![]() |
![]() |
#11 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2293
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İdam Sehpası
Akıl almaz hayaller almış gidiyor başını İçimde bir korku sevsem seni sanki vuracaklar beni Sevsem seni sanki ayağıma prangalar çekilecek Sevdam beni delirten sevdam.. Seni sevmek benim için yaşamaktır. Sensizliğin kabustur İdam sehpasıdır sensizliğim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Yolcusu
Bir hazan mevsimi aniden gelip, Gönlümde nevbahar estirdin güzel. Manalı bakışla, aklımı çelip, Sevda potasında erittin güzel. Razıydım dalımda tek bir goncaya Öbek, öbek güller açtırdın güzel. Sönmüş küllerini saçıp havaya, Gönül volkanımı harlattın güzel. Sen bende saklısın, ya ben nerdeyim ? Beni benden alıp, götürdün güzel. Ebedi aydınlık, bir beldedeyim Gecemi gündüze döndürdün güzel Şimdi ne tarafa baksam ordasın. Her şey senden bana bir cilve güzel. Bülbülde, güldesin; al da, mordasın, Halid’i yaktığın kordasın güzel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() O An
Bir öğle vakti durdu zaman Hayallerim yıkıldı üzerime Bense kırık dökük,perişan Ayrıldığımız işte o an Bir öğle vaktiydi,durdu zaman Utandım bakamadım yüzüne Seviyorum diyemedim son kez Ağlamak istedim,yapamadım Gitme deyipte ellerini tutamadım Ben konuşmak için bocalarken Son sözlerin döküldü dudaklarından -Ne olur benim için üzme kendini... Konuşamadım,haykıramadım sevdiğimi Anlatamadım sana sevgimin yüceliğini... Sen yeni sevdalara çiçeklenirken Beni koparıp ateşlere attın. Kaç gece seni düşünüpte kapattım bu gözleri, Aklımdan çıkmadı bu aşkın son sözleri. Ayrıldığımız işte o an, Öğle vaktiydi durdu zaman... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Çok mu Şey İstemiştik?
Gelen baharla birlikte karanlıkların bile bize yasak olduğu bu şehirde Uykusuz *******in arasına sıkışmış yeleleri düşmüş düşler gibi, yekbezan yalnızlığımız gibi Her doğan güneşle beraber Sabrın ,en sert sularını içiyoruz . Dümensiz bir sandaldayız sanki , Yelkenlerimizi zamansız parçalamış zaman; son umutcasına asıla kalmışlar serende. Çok mu şey istemiştik tanrıdan ? Yoksa inancımızı mı az görmüştü ? Nemin amortisini bile çok gördü hayal ettiğimiz kıyılardan. Off ! Işıkların son prensesi , off ! İki kafadar biz, sular altında kalmış bağ bozumlarına Nar çiçeğindeki ateşlerin yürek yangınlarına mı sevdalanmıştık? Off ! Yakamozların son prensesi , off ! Yaşananlar da gelmese akla yollara yağan karlar, gayretini yitiren bahar, Serende asılı umutlar Ve hatta karamsarlıklar : Hepsi yalan olacak. Düşündüm de, nerede eksik buldu tanrı inancımızı. Doğrularımızda ... Düşüncelerimizde ... Sevgimizde ... Nerede, nerede yaptık biz yanlışı ? Acaba biz yanlış yapmış mıydık ? Yoksa sınavlarından birinde miydik yine ? Yalnızca hatalarını onramak için , var mıydı bizim kadar kendini sorgulayan, yürekten kendine inanan, ve yardım isteyen kulu Off ! karanlıkların prensesi , Off ! Ne kadar çok iz bırakmışız acılara Karanlıklara... Yalnızlıklara... Yarınlara... Yarınsızlığa... Off ! Limon çiçeği çaylı tek lüksüm , offf! çiçeğin özünde, yaprağın yeşilinde, eşkiyanın vicdanında, yoklukların olanca ağırlığındaki Karanlık gözlüm , off ! Off! Sürgün bakışlarına parya olduğum, yüzü benli, gözü benli, göğsü benli, sırtı benlim off! Off! Gecenin karanlığını yırtan sensizliğin narası off! Bu derinden gelen oflar da olmasaydı, olabilir miydik birbirimize bunca sorun arasında bu kadar yakın ? 22.NİSAN.2003 AFYON |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Ben olacağım
İsyanın ben olacağım Ufacık bir damla olacağım bardağını taşıran Yeşil yanıpta geçmeyen arabalara kızgınlığın Annene bağırdığın o anın Her şeyi fırlatıp yıktığın zamanın Yalnız başına ağladığın anların Masumu suçlu sandığın Aşka inançsızlığın O kendine yenik ,çekilmez pişmanlığın Pahalıya ödetilen ukalalığın Gelecekte ki kaygın Sevdiğini mutlu edemeyen tavrı bir adamın Keşke diye sayıklamaların olacağım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Hatıralarım
İçimden ne varsa yazmak istedim Sitemler edip seni üzmek istedim Ben kendi dünyamı bozmak istedim Engel oldu bana, hatıralarım. Hayalîn aklımdan çıksın istedim Şu gönül aşkından bıksın istedim Bu ateş seni de yaksın istedim Engel oldu bana, hatıralarım. Şarkılar hüzünlü çalsın istedim Bu dert beni hemen alsın istedim Gözlerin hep yaşlı kalsın istedim Engel oldu bana hatıralarım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Kıskanılan Yatak
Yatağını kıskanırım, Seni bağrına basar... Yastığını kıskanırım, Her gece saçını okşar, Nefesini o duyar, Yüzüne doyar, doyar... Yorganını kıskanırım, Her gece seni sarar... Faydasız şey sanırım, Kıskanmam neye yarar... Ben odanı kıskanırım, Btün kokunu duyar... Der ki o dört duvarın, Senle olmaya değer... Ben aynanı kıskanırım, Her gece sana bakar... Geceliğini kıskanırım, Senle mutluluk duyar... Ben rujunu kıskanırım, Dudağında hep; o, var, Ben sürmeni kıskanırım, Gözlerine o bakar... Ben seni çok kıskanırım, Çünkü başkası sarar... Ahh, o seni saranı, Kıskanmam neye yarar... Yastığın olsaydım yar, Saçların okşasaydım yar, Yorganın olsaydım yar, Seni ben sarsaydım yar... Yatağın olsaydım yar, Bağrıma bassaydım yar... Bir gecen olsaydım yar, Sana ağlasaydım yar... 22.04.2004 Taşkışla/Taksim |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Kendi Başına
Yağmurla ses olup çıksın, Dallansın dumanlı ağaçta bensiz, Vursun yürüyen şafağa gölgesi, Gülde dolaşan arı gibi göksel, Suyun kabuğunda gerçek parıltı, Başağı sallayan ay gibi, Arabasız bir yıldızın kamçısı Gibi kıvrılsın gökyüzünde seçik, Gün gibi boyasın denizi, Ekmeğin yanında tuz gibi esmer, Su anıtı gibi her yerde olsun, Kimi desin, "Kimin bu sevi?" Kendi başına sansın kimi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Zaman Kalmadı Unutmaya
Sen başkalarının öncelerini de götürmüşsün, kendinin sonralarına. hayal bile edemezken hayalini, yine de sen olurum sensizce.. Aslında gidenler hancısıydı gönlümüzün kaderin kederinden çıkageldi, yarım kalmış baharlarından ömrümüzün. Ölümse kokutan son baharları, gülümdür akıtan gözyaşlarımdaki ilk baharları. Zamanı çoktur ızdırabın. Her an yüreğimden karşılıksız sevgi sözcükleri taşar, Sen sakın sevme güzelim, Aşk yaşanılmadığı sürece yaşar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgini Sun
Yüreğinin en derin hücresinde Hissediyorsun sevginin sıcaklığını Paylaşım denen yüce hazzı Yakala yüreğim. Sun onu,sevgini sun; Yüksek bir ağacın en tepesindeki yaprağına Yüz binlerce göz gibi bakan yapraklara, Yağmurlara ve ağlayan bulutlara.. Yücelt sevgini en tepeye ve paylaşıma, Hak eden aşık yüreğe, Sevmesini bilene sun... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|