![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 61 Thanked 46 Times in 23 Posts
Üye No: 43997
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -1404
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() peki söyler misin geç kaldığın ve artık imkansız olan şey ne ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 1 Thanked 7 Times in 4 Posts
Üye No: 21100
İtibar Gücü: 1394
Rep Puanı : 360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() imkansız diye bişey yazdığımı hatırlamıyorum......geç kaldım derken pişmanlık duygusunu ifade etmeye çalıştım keşke ayrılmasaydık diye... sultan sen akıllı mantığını kullanan birisin benimle ilgilendiğin için mutlu oldum bakalım hayat nereye götürecek artık annem ve babamdan başka kimseyi dikkate almıyorum herkes bana bişey söylüyor kimseyi sevmiyorum ailemide sevmiyorum aileme kızgın değilim bana bişey yapmadılar ama kimseyi sevmiyorum sadece oyun oynuyorum mutlu görünmeye çalışıyorum sahte gülümsemelerle sahte konuşmalarla herkesi kandırıyorum....içim yanıyor ağlamıyorum içim yanıyor üzülmüyorum sadece içim yanıyo....
Uysal görünen bi kaplan gibiyim Biri bişey dese atlayacam Herkes sussa çıldıracağım Ölürsem bu yüzden yaşarsam bu yüzden yaşayacağım(inadına) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() cici çocuk çok yanlışsın ama farkına varırsın vbir gün
![]() başkaları için değil kendin için mutlu ol her şey de önce kendin olmalısın sebeb bu birr ![]() ikincisi pişman olmak değil hatayı düzeltmemek sorun. herkes hata yapar pişman olur ama herkes bunu düzeltmeye cesaret edemez . keşke dediğin şeyler için geç değildir ![]() hiç bir zaman imkansız diye birşey yoksa ve bunun farkındaysan bu çaresizlik veya hayata karşı mutluluk maskesi takıp oynadığın tiyatro neden söyler misin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() anlatamıyorum heralde beni normal birisiyle karıştırma ben farklıyım huyum farklıdır(yanlış anlama) söylediklerimin arkasında durmam lazım bu benim prensibimdir ya aylarca ağzımı açmam tek kelime etmem ya da konuşrum konuştuklarımın arkasında dururum ben böyle bi insanım imkansız yoktur ama sözümden de geri dönemem ///sahip olduğum huylar çoğu zaman herkesi rahatsız eder ve bazıları da beni anlamaz beni aptal olarak görür söz nedir ki gelir geçer takma der ama BİZDE SÖZ YEMİNDİR oynadığım tiyatronun amacını öğrenmek istiyorsan söyleyim düşüncelerimi dışa vurmamak için......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() e söz yeminse ayrıldık dediniz diye mi gidip konuşmuyorsun ya da sözlerini yerine getirmek için adım atmıyorsun
![]() ben seni anladım da, asıl sen beni anlamıyorsun ![]() eğer kelimeler duygu ve düşünceleri ifade etmeye yetmiyorsa o zaman kalbini ve mantığını dinle ikisini önce karşılaştır sonra birleştir. tüm soruları kendine sor ve cevapla hem kalbin hem fikrinle ![]() çıkış senin içinde kimsede değil inan ![]() ayrıca neden düşüncelerini dışa yansıtmaktan çekiniyor ve saklıyorsun tam tersi imiş gibi yansıtmaya çalışıyorsun? bunun sana ya da başkalarına bir faydası olacak mı ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4233
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() olurrrrrr
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ne faydası olacakmışşşşşşşşşşşşş ?
![]() şahsen ben duygu ve düşüncelerini çekinmeden ifade edebilenlerdenim ve bu yüzden hiç bir zaman zarar görmedim tam tersi hep kazandım ![]() içine atıp gizleyince kendine ve başkalarına olan çıkarı faydayı öğrenebilir miyim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() neden her yazdıklarının sonuna gülücük koyuyorsun anlamıyorum
((kelimeler duygu ve düşünceleri ifade etmeye yetmiyorsa o zaman kalbini ve mantığını dinle ikisini önce karşılaştır sonra birleştir)) ne alakası var ifade etmeyide nerden çıkarttın anlamadım |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() her cümlenin sonuna gülücük koyuyorum çünkü ne olursa olsun inadına tüm acılara gülünebilir, dermansız dert yoktur bu bir
![]() ((kelimeler duygu ve düşünceleri ifade etmeye yetmiyorsa o zaman kalbini ve mantığını dinle ikisini önce karşılaştır sonra birleştir)) demek yazdığımız konularda bazen anlatmak istediklerimizle anlaşılan şey farklı olabiliyor, sen ve benim yazıştığımız konu gibi seni anlamadığımı ima ettin bir yerde ve tabi sen de benim anladığımı ve anlatmak istediğim şeyi anlamadın ![]() ben de dedim ki bu yanlış anlaşılmalar madem anlatmak istediğimi engelliyor o zaman kafan karışmasın diye cevabı içinde ara kalbinde ve mantığında onları önce karşılaştır sonra birleştir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() sultan seni sevdim iyi birine benziyorsun kaç gündür yazışıyoruz söylediklerini dikkate alacam merak etme bu yazdıklarını uygularsam doğruyu bulacağıma inanıyorum gerçekten çok sağol //senin de bi sıkıntın olursa herhangi bi konuda yardım ederim//
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|