![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2289
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Başkası
Başın ağrısa, başım ağırır Ayağın takılsa taşa Senden önce yüreğim düşer Kar sana yağsa Benim bedenim üşür Nerden bileceksin ki Seni bu kadar sevdiğimi Ben seni arzularken Senin dudakların Bir başkasıyla öpüşür. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ayna
Dalmışım, uzaklarda, yakınlardayım. Yalanlarda, gerçeklerde. Bekliyorum, gelecek O sevgili. Kim? Hangisi? Nerede şimdi? Ne zaman? Bilmiyorum. Çaaaay… Ver bakalım. Kaç şekerli? İki, üç, dört? Tatlı, bal gibi. Tıpkı, O’nun gibi. O, varmı ki? Yok mu? Bilmiyorum. Boyacıııııııı… Boyıyalım abi, ayna gibi olmazsa bedava. Boya bakalım, ne göreceğim? Aynada. Gerçeği mi, düşü mü? Yine gözlerime dadanmış biliyorum, hüznün resmini mi? Boya, o’nu görürüm, ne çıkarsa bahtıma. Razıyım, alıştım sensizliğe. Kimsizliğe?… İşte öyle. Tazeliyim mi beyim? İstemem, kandırdın beni acıyla. Hoş, alışkınım ben acıya da, doğruyu söylesen be birader. Merak etmiştim tatlıyı, özlemiştim. Yıktın hayallerimi. Bak, harbi ol, dört şeker at, öyle ver, demli çayını… Pardon; Sandalyeyi alabilir miyim? Üzgünüm; O gelecek. Kim?… Mesela yani. Al babam al, senin O’n geldi değil mi? O’n var senin? İyi iyi, lafı mı olur? Sen mutlu ol, siz mutlu olun, siz patlatın, kahkahaları, sizin olsun… Ben; Gözlerime dadanmış hüzünle Dalmışım, bekliyorum, Gelecek mi? Bilmiyorum. O. Çaylaaaaaar…. Tatlı mı? Kaç şekerli? Kaç para? Sonu? Başı? Yok mu? Var mı? Boşver… Boyacııııı…. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Ben
hayatın kıyısında oturuyorum çiçeklerin tohumlarından besleniyor ruhum her tohum bir parça yaşam ve her yaşam damlası bir mutluluk getiriyor yanında... bir zincir oluşturup salıversem o uzaklara diyorum ben kıyıdayım ya ama olmuyor bir türlü aşılamıyor insanoğlunun duvarları yıkılamıyor... ben kendi kıyımda kendi mutluluğumla yalnız kendimi avutuyorum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Kanserim Ben
Bulantılı bir hayat benimkisi, Sürekli rahatsız ediyor Beni kendi vücudum, İçerden çöküyorum, biliyorum... Sahiden ne olacak şimdi? Nasıl veda edeceğim? Bile bile bir dünyadan ötekine gideceğim, Dostlar elveda... Hayat elveda... SANA ELVEDA CANIM, EN ÇOKTA SANA ELVEDA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Giderken
Giderken arkana bile bakmadın Öyle bir gittin ki; Biliyor musun gülüm Bu anlatılmaz... Öyle kalakaldım buralarda Tek başıma Nefes alamadım bir an.. Söyleyeceklerim kaldı dudaklarımda Seni düşündüm.. Seni sonsuza dek kaybettiğimi anladığımda Sen yoktun Giderken beni hiç düşünmedin!! Şimdi kalabalığın arasında Yalnızlık çekiyorum... Hiç geçmediğin Ve hiç geçmeyeceğin bir duraktayım... Geçmeyeceğini bile bile Bir umutla seni bekliyorum Çünkü seni seviyorum!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Gidiyorum
Gidiyorum Bu kez kırgın Bu kez yorgun...sürgünlere Acımadan bu yüreği nasıl vurdun yerden yere Tek umudum Son arzumdun Bunu sende biliyordun Sen pınarım Sen can suyum Ben seninle yaşıyordum Sen dur bir tanem Ben çekip gidiyorum Ben beni bildim bileli Ne vurgunlar yiyorum Yalnız bu kez daha kırgın Daha kurak topraklarım Sen üzülme...dayanamam Kıyamam boyun bükmene Ben sevdamı harcıyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Telaş
Yaşamak degil, Beni bu telaş öldürecek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bulacaksın
Her şey bıraktığın gibi yerli yerinde elimi sürmedim inanki hiç bir şeye giderken bıraktığın gül bile kurudu masanın üstünde dalı kaldı geride benim gülden ne farkım kaldı kurudum dört duvar içinde eğer ki dönersen günün birinde eşiğin dibinde cesedimi bulursun masanın üstünde gülün dalını birde her şeyi bıraktığın gibi bulacaksın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Sevda
Kimse senin kadar beni candan sevmedi Kimse senin kadar bana candan bakmadı Ve kimse senin gibi yüreğimi fethetmedi Canıma girdin can oldun,yüreğimde kale. Sevgi penceremden girdin içeri Adını yazdın yüreğime ellerinle Senle çıktık aşk dağının zirvesine Seyrettik sevgi denizinde dalgaları. Vaktin en güzel dakikalarını senle geçirdik Zaman yetmedi renkli fırtınalarımızın dalgalarına Adlarımızı kazdık kalbimizin duvarlarına Yıllar sonra bu sevda anılsın diye. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Suları Islatamadım
Savaştayım elli yıldır Ömrüm geçti boşalt, doldur Anlamadım bu ne haldir Birgün silah çatamadım Suları ıslatamadım Ekin ektim başak yılan Kuşandığım kuşak yılan Yorgan akrep, döşek yılan Birgün rahat yatamadım Suları ıslatamadım Ne payem oldu ne sayem En doğruya varmak gayem Düşüncemdir tek sermayem Alan yoktur satamadım Suları ıslatamadım Yolum yokuş, izim ayrı Dilim yağsız, sözüm ayrı Bedenimden özüm ayrı Biri bire katamadım Suları ıslatamadım Talipli yoktur sevgiye Anlamadım, neden? Niye? Canlar gücenmesin diye Can attım gül atamadım Suları ıslatamadım |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|