![]() |
![]() |
#11 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 35 Times in 30 Posts
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1528
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni Düşünüyorum Yine
Seni düşünüyorum yine, Bir güneşin karanlığında, Ömrümün en kısa yolunda, En uzun yolculuğu yaparken, Seni düşünüyorum yine, Seni düşünüyorum yine, Doğacak güneşi umutsuzca beklerken ve ölü, Yatağımın baş ucunda düşüncelerim; Seni ve sevdamızı ararken, Seni düşünüyorum yine, Seni düşünüyorum yine, Ben ve sadece umutlarım, Hiç sonu olmayan bir yolda, Sana ulaşamayacağımı bile bile, Seni düşünüyorum yine, Seni düşünüyorum yine, Umutlarımı çorak topraklarda, Onları duygularımla sularken, Yeşermeyeceğini bile bile Seni düşünüyorum yine, Seni düşünüyorum yine, Çünkü sen ben yaşadıkça varsın, Sen var oldukça ben düşüneceğim, Ben düşündükçe seni seveceğim, Seni düşünüyorum yine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() AÃLAYACAKSIN
Bir buruk pişmanlık sarınca seni Aldanmak ne demek anlayacaksın Çok arayacaksın bir dost elini Yalnızlık ne demek anlayacaksın Yakınca içini aşkın ateşi Sevmek ne demek anlayacaksın Yalansız aşkımı ,seven kalbimi Söylenen yalanlar yıkınca seni Kırınca ümitlerini Hatırlayacaksın mazide beni Yaptıkların için AÃLAYACAKSIN... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasret
Seni Özlemek Nedir Bilir Misin? Bilemezsin. Cünkü Sen Hiç Sensiz Kalmadin Corak Toprak Suyu Nasil Özlerse, Toprak Altinda Tohum Nasil Bahari Beklerse; Iste Öyle Özledim, Öyle Bekledim Seni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senden Vazgecebilirmiyim Hic
Beni bazen arayip sormasanda Sana arada bir kizsamda Söyle sana küs kalabilirmiyim hic Aramizda mesafeler olsada Yollar bizi ayirsada Söyle seni unutabilirmiyim hic Gözlerine bakip “Seni Seviyorum” diyemesemde Sana sarilip öpemesemde Baskasina gönül verebilirmiyim hic Günlerim sensiz gecsede Hasretinden ölsemde Söyle senden vaz gecebilirmiyim hic?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Seviyorum De...
Seni seviyorum demekle iş bitmiyor…. Gitmiştin.... Yanında benliğimin bir parçasını alıp, Yüreğimi ise yarım bırakıp, Elveda demeden çekip gitmiştin. Başarmıştın.... *******i uykumu bölmeyi, Aklımdan çikmamayı, Uzakta olduğun halde beni ağlatmayı başarmıştın. Göstermiştin... şerefsiz birinin nasıl oldugunu, Hırçın tarafını, Gözlerinde yalan söyleye bildiğini göstermiştin. Demiştin... Seni seviyorum diye, Sonsuza kadar senleyim, Korkma hep yanındayım demiştin. Anlamıştım... Herkese güvenilmedigini, Insanların iki yüzlü ola bildiğini, Seni seviyorum demekle işin bitmediğini anlamıştım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ERTELENMİŞ SÖZCÜKLER
Ertelenmiş sözler var dilimde Buruşmuş bir kağıdın içinde duygularım. Gecikilmiş bir aşk yazılı köşeye atılan kağıtta Hiç bir şey için geç değil belki Belki, şimdi tam zamanı. Bir de yürek sözden anlasa... Hergün bir sonrasına ertelenir itiraflar Bir kaçış ki, bu insanı kendinden eder Sorular döner beynimin içinde Beynin içinde satır satır işlenir duygular Bir gün sonraya ertelenir hergün. Bir yaprağın yere düşüşü gibi olabilsem Ağır ağır süzülsem herşeyin farkında olarak Bir şelale gibi olsam Coşkunca düşsem arzularımın yüreğine Korkularımı erteleyebilsem bir anlığına Hergün koskoca bir yaşam ertelenir oysa. Sözcüklerin ucuna yüklüdür yaşam Kendimin kendimle savaşı bu Kendimle ertelenmiş sözcüklerimin savaşı Korkularımızın esiri olmuşuz Ertelenmiş bir yaşam var sırtımızda Ertelemiş sevdalar yaşarız Ertelenmiş dostluklar Ertelenmiş kendini buluşlar. En çokta yüreğimizdeki parıltıları erteleriz. Oysa sevmek, daha kolay gözükür korkmaktan. Sevsek hesapsızca, Aşık olsak ertelemeden yüreğimizdekileri. Sözcükler aksa billur bir su gibi Ertelemesek yaşamımızı. Belki olacak ertelemesiz yaşayışlar Bir umut ışığı yanar yürekte Umudu erteleriz bu sefer Umudu erteleriz bir sonraki güne. Ertelenmiş bir umudun sırtına yüklemişiz korkularımızı Ertelenmiş sözcüklere saklamışız yüreğimizi Ertelenmiş bir varoluş yaşarız. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutamadığımsın
Hiç görmedin senin için akan gözyaşlarımı, Hiç bilmedin seni düşünürken nasıl dalıp gittiğimi Hiç hissetmedin çöl ortasında vadiyi özler gibi seni özlediğimi Unutmaya çalıştım Unutamadım... Sen unutamadığımsın !... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Olmazsan
Doğmaz güneşim Gözlerim yaşla,dolar Saçıma aklar düşer,yaşamın tadı olmaz Sen olmazsan umutsuz yaşarım yer yüzünde Mana vermez hiç,birşey Sen olzamsan isteksiz yaşarım dünyada İsyan ederim hayata yumulurum ezilir mahf olurum Kıyarım bu canıma Sen olmazsan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() HOŞÇAKAL YÜREÃİM
Bu gün hüzünlü bir gün; yüreğimden bir parça koptu sanki ve gitti bana hiç bir şey söylemeden. Giderken götürmedi yüreğimden kopan parçayıda, beni böye açıyla bıraktı. Biliyorum şimdi çok uzaklarda belkide yapayalnız, güneşin doğuşunu izliyor. Kimbilir belkide, gece yarısı dolunaya bakıyor. Tıpkı birlikte olduğumuz gibi sessizliğin tadını cıkarıyor. Ama unutmamalı ki; Biz hep yürekten güldük yürekten ağladık Yürekten bir birimizin gözlerine baktık Biz hep sevgiyi aşkımızla bağladık... Artık şunu söyleye bilirim ki: HOŞÇAKAL YÜREÃİM SEVGİLİM... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Sevgi Ki
BIR SEVGI KI; KELIMELERE SIGDIRILAMAZ ANLAMSIZ KALIR SOZCUKLER TANIMLANAMAZ HASRETIN OYLE BIR ALEV KI SONDURULEMEZ NE SIIRLER, NE MEKTUPLAR, NE RESIMLER, BIR SEVGI KI KELIMELERLE ANLITILAMAZ |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|