![]() |
![]() |
#11 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2293
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gelişin
Ben yalnız gelişini anımsarım Çağla badem bakışını Çıtır simit gülüşünü Demli çay öpüşünü... Gidişini asla Kaçışını asla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seninle Çelişkilerim
Hep sevgiyi irdeletiyorsun bana Seninle derinleşiyor herşeyin anlamı Seninle basitleşiyor Flörtler Yeni aşklar aşıklar edinmek Seninle geçiyor duygularım Düşünsellik boyutuna Fakat sensizde geçiyor Günler Aylar Yıllar Neden sensizlik uzamıyor içimde Kalbim isyana durmuyor Ahh dedim ya Hep sevgiyi irdeletiyorsun bana Birde tutkuyu Üstüme gelme Üstüme gelme ne olur Zaten hüzünlü havalar |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Akşamdan Sabaha
Ankara'da kat kat ışıklar Minareler dört bir yanda göğü deliyor Aklımdasın... Ankara'da akşam oluyor... Ankara'da ufuklar mı puslu, gözlerim mi ? Beni gözlerinmi vurdu sözlerinmi ? Aklımdasın Ankara'da sabah oluyor... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Boş Dünya
içimi bir hüzün kaplar şimdi bu gece yine yanlız oldugumu hissederim gözlerimdeki her yasta bir hüzün var senden uzakta olmaya dayanamıyorum ısıklar kapandıgı zaamn aklıma gelen tek şey ölüm, ölsemde yasasamda bir hiç oldugumu anladım ben bu bos hayat için niye savasıyım sevdiğim beni tek bırakıyorsa,ben neden mutlu oliyim şimdi bir hüzün kaplar içimi yine karanlık olur her yer korktugumu belli etmem ama icten ice ürekerim yanlızlıktan artık gölgemden bile korkar oldum artık ölü gibiyim keske hersey masal olsa sen beni tek bırakmasan Ben seni hep sevsem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() İnanmıştım
Tatlısın tatlı; hem de çok tatlı Ama biraz da nazlı. Yanakların allı Dudakların ballı! Denize düşen yakamoz; zeytin gözlerinde saklı. Gündüzleri ırak,*******i yakın En parlak yıldızsın gökyüzünde. Her akşam baktığım yerde: Mürefte sahilinde Gözlerimi kapayıp, gelişini beklerim! Haftalarca bekledim gelmedin. Doğmadın gözlerime. Hayalmiş hasretlerim,sevinçlerim Tam tutdum derken seni! Önce kaydın gözlerimden. Sonra da buz kesen yüreğimden! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() İşte Hayat Böyle
Bir bakarsın göklerde Bir bakarsın yerlerde Gökteyken kıvanç Yerdeyken utanç duyarsın İşte hayat böyle Bir ağlar Bir gülersin Ağlarken göl Gülerken gül Olur yüzünde İşte hayat böyle |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Vuruluyorum Her Sabah
yıldızları seyrettim, gökyüzünün eşsiz dekorlarını yanı basımda kahvem, fincanımda sen derdim sen iken, keyif alıyorum seni düşlerken. sarkar gelirim, en yüksek tepeden. sızar gelirim, en kuytu geceden Sivas’tan, Hakkari’den mersinden, dersimden ummandan, yemenden sen yeter ki çağır. ben çıkar gelirim, taa! cehennemden... bugünde sensiz geçti. sabahın dördü. ezan sesleri, köpek ulumaları, sensiz yeni bir gün yanıp sönen ışıklar. içim kanar. ben ise her sabah böyle vuruluyorum yar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() BANA
Dünyada neyleyim ben emaneti Alın her şey sizin olsun yar bana Anlatamam çektiğim eziyeti Daha gidilmeyen yollar var bana Güzellikler sizin olsun hep sizin Gülecek mi bilmem ki benim yüzüm Yaprak dökümünde kış yakın güzün Acıların başlayışı kor bana Hasret mi gideceğim bu dünyadan Bana gelmez komşuya gelen paydan Saatten haftadan,geçen aydan Öldüren bakışları yor bana Yarıyı buldu ha buluyor yaşım Beladan kurtulmaz belalı başım Kurumaz bir türlü gözümde yaşım Sevinçler de sizin olsun vur bana Mutluluğum güvercindi uçtular Ağlattılar göz yaşımı içtiler Bir komşumuz umut vardı göçtüler Çocukluk resminde güldüğüm kar bana İyilikleri hep kalbime ektim Gün geldi içimi şiire döktüm Dizlerim titredi ,inan ki çöktüm Artık sevinmek gülmek zor bana Al senin olsun tüm renkler yeşiller Diken kardeşimdir,dost değil güller Beni ağlatmaya uzanır eller Gayri konuşmak yazmakta ar bana 1992 BANA Dünyada neyleyim ben emaneti Alın her şey sizin olsun yar bana Anlatamam çektiğim eziyeti Daha gidilmeyen yollar var bana Güzellikler sizin olsun hep sizin Gülecek mi bilmem ki benim yüzüm Yaprak dökümünde kış yakın güzün Acıların başlayışı kor bana Hasret mi gideceğim bu dünyadan Bana gelmez komşuya gelen paydan Saatten haftadan,geçen aydan Öldüren bakışları yor bana Yarıyı buldu ha buluyor yaşım Beladan kurtulmaz belalı başım Kurumaz bir türlü gözümde yaşım Sevinçler de sizin olsun vur bana Mutluluğum güvercindi uçtular Ağlattılar göz yaşımı içtiler Bir komşumuz umut vardı göçtüler Çocukluk resminde güldüğüm kar bana İyilikleri hep kalbime ektim Gün geldi içimi şiire döktüm Dizlerim titredi ,inan ki çöktüm Artık sevinmek gülmek zor bana Al senin olsun tüm renkler yeşiller Diken kardeşimdir,dost değil güller Beni ağlatmaya uzanır eller Gayri konuşmak yazmakta ar bana 1992 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Seninle Bin Sene
S evgi ırmağısın,kurak kalbimin. E n karanlıkların aydınlığı sözlerin. N e azalır ne bitersin. İ htişamlı parlak bir yakutsun bana hediye.(pahabiçilemezsin). N asıl bırakabilir kalbim vazgeçilemezsin. L av gibi yakmaktasın yüreğimi sen ateşsin. E n duru mavimsin yeşilimdesin. B enim içimde hep benimlesin. İ ncitemem seni sırça bir çiçeksin. N asıl hangi gözler unutturabilirki gözlerini. S en yüreğimdeki mıhsın çıkamazsın. E bruli yaz günüm,sarı sonbahar güneşimsin. N efes alabildiğim dağbaşlarımsın. E bediyen benimle bizimle olmalısın… |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık Acısı
Çetin olur ayrılığın acısı Sattırır tarlaları-takkeleri... Bitmek bilmez aklın kalbe şekvası, Ne ambarı düşünür, ne kileri... Gözdeki gerçek perdeyi kaldırır Her dem keşkeli hayale daldırır Saçı yoldurur,sakalı yoldurur, Yürütür bir geri, İki ileri... Hüsam misali sıladan ıratıp, Çürük dallarda teselli aratıp, Meçhul yollarda, meçhule yürütüp, Mesken tutturur zalım, yad illeri... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|