![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Başlık: 22.5.2003
her şey benimle oluyor benimle yürüyor aşk, yanı başımda benimle, her şey benden çıkıp bana dönüyor benimle doğup-ölüyor her seferinde ben taşıyorum dağı odama, benden başka bir de ben varım kendimde bir de benim dışımda birkaç ben daha, özür benim kabahat ben çığlık ve renk. batıp çıkıyorum, mavi benim mavim açıp-kapıyorum dünyaya beni dünya benim, her şey benden yükselip bana alçalıyor bana bakan benim benden bakan da ben, benimle geliyor benim olan her şey bıraktıklarımda yine hep ben, sebep benim sonuç, olasılık, varlık, muhteşem ya da aşağılık ………………………… ………………………… ve saire ve saire ve saire Savaş Aslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Başlık: 22.7.2004
ben tanrıyı aldattım ona inanır gibi yaptım [yine olsa yine aldatırım] Savaş Aslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başlık: 23
hep 11 gibi hep 11 gibi çalar kapımı umut öyle de güzeldir ha! dünya kadardır canım gibidir gözüm gibi bakarım ona 11 gibi kapıma gelen şarkıma hep 11 gibi hep 11 gibi sarılırım arkadaşım, aşkıma hiç görmesem ne olur duymasam ne olur çektiklerimizi her şey 11 gibi olsa hep 11 gibi sonra kalksa masamızdan karanlık koca bir yalan sussam 11 gibi olsam hep 11 gibi olsa göğsümdeki zaman 12.3.2005 Savaş Aslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başlık: 23.1.2002
bir aynaya arkamı dönüyorum ve hiç düşüncesiz çekip gidiyorum imparatorluğunuzdan damarlarımda simsiyah bir aşk aklım alabildiğine dünyalı red ediyorum -ediyoruz- aynalarınızın gösterdiği yaşamı geri dönmeyi teslim olmayı bağışlanmayı red ediyorum -ediyoruz- savaşlarınızda savaşmayı bir aynaya arkamı dönüyorum ve hiç düşüncesiz çekip gidiyorum imparatorluğunuzdan gönüllü katıldığım ordunun saflarına özgürlüğün akmaya gün bekleyen sokaklarına Savaş Aslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başlık: 23.11.1998
ben yalana bulaşmadım dostlar yalan bana bulaştı, ve iki kardeş gibiysek şimdi suç gerçeğin ona sorun o bize sataştı! Savaş Aslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başlık: 23.11.2000
nota oldum yaptığım ilk beste sendin, tuval oldum yansıttığım ilk resim... kayık oldum deniz oldum balık oldum gördüğüm ilk fırtına sendin, döndüm kaçtım korkak oldum özlediğim ilk cesaret... şehirleri sevmedim ada oldum betonları sevmedim yaprak oldum çiçeklere özendim toprak oldum, denizim de rengim de kokum da sendin... sen: hani şu sıradan... hani şu demir döken çocuk bakan maden çıkaran ağ toplayan patos atan kumaş dokuyan cam eriten mermer kesen hasat kaldıran yük taşıyan pamuk toplayan metal doğrayan harç karan...sen sen: hani şu yaşam dediğimizi yaratan, ve kendi yarattıklarını çalmak zorunda bırakılan; ekmek yapıp, yiyemeyen otomobil yapıp, binemeyen elbise yapıp, giyemeyen yol yapıp, gidemeyen apartman yapıp, oturamayan okul yapıp, okuyamayan kömür çıkarıp, üşüyen baraj kurup, susayan sen... onlar en çok seni teselli ettiler onlar en çok seni öldürdüler onlar en çok senin yüzüne güldüler onlar en çok seni öldürdüler onlar en çok senden çekindiler onlar en çok seni öldürdüler ve onlar yalnız, sen varsın diye zenginler ve onlar en çok, seni öldürdüler açlıktan ya da iş kazasından hastalıktan ya da kömür sobasından soğuktan ya da elektrik kontağından müteahhit hatasından ya da grizu patlamasından... onlar... en çok... seni... öldürdüler... onlar... şu “ büyük ” adamlar senin yarattıklarını sana satanlar senden çaldıklarına “ zenginlik ” adını takanlar biliyorum ki sen, çoğulsun onlar, tekil sen sudaki ilk hücresin onlar topraktaki zehir sen milyarlarcasın onlar yeryüzünde birkaç milyon kir nota oldum yaptığım ilk beste sendin, tuval oldum yansıttığım ilk resim... sen: hani şu sıradan, hani şu yaşam dediğimizi yaratan, hani şu birleşerek onları devirecek olan, yolculuğum da yoldaşım da sensin Savaş Aslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başlık: 23.8.2001
ve caddelerden kadınlar geçiyordu kadınların üstü bulut altı toprak kadınların saçları ak. yürüyorlardı koca bir erkekler imparatorluğunu ardlarında bırakarak. ve gülüyorlardı ilk kez böyle, umutla yarattıkları geleceğe bakarak Savaş Aslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başlık: 24.4.2004
hiçbir şey olamıyorsan sebep ol ki sonuçlar adam etsin seni Savaş Aslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başlık: 25.1.2004/Bir Rüya
gözleri tanıdı içimi ayakları geldi bana elleri utandı… sonra yüzü sevinçten yandı sözlerime kandı kandı kandı… öptüm… öperken, nasıl da insandı Savaş Aslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başlık: 25.5.1995/Sığınak
köprüler atmışım hayatın ıslak kollarına silik düşler gibi görüntüleri, yağmurda yıkılacak gibi sessiz... oysa köklerimi salmışım derinliklere görmüşüm uzaklarda acıların en soylusunu; ölür gibi yaşıyor olmak oyununu bir yanım teninin buğday rengi bir yanım avuçlarımın arasında küflü ekmek bir yanım gülüşünde donakalmış gözler bir yanım damaklarımda bayat tütün tadı hiç dinledin mi şafakta suların türküsünü? ağladın mı sevginin ilkbaharda kurşunlanışına? ya da düşündün mü insanların binbirinci yüzünü? dinlersen, ağlarsan, düşünürsen bir gün sokakların uğultusunu duyarsan bir gün sığın yalnızlığımın kalabalık saflarına; bin gül açar bilmediğin toprakların gölgesinde renkleri kuşatır yüreğinin karanlık odalarını sınırlar silinir bakışlarının düştüğü yerde bedenin anlar yıkımlarda bitkin gözyaşlarını, dinlersen, ağlarsan, düşünürsen bir gün... Savaş Aslan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|