![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8783
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Köşemiz bucağımız cazla dolu
'Köşe Bucak Caz' sloganıyla, 17 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek Akbank 17. Caz Festivali'nin galası yapıldı. Aya İrini'deki davete, birçok ünlü sima katıldı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu ne samimiyet Magic Mania adlı gösterisiyle 'dünyanın en iyi kesme illuzyonisti' olarak gösterilen Peter Marvey, İstanbul'a geldi. Arnavutköy'deki bir restoranda rakı-balık keyfi yapan Marvey'in şarkıcı Reyhan Karaca'yla samimiyeti, dikkatlerden kaçmadı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlginç bir tanıtım
Şair Murathan Mungan, son öykü kitabı 'Yedi Kapılı Kırk Oda'nın tanıtımını birbirinden ünlü isimlerle gerçekleştirdi. Kitapta yer alan her öyküyü, Nurgül Yeşilçay, Demet Akbağ, Mehmet Ali Alabora, Gülriz Sururi ve Kenan Işık gibi isimler seslendirdi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kansere karşıyız!
Kozmetik firması 'Estee Lauder, 'Meme Kanserine Karşı Bilinçlendirme Kampanyası' için Adile Sultan Sarayı'nda bir gece düzenledi. Gecede; Betül Mardin tarihte meme kanserine yakalanan ünlü kadınlarla ilgili bir konuşma yaptı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Londra yolcusu
Mahsun Kırmızıgül, senaryosunu yazıp yönettiği 'Beyaz Melek' isimli filmin montajını tamamlamak üzere Londra'ya gitti. Son günlerde eski aşkı Bade İşçil'in yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Mahsun, "Geçmişimle ilgili tek bir kelime konuşup deşifre olmam. Ben sadece işimle gündeme gelmek istiyorum" dedi. Mahsun, filmine çok güvendiğini de belirtti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ahlaksız teklif alan son güzel
18 yaşında olmasına rağmen 'Çılgın Dershane' filmi ile 'Tılsım Adası' dizisi gibi başarılı yapımlarda rol alan Şirin Yıldırım, iddialı konuştu. Manken, magazin dünyasında yaşanan çirkinliklerden dert yandı. "Magazin dünyası, tam bir kurtlar sofrası. Başıma gelen olayları söylemek bile istemiyorum" diyen Şirin Yıldırım, şunları söyledi: Önümüzdeki günlerde herkes benim adımdan övgüyle bahsedecek... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hülya barışmaya yanaşmadı
Şarkıcı Tuğba Ekinci, Ramazan Bayramı'nı fırsat bilip arasının bozuk olduğu Hülya Avşar'a mesaj attı. Hülya'yla barışmak için böyle bir yola başvuran Tuğba, isteğine olumlu yanıt alamadı. Bu duruma bir hayli kızan Tuğba Ekinci, yine açtı ağzını yumdu gözünü: Hülya Hanım, yerinin doldurulamayacağını sanıyor. Ama benim onun yerine gelmem için birkaç yılım kaldı, o kadar! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|