![]() |
|
![]() |
#1 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1870
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Akan Çeşme
Gözyaşlarım bugün durmuyor akıyor Çeşmeler açık şırıldıyor Duygularım karışmış suya beni benden alıp götürüyor Huzursuzum içim karışık Kalbimde bir yara var benimle alışık Sızlıyor acı veriyor durmadan bana Dökülüyor gözyaşlarım sevgiyle bulanık Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#2 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Akan Gözyaşım
Gözyaşlarım çok derin bugün taşıyor İçimde üzgün bir sesleniş var Kafam karışık bedenim yorgun Gözümden akan yaşın hesabı var Bugün daha bir duygusalım içim üzgün Kalbimde bir akrep var ruhumu sokan Acı veriyor bugün herşey bana Beni üzen içimde sıkıntı var Gözyaşlarımı durduramıyorum,sığdıramıyorum İçimden akan selde acı izler var Bugün güneşim daha bir donuk İçimde yalvaran ışığı aydınlatan mum var İçim karışık olsa bile ruhumda bir aydınlık Sıkıntıyı kovan iyi bir yön var Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#3 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Akvaryum
Akvaryum dörtduvar Balıklar yasda oturmuş bekliyor Nerde yemleri nerde otları Bekliyor sahibini bir ışık verse Sabah aydınlandı Geldi sahip Neşelendi akvaryum japon,lepistez,ciklet Takla atıp taşları oynatmakta Sanki bir çalışma var Neşe doldu içe Yaşamın varlığını hissetti içinde İnsanlar bile bir lokma ekmek için Balıklar bile bir ele muhtaçken Hayatın değeri bile bir alışverişin döngüsündeyken Canlılar birbirine ne kadar muhtaçken Sanki bir dönemeçteyiz gidip gelirken.... Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#4 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Al Yüzlü Gelin
Saçlarına yazdım aşkımı Yollarına düştüm senin için al yüzlü gelin Şarkılarım sana,gözyaşlarım yoluna Akar çeşmelerden gözlerin okyanuslara Şarkılar söyle benim için Anlat içini be al yüzlü gelin Gözlerin yakar derin ******* gibi Sularsın içimi kadehe vurarak Camlarını aç bugün Sevgi,mutluluk günü bugün Gözlerin gülsün,için neşelensin Bugün benim günüm al yüzlü gelin Beben kucağında Mırıldanıyor sana Sevgilin askerde Dönecek birgün sana Kavuştur yarab kucakla onu Başında yemenisi,üstünde şalvar Kavuştur sevgilisine Vatan uğruna yola düşmüş askerine. Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#5 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Alev Alev
İçimde bir yangın var alev alev Büyüyen yükseldikçe ruhumun derinliğine inen Beni sana bağlayan o gözlerin yanıyor Tutuşuyor kavuruyor bilmem ki neden yakıyor Aşk mı yoksa geçici bir heves mi Çözemiyorum seni nedense anlamıyorum seni içimde. Tarifi imkansız bu aşkın,acaba sonu olacak mı Damarlarım senin sıcaklığınla dolacak mı Beni saracakmısın *******i Öpecekmisin dudaklarımı ısrarla Bedeninde hissedecekmisin beni Yoksa beni bırakıp başka birini mi seveceksin uzaklarda. Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#6 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Anahtar
Senden ayrılınca hayatımı anladım Ne kadar boşmuş sokaklar Ne kadar dostmuş insanlar İnsan başına gelince anlar Dostu düşmanı Kaderdir yazılmış alnımıza Belki şanslı belki şansısız dünyada Kalp kapılarım kapandı dünyaya Açılması zaman alır yıllarca Anahtarı kimde hangi kapıda Açılmalı anahtarla Sevgisiz olmaz insan Yaşamasını bilmeli Yalnızlık Allaha mahsus Çiftler girmeli dünyaya. Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#7 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Analiz
Geldik dünyaya bir çiçek gibi Suladı ailemiz bir fidan gibi Açtık dünyaya kanatlarımızı yelpaze gibi Korudu tabiat tüm kuvvetiyle Fidan gibi gençler olduk Yaşadık mutlu bazen mutsuz Aşk bahçelerinde yüzdük Hep hayal kurduk.Hep bir yeşil evdeydik filizlenen bir yaprak gibi Hep sevgi gölündeydik.İçimizdeki sıcak evde Sararırdı bazen yapraklar hüzünle Savrulurdu toprakla heryere Gençliğin verdiği toylukla Dolaşıyorduk hayal gemisinde Yıllar geçtikçe anladık ne var ne yoksa Hayata objectif süzgecinden bakmayı Anladık yaşam denen rüzgarı Savrulduk bir o yana bir bu yana Estik poyrazla,selle taşar olduk ormanlara Sevgi nehrini,içimizdeki fırtınayı analiz eder olduk. Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#8 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Anam
Tan ağarınca doğmuşum Annemin sıcak kucağına konmuşum. Olmuşum bir vızıltı Anneme kızıyormuşum Ne kadar çaresizim birbilseniz Annemi arıyorum ufacıkken bile Dayanıyorum,kokluyorum Anacığımı İçine girip köşküne oturuyorum. Kapı çalındı,geldi babam Sütü kaynattı Anam İçtim karnım doydu,ellerinde uyudum Anam Kucağında sıcacık güven bulurken Kokunu içime çektim Anam Mışıl mışıl uyuyorum Masalın kulağıma geldi Anam Beni korurken zarar gelmesin diye Herkesten beni gizlerdin Anam Anacığım gözündeki yaşa İçindeki sıcacık sevgiye Verdiğin nimetlere Ellerindeki şefkate,dostluğa,ilgine ne kadar muhtaçmışım canım Anam Sevgiyi sende bulmuşum İçindeki saraylara konmuşum Etinden et,canından can katarken Anam Hep içinde büyüyen,yeşeren bir ceninim Anam Kalbim yansa deşelense Beni üzseler Anam Hep başucumda hem bana destekken Anam İçimde yanan yangında hep içimdeki evdeydin Anam Canımı al Anamı alma Allahım Kim beni ısıtacak Kim bana kucak açacak Kim beni sevgi bahçelerine koyacak Kim benim için ağlayacak Kim gönül köşkünde ısıtacak Gözümden yaş akarken sana muhtaçken Anam Gelin olup kapıdan çıkarken Anam Kim duvağımı açacak canım Anam Seni candan çok seviyorum Uğruna neler feda ediyorum Sen hastayken hastanede otururken Anam Neler hayal ediyorum. Penceremde hep sen varsın Işık veriyorsun ruhuma Hikayeler anlatıyorsun bebene Mutluluk katıyorsun canım Anam Uğruna dünyalar feda Uğruna cennetler gıpta Açılmış tüm kapılar,saraylar sana Bu çocukların sana feda Canı,malı,sevdası yoluna. Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#9 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Anı
Dünyayı geziyorum Bulamıyorum senin hatıralarının izlerini Uzun ince yollardan geçiyorum Kaderimin sınırlarını çizemiyorum Aşılmaz bir yoldan Seneler boyu gezerken Seninle el ele göz göze Dolaştığımız o tenha yollara Gözü yaşlı olarak bakıyorum. Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#10 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Anlamıyor
Bir yar sevdim uzaktan Anlamıyor ne çare kalpten Ulaşmak isterken birden kayboluyor Anlamıyor gönlümü kırıp,gidiyor Kalbim sana açık anla beni Elimde mendilim sana doğru Aşkımı anlatıyor,mavi gözlüm Ellerimi açtım sana Şiirler yazdım mesajlarla Anlamadı duygusuz Gitdi uzaklaştı benden Anlamadı yazık derin hislerimi Uçup gidiyorum sonsuzluklara Kayboluyorum bulutların arasında Kendime taktım bir kanat Çırpıp duruyorum,eşimi arıyarak kayboluyorum Gözlerimdeki yaşla geri dönüyorum. Gülçin Şahin
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|