![]() |
|
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 0 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44442
İtibar Gücü: 1324
Rep Puanı : 61
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yalan makinası
Babası oğluna demişki yazılından kaç aldın çocuk demişki beş, bi anda yalan makinası ötmüş bu olay üç kere daha tekrarlanmış hep ötmüş. sonunda bi daha ötmüş babası oğluna demişki oğlum ben senin yaşındayken hep beş alırdım yalan makinesi patlamış.
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Çalmak Fiili
Ali okula geç kalir. Ögretmen Ali yi cezalandyracaktir. Ali ye der ki, - Soracagim soruyu dogru bilirsen seni affedecegim. Simdi söyle bakalim. Çalmak fiilinin gelecek zamani nedir? Ali cin gibi atilir, - Hapse girmektir ögretmenim...
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Elmalara
Katolik okulunda minikler yemek saati gelince yemekhanede siraya girmisler.. Derken bir de bakmislar ki, rahibelerden biri meyva bölümündeki kipkirmizi elmalarin uzerine bir not yapistirmis: "SADECE 1 TANE ALIN.. TANRI BAKIYOR" Bunu goren afacanlardan biri bunun uzerine, tatli bolumune geldikleri zaman cikolatali kurabiyelerin uzerine soyle bir not yapistirmis: "ISTEDIGINIZ KADAR ALIN.. TANRI ELMALARA BAKIYOR
![]() |
#4 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Başka birinin
Öğretmen çocuğa sormuş, "Oğlum elini pantalonun sağ cebine attın ve bir 10 milyon lira çıkarttın, sol cebinden de 5 milyon lira çıktı. Senin şimdi neyin var? Öğretmen çocuğun "15 milyon liram var" cevabını vermesini beklerken Çocuk cevap vermiş "Her halde üzerimde başka birinin pantalonu var!"
![]() |
#5 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() acemi müffetişler
bir gün iki müfettişe şikayet üzerine okul inceleme görevi verilmiş bunlar yola düşmüşler önce okulun etrafından araştırma yapalım demişler ve gelen geçen öğrencilere okul hakkında sorular sormaya başlamışlar uzaktan gelen çocuğa bu okulda mı okuyorsun demişler o da size ne demiş. başka bir çocuk görünmüş hemen ona yaklaşmışlar bu okulda öğretmenler nasıldır diye sormuşlar o da git işine demiş bunun üzerine başka çocuklarla konuşmaya çalışmışlar o gün bu işi beceremeden eve dönmüşler ertesi sabah erkenden gelelim diye kararlaştırmışlar ve gelmişler gene aynı durum kimse cevap vermiyor bir hafta sonra bunlar hayal kırıklığıyla dönmüşler raporu yazmaya başlamışlar ilk cümle bu okulun öğrencileri cevap vermeyi bilmiyorlar olmuş....
![]() |
#6 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Yarı manyak
Ögretmen derste çocuklara dönerek sorar: - Söyleyin bakayimkuzeyimizde karadenizgüneyimizde akdenizbatimizda ege denizi varsa BEN KAÇ YASIMDA OLURUM..? Arka siralardan bir parmak kalkar: - Kirkdört ögretmenim.. Gerçekten de o yasta olan ögretmen sasirir: - Dogru..Ama nasil bildin.?.. - Gayet kolay ögretmenim..Benim yari manyak bir agabeyim var; tam yirmiiki yasinda..Onun yasini iki ile çarpinca sizin yasiniz çikiyor....
![]() |
#7 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() :insaf
Öğretmen sordu: - "Oğlum, bir inek yaklaşık ne kadar süt verir?" Sütçünün oğlu yanıt verdi: - "Belli olmaz ki efendim. Babamın insafına kalmış
![]() |
#8 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() iyilik
Okulda öğretmen çocuklardan hafta sonu bir iyilik yapıp gelmelerini ister..Sınıftada 3 afacan çocuk vardır.. Hafta başı gelince öğretmen sırayla herkese ne tür iyilikler yaptıklarını sormaya başlar.. Sıra bizim afacanlara gelmiştir.. Ali"ye sorar: Ali söyle bakalım sen nasıl bir iyilik yaptın..? Ali övünerek: Hocam yaşlı bir bayanın karsiya geçmesine yardım ettim der. Öğretmen: Aferin der.. Sıra Veli"ye gelir: Onada aynı soruyu sorar.. Veli"de: Hocam bende Ali"ye yardım ettim..Yaşlı bayanı karşıya geçirdik.. Öğretmen : Peki hala der.. Sıra Osman"a gelir.. Aynı soruyu onada sorar.. Osman"da: Hocam bende Ali ile Veli"ye yardım ettim, Yaşlı bayanı karşıya geçirdik.. Hoca biraz düşünür ve sorar: -Neden üçünüzde aynı kişiye yardım ettiniz peki? Çocuklar hep bir agizdan: -Hocam, yaşlı kadın karşıya geçmek istemeyince üçümüz bile az geldik, ne diyonuz siz?
![]() |
#9 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() :Kaplumbağa
Ücra bir koyun ilkokuluna mufettiş geleceği haberi alınır. Bunu duyan tek sınıflı ilkokulun tek öğretmeni panikler çünkü çocuklar 2. sınıfta olmalarına rağmen çok zor okumaktadırlar. Öğretmen mufettişin geleceği gün sınıfta ufak bir konuşma yapar: "Bakın çocuklar bugün okulumuza müfettiş gelecek. Muhtemelen de tahtaya birşeyler yazıp okumanızı isteyecek. Müfettiş tahtaya birşey yazmaya başlarsa hemen bana bakın ben size ne yazdığını anlatırım, siz de okumuş gibi yapıp söylersiniz." Çocukların aklına yatmış bu tabii. Müfettiş gelmiş, kısa hoşbeşten sonra öğretmen çocuklardan birine "Kalk bakalım" demiş "Su tahtaya yazdığımı oku" ve başlamış kocaman harflerle "kaplumbağa" yazmaya. Bunu gören öğretmen müfettişe çaktırmadan çocuğa bir güzel anlatmış ne olduğunu tahtadakinin. Müfettiş: "Oku bakalım oğlum ne yazıyor?" Öğrenci: "Tos-ba-ğa"
![]() |
#10 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Hasta ogrenci
Telefon caldi. Okul muduru acti. Karsisindaki ses: -Mudur bey, bizim oglan bugun okula gelemeyecek. Biraz hastalandi da... -Peki siz kimsiniz? -Ben mi? Babam...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|