![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12100
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Başım
ayağa düştü başım demine geldi yaşım ilkbahar yaz tükendi güz oldu geldi kışım yaprak dökümü güz çabuk sarardı yüz aldığım nefesten İki kat büyüğüz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Başörtü
Başörtmek suçmu diyen haşa suç olurmu Baş örten ananın savcısı piç olurmu Başörtmen bahane kardeşim varlığın suç Soyu piç olandan insaf beklenirmi hiç Başörtmek suç değildir bizde hep taç olur Savcısı piç olana başörtmek suç olur Soyunnmak moda örtünmek yunanda suçtu Zina aşikare doğan bebekler piçti Örtünmekten ya hangi millet huy kapardı Rum değilse savcı rum olsa ne yapardı Benzemez dini dinime türkmü şu savcı Türkün herşeyine hem it olur hem avcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bebek
Doğmadık bebeği borçlandıran Ne yapmazki doğan bebeğe Çağdaş geçinir bizi kandıran Senfoni der davul dümbeleğe Takar Türkü kürde dönme guruh Türk adına Araba küfreder Övgü yağdırır ruma perse yuh Ona çağdaş bize gerici der |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bedenim
Aşılmaz yolları aşar yürütür Ruhumun peşine koşma bedenim Beşikten mezara besler büyütür Sonra terkederse şaşma bedenim Bir yanda hakikat yalan bir yanda Yazin kışı yaşa kışınsa yazı Yolcu ol göğe yaşayıp zamanda Gece rüyalarda oldur olmazı Boş işler peşinde koşup yorulma Olma be ruhum böyle dengesiz Dalıp hülyalalara tahta kurulma Olur olmazları geçiştir sessiz Her gün degişir o renkten bu renge Gece alıp gider çıkmaz yollara Gün başlayınca cağırır cenge Kendine bu yolda başka dost ara |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bela
Başımda bela Çekilmez yeter Ölmeye gerek Varmı varlığım Ölümden beter Bir çığlık atar İçimdeki ses Cinler oynaşır Periler koşar Bende her nefes Dogar sanırdım Bir hüzme ışık Doğmadı gitti Hayat çekilmez Karma karisik İçimdeki şu Silinmez aci Asti ruhumu Çığlık atarak Kurup darağcı Yazılmış başa Hayat nafile Ne yapsak boşa Dert çekip ağla Yaşarsan yaşa |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bela ya Cevap
Ne ithaldir cinden macinden Bize belalar galatanin dönme.. .......Picinden gelir Önce limanlara göceder Sonra basa bela pic nesil ........Icinden gelir Bin yillik gecmisi bir günde Yikar dönmeler basimiza ........gecinden gelir Hangi yola varsan cikilmaz Yollar acik fitneye susmak .........icinden gelir Meyhanelerde eker tohum Sonra pic nesil neden denir .........Nicinden gelir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beyler
Yazıkki bu millete bitti yüzyılı Hikaye dinler o efendi bu beyden Onlar içer sofrada oynamaz kılı Millet şu aç sefil yalın ayak giden Önce aldılar ne varsa elimizde Çağdaş yol bizi getirdi bu hale Bir o izde götürdüler bir bu izde Aç bıraktılar olsun doyduk hayale Devrim yaptık işte bu yolda çağdaşız Sarık çıkardık şimdi giyindik peruh Aya gitsin el devrim ile bağdaşız Tükürün beyler eskiye tükürün tuh Şerefe kaldırın kadehi hakkınız Öğretin çağdaş olmayı yamyama Yüzyılda bir arpa boyu yol aldınız Çabuk yoldan nasıl çağdaş olduk ama |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Adım
Dünyada varliga bir adim attim Yetisti ardimdan karali bahtim Dur gitme diyerek önümü kesti Kis gelip kar yagdi firtina esti Caresiz sokakta kaldim kimsesiz Bilinmez yollara düsmüsüm sessiz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bizans
Bizi ite itide ite boğduran bizans Üstüne varanı vatan vatan koğduran bizans Malazgirtte onu içimizde eridi sandık Köhne Bizansın kirli davadan usandık Yılan gibi tohumu atar kuş yuvasına Yavrusu zehir verir yavrunun en hasına Yavru yılanı biz sanıp biz diye sarılan Bizim yavruya desemki bu yavru yılan Bizden it bulur üstüme bütün gücüyle Gelir eski kini tükenmeyen öcüyle Bir yalağa bizi ite sesziz kırdırır Tutar ite itide bedelsiz kırdırır Kimi ülküdaş kimi vatansever vatandaş Bizimsin ne diyem hain diyemem gardaş Beddua edemem koyun gibi güdülüsün Koçları seçilmiş darma dağanık sürüsün Rum oyununa kafan kuma gömülüsün Kasabın ardısıra yığın yığın yürüsün Koyunum bize hain dedin hamasetinle Ruma rum diyemedin başındaki itinle Bin yol bulsa galatalı bin yola gidersin Bir yol göstereni tazı gibi ezersin Bozdular dilim tutuk derdimi anlatamam Bende edemem tam taptırır bizans bir tamam Kime gomonos dedi kimine mürrteci O değil bu değil kardeşim sor şu rum neci Çevirdi dilimi galatanın agopçaya Benzetir dinimi sapık dini ortadokçaya Bizans başka yol bulur yolun sonu gelmeden Sen sağa ben sola başka yoldan gitti deden Bir o sokağa döner bu sokağa çevirir Yolu unutturur şaşırtır dağa çevirir Yolu yoktu babanın şaşkın şaşkın gezerdi Yolunu kaybettirirdi bizans hem ezerdi Uyursan beni sola seni sağa götürür Yazık değilmi torunununu dağa götürür Hazır kardeşim torunun torununa yol Bitmez sapık yolu bizansın her sorana yol Bize bölücü diyen bine böldü yolumu Düşman etti kardeşi tutmaz etti kolumu Uyanda kardeşim avcıya bir haykırsana Soyup yurdunu her sokağa tuzak kurana |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boşuna
dolu dolu sandım tükendi vaktım yürü yürü çabuk koşta boşuna kasam dolsun dedim buyudu ahtım doluda boşuna boşta boşuna akıl hesap kitap tıkandı baktım ağarmış ne saçlar başta boşuna şu hayat boşuna yanarmış yaktım kuruda boşuna yaşta boşuna yazılmış kaderde yıkılsa tahtım beklemek boşuna kaçta boşuna bütün lezzetleri geçtim bıraktım ölümlü şu başta taçta boşuna |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|