![]() |
![]() |
#191 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu Rüya Hiç Bitmese
alıp başımı dağlara kaçsam. odundan bir kulübe, bir de şöminesi olsa. ansızın kapı çalsa, seni karşımda bulsam. bir elimde kadeh, bir elimde kalem.. sen kadehimi doldursan, ben de sana şiirler yazsam. sonra okusam onları.. bitmeyen satırlarımla. özlemimi, sevgimi anlatsam. dışarda kar yağsa lapa lapa, kardan adam yapsak birlikte kartopu oynasak saatlerce. yeni yıla girdiğimizde kutlasak masum bir öpücükle. dışarda havai fişekler patlatsak. neşeyle birbirimize sarılsak. yeni yıla ümitlerle, yaşanacak güzel günlere, hep seninle.. yalnız sevgimizle, bu rüya hiç bitmese, sürse, ömrümüzce. Menekşe Gülay
![]() |
#192 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu Sevda Başka
Uçurdum bugün kızımı Fransa'ya. Ana yüreği dayanmıyor ki, buna. O çok sevinçliydi belki, ama. İçim kan ağlıyordu evladıma. Evlat sevgisi, bir başka. Sevgi dolu yüreğimiz onlara. Herzaman bu sevgi bizde fazla. Seviyoruz yavrularımızı bambaşka. Bugün doldu gözlerim yaşla. Özlemim birikecek bir ayda. Hasret ise, göz pınarlarımda. Rabbim çocuklarımızı bağışlasın bize. Yokluğunu göstermesin ömrümüzce. Onlarla bütünüz yaşadığımız müddetçe. Canım kızım, gözlerim yollarda. Çabuk geçecek inanıyorum buna. Ama nasıl dayanacak yüreğim yokluğuna. Bir ay, bir sene gibi gelecek bana. Canım bebeğim, kalbim seninle. Sen neredeysen, ruhum birlikte. Şeyma'm seni çok seviyorum. Bu annelikte zor anlıyamıyorum. Bu sevda bir başka yüreğimde. İnsanın içini parçalıyor sevgisinde. Her yokluğa dayanır insan, evlada asla. Hep güzel günlerini görelim yaşantımızda. Menekşe Gülay
![]() |
#193 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Sevda Çok Bana
Bir tarafta Asya, bir tarafta Avrupa. Seninle iki arada kaldık biz sonunda. İkisini bağlayan, Boğaziçi Köprüsü, Bizleri neden ayırıyor ki sevdamızda. Biz aşık değilmiyiz bu iki yakada. Deliler gibi ölmüyormuyuz aşkımızla. Şarkılarda kayboluyoruz bu yangınla. Ne yanmak bu, köz olmayan aşkla. Deli rüzgar hep bizimle oynamakta, Alabora olduk savrulduk iki yana, Kavuştuğumuzdaysa herşey başka, Hasret yok yanıyoruz tutkularımızla. Çöller yolum oldu sana gelmeye engel. Güller güzel de dikenleri çok beter. Aşkına susadım gel susuzluğumu gider. Neylerse mevlâm, sen olduğunda güzel İçime kadar işleyen, beni yakan bu güneş, Senin kadar yakmıyor beni, sen olduğunda Yeter canım, yakma beni sende ki aşkla. Dayanamıyor bu gönül, bu sevda çok bana. Menekşe Gülay
![]() |
#194 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Sihir Bozulmasın
Güneş batmaya yüz tuttu denizin üzerinde. Denizle öpüşmesine az kaldı sevgimizle birlikte. Bir masa da sen ve ben, seyrediyoruz güzelliği. Dalgalar gibi coşkun içimiz, sarhoşuz sanki. Ellerin kenetlendi ellerime, ben ise kelepçelendim sana. Gözlerinin rengi, karışıyor denizin mavisiyle bakışına. Gökyüzü kararmaya başladı bizde ki ışık yetiyor heryere. Sevdamız aydınlatıyor mutluluğuğumuz yayılıyor yüzümüze. Bu aşk, müptela etti bak birbirimize ikimizi. Bir saniye bile ayrı kalamaz olduk ne yapalım özlemi. Anlıyorum özlem bizi bırakmayacak bizimle şimdi. Her günümüz birbirinden deli, böyle geçecek bil ki. Sensiz, nefes alamaz oldum bu günlerde. Hava gibi muhtacım sana, tüm sevgimle. Affet sevgilim sevmiyorum seni, tapıyorum çünki. Tutkunun esiriyim hep gözlerim, arıyor seni. Sevdan daha da büyüyor hergünüme tutsak sanki. Benim aklım başımda değil, sen de öylesin şimdi. Büyülenmiş gibiyiz düşüncelerimiz birbirimizle. Bu sihir bozulmasın sürsün hep ömrümüzce. Bu aşk delirtir mi söylesene sevdiğim bana. Boşuna delirmemiş aşıklar, çıldırmışlar ya.. Biz zaten seninle çılgınız tarih yazacak sonunda. Aşkımız da kazınacak altın harflerle ağaçlara. Menekşe Gülay
![]() |
#195 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Son Olsun
Bir oya gibi işledin bende ki beni. Zifiri *******i geride bıraktım şimdi. Hayal dünyasında yaşamıyorum artık. İçimdeki sevgi seninle doluyor çünki. Terkedip gitmiştin arkana bakmadan beni. Ama geri döndün sen de yapamadın belli. Bende ki aşkı, hiçbir yerde bulamazsın ki. Demiştim sana, delisin sen çünki. Neden yaptın bebeğim ne duydun. Seni bukadar severken beni unuttun. Sana aşkım hiç bitmedi bitmeyecekte. Öyle sevdim ki tüm tutkularımla ölesiye. Sensizliğin ağzımda zehir gibiydi. Yalnız *******imde eridi ömrüm bitti. Biliyor musun yastığa sarılıp yattım sen gibi. Gözyaşlarımla yıkadım her santimini. Benimlesin kalbimin her atışında hissediyorum seni. Korkuyorum yine gider misin bırakır mısın beni. Yapma sevdiğim bu son olsun asla bulamazsın, Seni ölecek kadar seven, benim gibi birini. Menekşe Gülay
![]() |
#196 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Şarkı Ben den Sana Armağan
Bir müzik bestesiydi sana sunduğum, Do ile başlıyordu çünki güneştin. Doğmuştun ruhuma, Geceyi sıyırmıştın ışığını yaymıştın Vücuduma, Hayattın candın bana, Özlemdin hasrettin hayatıma.. Renklenmişti dünyam, Re ile devam etmiştim sonra, Mi notasında durakladım düşündüm. Gözlerin geldi aklıma, sevgi dolu gözlerin, Nasıl bakmıştın bana, sanki dalmıştın ruhuma, Aşık olmuştum bir an da sana, Yıldızlar uçuşuyordu başımda, Fa ile devam ettim. Farkındamıydın bilmem aşk düşmüştü falıma. Bir besteydi aşkımı anlatacaktı Seni anlatacaktı bana. Soldan yakmıştın beni, sol ile devam ettim şarkıma, Devam ettikçe harika bir şarkı çıkıyordu ortaya, İkimizin olacaktı Ve bir ömür boyu dilimiz de kalacaktı. La idi en sevdiğim nota, lâl olmuştun dilimde, Tek düşündüğüm sen din alev alev din içimde, İki gözüm iki çeşme, Sense habersiz din sevgimde, Si inceydi ama, anlam katmıştı besteme, Siyahi *******de delirtmiştin beni özlemle, Nasıl bir sevgiydi bu, Kanıyordu yüreğim, kırmızıya boyalıydı şimdi, Hüzzam bir şarkı çıkmıştı ortaya ve bizimdi. Dinledikçe seni ben de hissedeceğim bir şarkı, Sevgimizi haykıran aşkımızı anlatan bir şarkı, Bu şarkıya bağımlı olacak yüreğimiz, Bu şarkıyla bitmeyecek sevgimiz, Seni her düşündüğümde dilimde, Bu şarkı sana sevdiğim, Sense benimsin yüreğimde. Bu şarkı ben den sana armağan, Ben olmasam bile. Menekşe Gülay
![]() |
#197 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Şarkı Sana Birtanem
şarkıların hepsi sana, nihaventte var hüzzamda. duygular daha bir coşkun, karışıyor gözyaşlarıma. özlemi körüklüyor hasretle yakıyor sanki. içimde ki yangınsa patlayan yanardağlar gibi. bu şarkı sana birtanem, aşkımızı anlatıyor mısralarda. biraz hüzünlü ama olsun içinde aşk var ya. kar tanesi gibi bembeyazsın gönlümde. kardelenler gibi açıyorsun yüreğimde. mis gibi gül kokan teninle, aşkın hep ben de sevginle birlikte. bir şarkı gibi güzelsin yaşantımda. neşenle ışık saçıyorsun hayatıma. sevginle yayılıyorsun hücre hücre damarlarıma. bu aşk, ikimizi de bitirdi sonunda. anılarla büyüdü yüreklerimiz, kördüğüm gibi sarıldı bedenlerimiz, aşka tutsak sana tutsak bu gönül, hep yangınlarda mı kalacak. bitmeyen senfoni gibi, şarkılarlarla mı avunacak. Menekşe Gülay
![]() |
#198 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Vatan Hepimizin
Türkiyem'de yaşıyoruz, herşeyi kardeşçe paylaşıyoruz. güzel yaşamak varken, neden çatışıyoruz. hepimiz aynı bayrak altında mücadele veriyoruz. yaşam savaşında galibiyet arıyoruz. bu vatan bizlerin. Ata'mız dan armağan. yüceltmek varken, neden savaşıyoruz. Türk, kürt, çerkez diyoruz yalnış düşünüyoruz. bu topraklar hepimizin, neden tartışıyoruz. Güzel bir vatana, güzel bir bayrağa sahibiz. neden kıymet bilip, kardeşçe yaşamıyoruz. hep birlikte bir kuvvet olmak varken, neden birbirimize düşmanlık ediyoruz. gelin hepberaber güç oluşturalım. bu vatan hepimizin birlikte koruyalım. biliyorum milliyetçi duygularımız hep içimizde. sevgiyle yaşayalım dost olalım birlikte. sahip çıkmalıyız taşına, toprağına. bizlere emanet, güzel yurdumuza. hiçbirzaman unutmayalım içimizden atmayalım. hepimiz biriz. bu vatan hepimizin. Menekşe Gülay
![]() |
#199 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Vatan Hepimizin
Türkiyem'de yaşıyoruz, herşeyi kardeşçe paylaşıyoruz. güzel yaşamak varken, neden çatışıyoruz. hepimiz aynı bayrak altında mücadele veriyoruz. yaşam savaşında galibiyet arıyoruz. bu vatan bizlerin. Ata'mız dan armağan. yüceltmek varken, neden savaşıyoruz. Türk, kürt, çerkez diyoruz yalnış düşünüyoruz. bu topraklar hepimizin, neden tartışıyoruz. Güzel bir vatana, güzel bir bayrağa sahibiz. neden kıymet bilip, kardeşçe yaşamıyoruz. hep birlikte bir kuvvet olmak varken, neden birbirimize düşmanlık ediyoruz. gelin hepberaber güç oluşturalım. bu vatan hepimizin birlikte koruyalım. biliyorum milliyetçi duygularımız hep içimizde. sevgiyle yaşayalım dost olalım birlikte. sahip çıkmalıyız taşına, toprağına. bizlere emanet, güzel yurdumuza. hiçbirzaman unutmayalım içimizden atmayalım. hepimiz biriz. bu vatan hepimizin. Menekşe Gülay
![]() |
#200 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bugece Bir Başkaydı Sevgimiz
bugece bir başka baktın gözlerime, fırtınaları, kasırgalara dönüştürdün yüreğimde. arzular bir başka coştu sevginle. bir başkaydı bugece seninle. bir şarkıydı yüreğin, bir şiirdi bedenin. dize dize okusam hiç bıkmaz ki yüreğim. bugece bir başka dokundun ellerime, ateşler çıktı avuçlarımdan sanki. alev gibi yaktın, bir mıknatıs gibi çektin beni, kendine. bir aşktı bana verdiğin, bir sevgiydi yaşattığın. bugece bir başka dokundun bedenime. lâvlar arasında kaldı yüreğim. yangınlar sardı dört bir yanı. nasıl bir aşksa, hep yaktı bugece beni. aşiyan yolu gibi, uzadı gitti aşkımız, sabahlara kadar köle olduk birbirimize, ikimiz. bu gece bizimdi. bugece bir başkaydı sevgimiz. Menekşe Gülay
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|