kriz Bir türlü doğrulmaz ki hiç belimiz Borcun üstüne hep borç katıp yeriz Atam bunlar değil senin izinde Türkiyem su alır her krizinde.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|