![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkına Susadım İçemiyorum
Derdine düşmüşüm,bir vefasızın Yürek deryasından,geçemiyorum Boğulurum belki,bir gün ansızın Aşkına susadım,içemiyorum Ne kadar istesem,olmuyor inan Bağ benim olsada,deremiyorum Ateşler içinde,olsamda yanan Gönül kapısından,giremiyorum Kapılar kapalı,çekik perdeler Ne kadar baksamda,göremiyorum Ellerim havada,yüreğim inler İpek saçlarını,öremiyorum Öyle bağlandımki,kurtuluşum yok Çıkıp başka yola,sapamıyırum Kaşlar hilal gibi,kiprikleri ok Tutup yanağından,öpemiyorum Vardır bir çaresi,deyip dururken Günüle su gibi,akamıyorum Kıyıma denizim,deryam vururken Alevler içinden,çıkamıyorum
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ateşlerde Yakar Beni
Derdime derman olmayan İçime sevgi salmayan Dar günümde bulunmayan Bir hayırsız yıkar beni Engeller var yollarımda Bülbül ötmez dallarımda Yaşadığım her anımda Ateşlerde yakar beni Bilmem nasıl edeceğim Yoktur benim güleceğim Buralardan gideceğim Yakmak için tutar beni Konamadım daldan dala Giremedim bağdan bağa Acımadan dağdan dağa Gülle gibi atar beni Takip eder izler ile Nazar eyler gözler ile Acı acı sözler ile Arı gibi sokar beni Gezemedim ovalarda Boğulurum deryalarda Çoban diye yaylalarda Sürülere katar beni Köz e düştüm bile bile Dolanırım dilden dile Ne bileyim elden ele Pazarlarda satar beni
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bahtim Utansin Bahtim
Yürü yüregim yaya Gir dertlerle siraya Derman çare degildir Içinde ki yaraya Kim ne derse inanma Zaman ilaçtir sanma Çaresiz çekeceksin Dayan ya da dayanma Yikildi gönül tahtim Böyle degildi ahtim Kime ne diyeyim ki Bahtim utansin bahtim Eri yüregim eri Giden döner mi geri Ellere vatan oldu Senin gönlünün yeri Kimseyi bosa anma Günes dogacak sanma Bu is burada bitti Ister yan ister yanma Neylesin ki hayatim Hayatla bitti dansim Beni bu hale koyan Sansim utansin sansim
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bal Olsan Bir Parmak Tatmam
Yüreğin hala senin mi Başkasına vermedin mi Senin gibi bir deli yi Hala bulup sevmedin mi Bana bakma evde kalman Benden değil hergün yanman Bu nedir ki, göreceksin Daha gelecek yalvarman Hiç sanma ki güleceksin Dertten derde gireceksin Unutma ki yaşadıkça Daha neler göreceksin Duruyor mu cımbızların Fatma ların, yıldız ların Asker oldu çocukları Senden sonra ki kızların Bana bakma ben pas atman Bal olsan bir parmak tatmam Bir yastıkta iki başla Sen olursan asla yatmam Düşmem artık ocağına Dönüp bakmam sıcağına Seni tutup sevmek için Kimse almaz kucağına
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana Ancak Sen Yetersin
Ne kralla, ne de şahla İşim olmaz, padişahla Bu bende ki, bitmez aşkla Bana ancak sen yetersin Neye yarar, olsa bağım Başı karlı yüce dağım İçimde ki can sıcağım Bana ancak sen yetersin Fayda etmez acım tatlım Ela gözlüm,sır sıratlım Dünya değil,gül suratlım Bana ancak sen yetersin Hem işimde, hem aşımda Bela olsan da, başımda Olsam bile,yüz yaşımda Bana ancak sen yetersin Su gibisin, tam bir içim Güzelliğin, biçim biçim Yaşıyorsam senin için Bana ancak sen yetersin Güç tanımam, güle bakmam Tüm ordular, vursa korkmam Bu kalbe, kimseyi sokmam Bana ancak sen yetersin
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bayaz Sevdam Benim
Galacayisan gal Na bekliyersin ki allaise Sani gozliya gozliya dizlarımın cani, gozlarımın feri getti,nerdayisa ölacağım, Galda habu aşkmi diyerlar na İşta oni,itlar gibi yaşiyahğ Naya naz ediyersinki, Galda,yan yana oturahğ,yan yana yiyahğ Yağli yağli, Sokida yan yana yatahğ,tatli tatli, Utaniyerım ama gena da diyacam Tuyiyersin beni, Galda klasik aşk mi diyerlar na oni yaşiyahğ, San galamiyersan bişe Bari de da, ben hama galem, Bu aşkmidur na,yaman ey bişeymiş diyerlar, Kimisi ayıp mayıp diyer ama, nayisa, Ben istiyerim ki saninan yiyahğ Yemanın da ayibi mi olurmiş yanı, Belli ki buni bacaramiyanlar diyer, Zaten benda tam bilmam ya, Nasılsa yeyinca ogranuruhğ, Entelların aşkıni da yaşiyahğ ha, Ahğşamluhğ mimiş, gecaluhğ mimiş na Ogranahğta hama yaşiyahğ, Bulbul gadar da olamiyeruhğ, He bulbul dedim da aklıma galdi, Turki soyliyanların ağızlarından, gulahğlarıminan tuydum, Bulbul da gulinan aşk yaşiyermiş,bulbuli ağnadım da, Nasıl olsa candur,guş gibi bişe,bu guli heç ağniyamadım, Bizim bostanda ki guldan başka gulda mi var aca, canli manli, Herhalda vardur, na bilem ben, Olmasaydi o bizim gulun ustunda da, o bulbulmidur, guşmidur na Oni gorurduhğ, bulbul gulun ustuna goniyermişta, ela diyerlar turkilarda, Turkilar dedimda gena aglıma galdi, Kara savda diyerlarya, kara aşk demahğ oliyermiş, Heç ğhoşuma getmadi, biz kara aşkı yaşamiyahğ hemi, Adami tutiyermiş diyerlar, sakın sen kara aşka tutulmiyasın, Biz saninan bayaz aşka tutulahğ, realist aşk yaşiyahğ, Irasyonelin ı sını galdurahğ, rasyonel aşk yaşıyahğ, Herkeş biza bahğsın ogransın. Meşaya gedah, ağaçların golgasında aşk yaşıyahğ, Çayıra gedah, yığınların, pululların dibında aşk yaşiyahğ, Moc yiyahğ, jol yiyahğ, ğhorozgozi yiyahğ, guzigulaği yiyahğ, Girgat yiyahğ, mesğhal yiyahğ, çilek yiyahğ, yatahğ kalkahğ aşk yaşiyahğ, Eva galahğ karpoti yiyahğ aşk yaşiyahğ, uyiyahğ uyanahğ erıtma yiyahğ, Aşk yaşiyahğ, ben yerda san ayvanda, goz goza galahğ, romantik aşk yaşiyahğ, Ben merekta san ağhorda, aşk turkilarıni bağırahğ, aşka galahğ, aşk yaşiyahğ, Sabahğtan peynir etmek yiyahğ, evla da, sutli bulgur ya da çinçar, ya da kalagoş Çorbasi yiyahğ, ahğşamdan da ya dugmeç ya da kete yiyahğ, yatmadan da Banta yiyağ, furuç yiyahğ aşk yaşiyahğ, Beni ağnadisan hama gal, Sakın galmamazluhğ etmiyasın, Galmadan once da, ya cepnettan, ya da İnterinettan ğheber yolla ki, sana bişeylar hazırliyem, Ela bişeylar hazırliyem ki, yiyan da, parmahğlarıni da yiyasın, Sicahğ etmeginan barabar batur da batur, İstarsan benda saninan barabar baturur yerım, ya da sani seyredurum, Beni ey ağnadın, yani diyerım ki, gozlarımi yolda koyma, Galda, sanın ağniyacağın, karinan, herif olahğ, Geberana gadar yaşiyahğ gedahğ, Bayaz sevdam benim.
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Sana Aşığım
İçimde dermanım dışımda nurum Bahçemde çiçeğim bağımda gülüm Şerefim gururum zevkim onurum Ben sana mecburum sen değil misin? Güneşim yıldızım mehtabım ayım Bulutum yağmurum şekerim çayım Hayatta ki hayım mutluluk payım Ben sana hasretim sen değil misin Yarınım umudum elim ayağım Sıcağım sovuğum yolum durağım İlkimden sonuma tek sığınağım Ben sana aşığım sen değil misin
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Seninle Bir Olamam Efendi
Konuştuğun başka yaptığın başka Gündelik yaşarsın saygın yok aşka Ben ekmek peşinde sense matuşka Ben seninle bir olamam efendi Sen camiden kiliseye gidersin Çıkarına ne halt varsa edersin Cepheyi bilmezsin erdende ersin Ben seninle bir olamam efendi Senin çakallarla etrafın dolu Bense yaradanın bir garip kulu Benim tarlam kuru senin ki sulu Ben seninle bir olamam efendi Sen doydukça yine yine istersin Aldıkça dahası yokmudur dersin Sanki mezarına götüreceksin Ben seninle bir olamam efendi Bukalemun gibi her rengin vardır Sana helal olan bana haramdır Sende ki metrestir bende ki yardır Ben seninle bir olamam efendi Sen hortum seversin hilen bir sürü Ödenek denilen sana örtülü Lisanın hindice hep gulu gulu Ben seninle bir olamam efendi Sen selamı allah için vermezsin Bedavadan hiç kimseyi sevmezsin İşini bilirsin işi evmezsin Ben seninle bir olamam efendi İçin volkan gibi taşmaya hazır Sağını solunu yakmaya hazır Senin suç ortağın vekili nazır Ben seninle bir olamam efendi Sen kale gibisin nedir ki duvar Arkanda kocaman bir devletin var Zalimliğin arşta merhametin dar Ben seninle bir olamam efendi Benim onurum var yere tükürmem Kellemi alsalar tükürsem silmem Lügatımda yazmaz riyayı bilmem Ben seninle bir olamam efendi Bana ters düşendir sendeki ahlak Doğru bir işin yok her şeyin ilhak Sende hırsızlık var bende hukuk hak Ben seninle bir olamam efendi Ben düşeni tutan sende vuransın Ben gönül yapanım sense kıransın Sen bu güzellikten anlamayansın Ben seninle bir olamam efendi Gün gelir seninde canın yol alır Bedenin bir taşta kefenle kalır Belki tabutuna bayrak sarılır Ben seninle bir olamam efendi
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Yine Aynı Yerdeyim
Yüreğim sanki bir derya Sensiz neler çeker varya Bana dönersen olurya Ben yine aynı yerdeyim Gözlerim aynı durakta Aynı parkta aynı bankta Yağmurda karda sıcakta Ben yine aynı yerdeyim Çileme çile katmadan Bir yere adım atmadan Elin elini tutmadan Ben yine aynı yerdeyim Gözlerim aynı durakta Aynı yol aynı sokakta Yağmurda karda sıcakta Ben yine aynı yerdeyim Gözyaşlarım sen yoksunya Bir bir düşer damlasıyla Hasretimin en hasıyla Ben yine aynı yerdeyim Gözlerim aynı durakta Aynı yol aynı sokakta Yağmurda karda sıcakta Ben yine aynı yerdeyim
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Yokum Artık
Sevmiştim bir zaman, delicesine Tapardım isminin, ilk hecesine Bu aşk binasını, delercesine Yıkmana gerek yok, ben yokum artık Gönülden gönüle, girebilirsin Önüne geleni, sevebilirsin İstediğin yere, gidebilirsin Durmana gerek yok, ben yokum artık Geçirdim ömrümü, senin kahrınla Çok şeyi yaşadık, benim sabrımla Kavga gürültüyle, laf silahınla Vurmana gerek yok, ben yokum artık Sen varken aramam, ipte cambazı Haram ettin bana, bahar ı yaz ı İyiyi kötüyü, olur olmazı Sormana gerek yok, ben yokum artık Neden böyle oldun, bilemiyorum Ne kadar istesem, gülemiyorum Her şey senin olsun, istemiyorum Kırmana gerek yok, ben yokum artık Muhtaç ettin beni, yaban ellere Acımadan vurdun, yerden yerlere Artık bundan sonra, ilden illere Sürmene gerek yok, ben yokum artık Düşseydin silmezdim, ela gözüme En büyük zararı, verdin özüme Dost duşman içinde, bakıp yüzüme Gülmene gerek yok, ben yokum artık Emsalin varmıdır, etrafına bak Sevda özveridir, olurmu kıyak Sofra nın üstüne, çatal la tabak Koymana gerek yok, ben yokum artık Beni öldürmeden, verdin toprağa Benzettin dalından, düşen yaprağa Al yeşil giyinip, bahçeye bağa Çıkmana gerek yok, ben yokum artık Aramam, o masum bakışlarını Unutmam, canımı yakışlarını Pişman olmuş gibi, göz yaşlarını Dökmene gerek yok, ben yokum artık Murat der vazgeçtim, ben artık senden Butün varlığını, sildim gönlümden Varımı yoğumu, aldın elimden Kovmana gerek yok, ben yokum artık
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|