![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12096
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yaşam Alintilari
Hayat gözlerini kirpmaz insana, Dogdugun zaman açarsin gözlerini Taa ki son nefesini verip kapayana kadar. Işte budur onca kavga edip, yenmeye çaliştigimiz hayat. Emek verdigimiz, Emek verip de kaybettiklerimiz, ya da kazandiklarimiz, Sevdigimiz delicesine, Tutkularimiz, aşklarimiz. Terkedenimiz, terkettigimiz olur, Bazen saygisizca ürkek ve buruk bir üzüntüyle. Sevenlerimiz de olur elbet, sevdiklerimiz kadar. Işte o an anlariz sevginin açan çiçegini kirmadan koklamak gerektigini. Dagiliriz ya yurdun dört bir yanina , Iş, aş, ekmek, hatta avrad bulmak için, Kimimiz bulur umdugunu, Kimimiz sanar buldugunu. Vatan borcu namus borcu ya… Bu yüzdendir körpe vücutların toprakla tanışması Kanayan yürekler bırakması Sarılamayan yaralar açması. Eee, tabii birde insani özelliğini yitirmişlerimiz de var şükrolsun, Ama olsun… Biz buna da alışığız, İt gibi sürünmeyi de, bey gibi yaşamayı da biliriz, Kötü olmasa, iyinin değerini bilirmiyiz hiç deyip kendimizi avutmayı da. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12096
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yeşil
Renklerin siraya girdigi dünyada Aslinda durulmasi gereken renk kirmiziyken Ben duruyorum yeşilde. Burcu burcu ormanlarinda geziniyorum Tonlarini sayiyorum Son nesil agaçlarin, Yapraklarinda su damlalari ararken Kirli havaya yenik düşen tozlari buluyorum. Bir zamanlar yeşil yapraklariyla kucaklarken dereyi Rengini suya veren, Sögüte tüneyen kuşlara soruyorum, tonundaki yeşili Bize özenip uçtular derken Kayboldugunu görüyorum gözlerindeki feri. Yaş kesen hani baş keserdi ya Şimdilerde baş kesmeyenleri koymuyorlar adam yerine Yalani da yok hani Kanayan yaralarimizdan biri de YEŞIL’ken Dolaşiyorken elini kolunu sallayaraktan Yeşiller karalar bagliyor renklerine. Onsekiz ayin kostümü yeşilken Kostümlerine kirmizinin bulaştigi Şehitlerimize vaadedilen cennet bahçeleri de yeşil. Yeni yilda soytariya çevirdigimiz çamlarimiz Üstünde her halti yedigimiz çimenlerimiz de yeşil. Geçilmesi yasak olmayan işiklar Zengin karilarin boynundaki dilsiz yakutlar Zeytin dalindaki bariş rengi Ölümün üstüne serilen rengimiz de yeşil. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|