![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4233
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Genç adam, yaşlı karı-kocanın evlerine misafir olur.>>75
yaşındaki amca karısından bir fincan daha çay isterken:>>-"Çiçeğim, bir bardak daha verir misin?" der.>>Sonra da:>>-"Peteğim, şekersiz lütfen" diye ekler.>>65 yaşındaki tatlı karısının getirdiği tavşan kanı çayı alırken de:>>-"Bebeğim, sana çok zahmet oldu" diye ekler.>>Genç adam, yaşlı amcanın karısı için kullanıldığı sevgi sözcüklerinden çok >>etkilenir: -" |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Keşke her gece ve her gündüz ağlamasam,
Sensiz olsam, Ama dayanmayı bilsem, Keşke her gün yağmur yağmasa, Bulutlar tutabilse acılarını, Belki ben de tutabilirim kendi acılarımı, Ağlamam bir daha, Keşke aklıma her geldiğinde resmimizi yırtmak zorunda kalmasam, Çünkü Artık o da işe yaramıyor, Nefretimi, Acılarımı, Kaldıramıyor mutlu anılarımız, Keşke böyle olmasaydı demediğim bir gün geçirebilsem, Çünkü artık kaldıramıyorum, Küçücük yüreğime sığdırdığım acıları, Küçücük kanatlarıma |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biliyor musun?
benim halimi kimlerin anlayacağını, tabi, nerden bileceksin benimle aynı kaderi yaşayanı seni gördüğüm her an düşünüeüm, sorarım kendime zaman zaman acaba o da beni seviyor mu diye seni seviyorum ben hemde ölesiye benden kaçıyormuşsun DUR,YAVAŞ bu gözlerime karşı açılmış bir SAVAŞ benimkisi seninle yaşamka bir umut sen gel bütün olanları unut sen benim gönülümn ince ruhusun sevilsende busun sevilmesenden busun sil at gönlündeki bu olayları tek tek seni seviyorum y |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() o kadar sevmiştimki seni
ayrılmaktan, ellerimi bırakmandan, gözlerime bir daha bakmamandan, seni seviyorum diyememenden, çok korkuyordum... o kadar bağlanmıştım ki sana, yanımda olamamandan, o güldrücü ve komik şakalarından, gözlerinle 2 kelime söyleyememneden, ve en önemlisi sesini duyammaktan çok korkuyordum... o kadar seviyordum ki seni, kıskançlıklarından, bana o kadar bağlı olmandan, her saat başı, SENİ SEVİYORUM diyemmenden, veee, benden vazgeçmenden, o kadar çookk korku |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasreti düşünme bırak
hasret düşünsün seni acılara yenilme bırak acıların yenilsin sana seni acıların bıraksın terk etsin gitsin düşünme bugünlerde kimseyi sevme artık hiç kimseyi bırak seven sevsin seni sen sevmesen de seven çıkar elbet seni |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SENSİZLİĞE ALIŞIRKEN
Kim bilecek şuan ki duygularımı Anlatsam duygularım da terk eder beni Her gecen gecem ağlayan gözlerimde Sensizliği özleyen kalbimde hep sen vardın Kalbimden bir an bile çıkmayan ismin Sensizliğe alışırken bile silmek zor gelir bana şimdi ne duygular içinde kim bilir kalbim her gecen gecede sensizliğe ağlarken |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Giderken al götür kalbimi
İçimde bir ümit kalsın istemem Ben hasreti tattım severken Bir şey söyleme veda ederken En büyük ateşler yansın içimde En büyük dertler kalsın benimle Teselliye muhtaç garip gönlümde Bir şey söyleme veda ederken |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() NELER ÇEKTİM
Neler çektim bilsen senin yüzünden Olmayacak şeyler yaptım aşkın yüzünden Hasret rüzgarları esti çok derinden Ayrıldık sevgilim bir hiç yüzünden İlk sevdiğim ilk aşkım oldun Biricik aşkım sevdiğim oldun koparılmış bir çiçek gibi soldum gittin sevdiğim sana doymadan hasretin bir yana kahrın bir yana sensizlik ne demek sorsunlar bana ayrıldık sevgilim doymadım sana |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BİTİŞİN ACISI
Günler günlere ******* *******e Sürükledi bizi Yıllar boyu içimize attık çektiklerimizi Ağlamak istedik gülmek istedik Kurmak istedik hayallerimizi Düşündük sanki hiç bitmeyecekmiş gibi Acı acı çıkarken merdivenleri Bitişin acısı kapla yı verdi benliğimizi SEVDİĞİM |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ÖLÜM
Eğer ki bugün den sonra ölüm haberimi alırsan işte o zaman ağlama ruhumun derinliklerine gömdüm seni ne cesedime bak nede dokun kefenimi açıp ta bakarsan bana yüzümdeki rengin soluğunu gör ve bir gün sende solacağını hatırla hatırla ki üzdüğünü gör senin göz yaşların bitmez ağlama mezar taşımın üzerinde göz yaşlarını dökme üzerime dökül ü kara toprağa kurutma mezarımdaki kardelenleri bakma gök yüzüme kaybetme o güzelim yıldızlarımı hadi durma kalk git şimdi |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|