![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yarın Çok Geç Olmadan
Dipsiz bir kuyuda Nefessiz bir adam Ellerini uzatmış sevgine sığınıyor Alışmış yüreğinin sıcaklığına Nefesin nefesi olmuş Boğuluyor sesini duyamayınca Yaşama nedenini aldın elinden Paramparça oldu yüreği Canı çok fena acıyor Sesini duymayalı çok oldu Bir kırız atlattı ya diğerleri Kapat gözlerini hayal et Yaşanmış güzel günlerin hatrına Uzat tut ellerinden yüreğinle Çıkar Canını bu havasız yerden Herşey şimdi simsiyah Umutsuz umarsız reksiz Duydusuz Can'sız nefessiz Yüreksiz ve sensiz Ne olur tut ellerinden yüreğinle Konuştur alıştığı rakanları Çıkar onu oradan çıkarki Yarın çok geç olmadan Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yarim Yazma Göndermiş
Yarim yazma göndermiş Yüreğiyle işlemiş Ciğerlerime solumam için Yarim yazma göndermiş Kokusunu havasını solumam için Halay çekip oynamam için İsyan edip çıldırmam için Diz çöküp ağlamam için Yarim yazma göndermiş Yüreğimizi parça parça Nakış nakış işlemiş Avuçlarımın arasında Dudaklarıma götürmem için Bedenini bedenime sarmak için Yarim yazma göndermiş Büyülü dünyasında gezmem için Yarim yazma göndermiş İçine yüreğini koymuş YÜREĞİNİ Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşama Alışkanlıklarım İlacımsın
Ondandır ağrılarım Ondandır nefes alamayışım Ne güzel şeysin sen Sen ağrılarımı dindiren Reçeteye yazdıramayacağım Ömür boyu kullanacağım İlacımsın Sabahın ilk ışıklarıyla uyanıp Senin dünyana konuk olmak Yüreğim bir kuş misali Kalabalıklar arasında Küçük bir ihtimalde olsa seni aramak Hele bir bulursam Bulamadığımda Ondandır ağrılarım Ondandır nefes alamayışım Kalabalıklarda yalnızlığımı Yalnızlığımda seninle oluyorum Ne acımasızsın Hasretin Sensizlik İdam sehpasında ip olup Boynuma geçiyor Nefes alamıyorum Görmüyor gözlerim Duymuyor kulaklarım Ağrıyor şiddetli başım Fırtına önünde sürüklenen Kuru bir yaprak gibi Seni görmek sesini duymak Yaşamsal faaliyetlerimi Sağlamak için Atıyorum kendimi boşluğa Bulamadığımda Ondandır ağrılarım Ondandır nefes alamayışım Ne güzel şeysin sen Ne acımasız şeysin sen Ne özel şeysin sen Yaşamsal alışkanlıklarım oldun İyi ki varsın her şeye rağmen İyi ki varsın boncuk gözlüm İyi ki varsın Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşama Dayalı Ne Kaldıki Bu Şehirde
Yine aylardan Kasım yüreğimde sancı Düşüyor yapraklar dalından birer birer Umutsuzca sonu görülmeyen meçhule Yaşama dayalı ne kaldı ki bu şehirde Koca bir ömür bu unut unutabilirsen Kor ateşin üzerinde ısıyı hissetmemek gibi Oysa yaşam sürüyor her şey canlı bir ben cansız Yaşama dayalı ne kaldı ki bu şehirde Sorguluyorum hasretle geçen bir ömrü nefes nefese Yüreğimin can çekiştiği o acımasız yılları Tuvalim hep boş kaldı yapamadım yüreğimdeki o resmini Yaşama dayalı ne kaldı ki bu şehirde Yok artık sevdayı çağrıştıran ne bir şarkı ne bir can Yalanmış bir ömür oysa ben hala ağlıyorum neden Yoksa bir yalanı oynayan oyuncular mıydık Yaşama dayalı ne kaldı ki bu şehirde YAŞAMA DAYALI NE KALDI Kİ BU ŞEHİRDE Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşamak
Yaşam o kadar garip ki Var ile yok arasında Cambazın ipte oynadığı gibi Şans dediğimiz tesadüflerde gizli Beş dakika sonrasını bilmeden Ölmeyecek gibi yaşamak Ne garip Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşanan Duygular
Sen Sahra Çölü’nde akan Buz gibi pınar gördün mü Patlayan yanardağın Alev alev lavları arasında kaldın mı hiç Kana kana yudunm yudum İçeceğin sevgiyi Bir nefeste İçtin mi hiç Büyük bir hayalin güzel bir ruyanın Gerçekleştiğini görüpte Kafanı duvara vurup Dilini ve yüreğini ısırdın mı hiç Alev aler yanan sevginin Ateşinde buharlaştın mı hiç Sevgi dolu özlem dolu gözlerin Hüzünlendiğini görünce Bin defa öldün mü hiç Bin defa öldün mü hiç Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşayan Rutin Saatler
Işığı arar gözlerim nefes nefese Gizemli rutin saatlerde Hani bir yerin ağrır acı çekersin İlacını alır of be dersin İşte bunun gibi bir şey Nefesin açılır duyguların kanatlanıp uçar Konacak bir dal bulur Aynı havayı teneffüs edersin Mola veriri acıların hüzünlerin hasretlerin Bir anda yüreğinin atışı notalara dönüşür Arınırsın tüm dertlerinden Gül bahçesine dönüşür rutin saatler Hiç hesapta olmayan yüreğini acıtan Bir de ayrılığı var bunun İstesen de kalamazsın konduğun dalda Yavaş yavaş kararır ortalık Günün son şıklarını görürsün Gözlerinde kalan güzel gözlerden Geride ağlayan bir yürek bırakır Ta bir dahaki gizemli saate kadar Işığı arar gözlerin umutla hasretle sabırla Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yeni Yıla Girerken
Gözyaşım oluyorsun silemiyorum Akıyorsun tomurcuk tomurcuk Yanaklarımdan dudaklarıma Vücudumun her tarafına yayılıyorsun Güzelliklerinle Kapıyorum gözlerimi Derin bir nefes alıp Filmi tekrar izliyorum Allahım çok özledim Yeni yıla yüreğimiz sızlayarak Yeni yıla yüreğimiz kanayarak Giriyoruz Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yıldızlar Ve Biz
seni aradım doğanın en ihtişamlı yerinde bulamadım yoktun zaten yokluğun belli oluyordu tüm canlıların hasretinden belliydi yoktun bir eksiklik vardı hem de önemli bir eksiklik sen yoktun yaşama sevincim yoktu canım yoktu bir tanem yoktu belliydi yokluğun soğuk havada rüzgarın estiği gibi rahatsız ediyordu sen yoktun hele o gökyüzündeki yıldızlar bizim gibi birbirinden uzak içlerinden birisi bazen isyan edip atıyor kendisini boşluğa canına bir tanesine kavuşmak için ama upuzun bir çizgi bırakarak evrenin boşluğunda kayboluyor tıpkı bizim hayatımız gibi bu gece taktım yıldızlara ne güzel dizilmişler birbirlerine yakın ama uzak yürekten sevenlerin içlerinden fırlayıp canlarına koşmaları bu kocaman evrende onlar bile yalnız hasretle sarılmak için atıyorlar kendilerini boşluğa seviyorlar yürekten ölesiye evrenin boşluğunda yürek yüreğe göz göze tıpkı bizim gibi bu kocaman evrende onlar bile yalnız onlar bile hasret tıpkı bizim gibi onlar bile Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yıldızlar Ve Sen
Yıldızları seyrediyorum da Sana ulaşmak Yıldızlara ulaşmak gibi Aynı mesafede duruyorsunuz Terk ediyorsunuz beni Biriniz gün doğumunda Biriniz gün batımında Hasretimi çoğaltıyor Yüreğimi yakıyor Gün doğumu ile gün batımı Sana ulaşmak Yıldızlara ulaşmak gibi Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|