![]() |
![]() |
#191 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Gün Çağır Beni de
her sabah güneş yerine sen doğ benim dünyama sen merhem ol canım şuramdaki yarama bir gün çağır beni de kollarım kanat uçup geleyim sana dokun ellerinle bana da rengarenk çiçekler açsın her yanımda aşık oldum delice seviyorum seni serçem ne olursun sen de sakın esirgeme benden sevgini inan ki ömrün boyunca kılcal damarlarına kadar sana hissettireceğim kendini yeter ki yaşadıkça bırakma ellerimi her anımda göklerimdesin sen mutlulukların doruklarında yaşayacağız ebediyen sen gönül bahçemdeki tek çiçeksin bil ki hiç solmayacaksın ölünceye değin 16.11.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#192 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Gün Çekip Gidersem Buralardan
senin olduğun yerde ne dert olur ne de çile her zaman sevgi sözleri gelir dile yılın dört mevsimi goncalar açar kırlarda bahçelerde hatta uçsuz bucaksız çöllerde bile mutluluklar doruklarda yaşanır seninle bir gün olur da çekip gidersem buralardan senin gözlerini de alacağım yanıma onlarla hep umutla bakacağım dünyaya yüreğini de götüreceğim gittiğim şehirlere sevgiyi aşılasın diye bütün ağaçlara çiçeklere bence sevgi ekilmeli ovalara denizlere serpiştirilmeli bütün insanların kalplerine bakışlardan sevgi fışkırmalı yer yüzüne sevda ve aşk yuva yapmalı gönüllere güleryüz ikram edilmeli gelip geçenlere sevgi ağaçları dikilmeli her evin önüne sevgiler günden güne yeşermeli her yerde bütün okullarda sevgi dersleri verilmeli okumaya başlamadan sevgi öğretilmeli sevmek ve de sevilmek fiilleri ezberletilmeli herkes birbirine sık sık sevdiğini söylemeli seni seviyorum seni seviyorum arkadaşım demeli 15.03.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#193 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gün Çekip Gidip de
sen bir sevgi selisin taşar durursun benden yana gönlümde hiç durmadan esen bir meltem yelisin mutluluk taşırsın bana gelişinle gecemi güne hazanımı bahara çevirdin sakın bir gün çekip gidip de beni zindanlara mahkum etme artık sen benim nefesimsin ne olursun bir kez bile beni elalemin diline düşürme sevdan beni yakıp kavursa da razıyım yanmaya ömrüm boyunca yeter ki uzaktan da olsa sen de yürekten sev beni sakın benden başkasına verme o muhteşem ellerini 28.04.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#194 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gün Duyarsan Düştüğümü Derde
her aklına geldiğim yerde hiç bakmadan saate numaramı hemen tuşlayıver bir gün duyarsan düştüğümü derde bu benim hasretimdendir deyip de zaman kaybetmeden çıkıp geliver sen benim yemyeşil sevda ağacımsın yılın dört mevsimi rengarenk açarsın sımsıkıcasına sarılmak istiyorum sana bu gün yarın diye niye böyle kaçarsın? seninle öylesine yapıştıralım ki yüreklerimizi en ünlü cerrahlar bile asla ayıramasın ikimizi yarabbim! sen de ömrümüzce nazardan koru ki bizi hiç kimse yok edemesin bu muhteşem sevgimizi 06.06.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#195 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gün Geleceğim Deyip de
ben kuşları çok severim sabah öğle ikindi cıvıl cıvıldır her biri bu güne değin bana hep neşe verdi bundan böyle sana bir de kuş ismi veriyorum sen benim Serçe'msin diyorum en sevimli kuşlardan biridir bence belki bana sürpriz yapıp da buralara çıkıp gelirsin diye hep yolunu bekliyorum havaalanlarını gözlüyorum Sabaha Gökçen Havaalanı Pendik'te bana çok yakın bir yerde sevdiğim zaman kaybetmeyelim lütfen uçaktan iniver bende sen de uçak korkusu var ise artık sen bir serçesin ne olursun uçup da geliver kanatlarına beni de alıver o güzel yüreğinde her gittiğin yere beni de götürüver uçmanın zevkini keyfini bana da yaşatıver ömrümce beni böyle ateşlere atıp da sakın uzaklardan seyretme sevdanla beni kavurup da beni sensizliğe mahkum etme bir gün geleceğim deyip de sakın gelmemezlik etme 20.04.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#196 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gün Gelir de
ben her sabah yeniden açan rengarenk bir çiçek bahçesiyim her sabah erkenden gün doğmadan kokularımı bırakırım esen rüzgarlara yayılıp gelsin diye senden yana bil ki ben buralarda her anımda senli hayaller düşler içindeyim sen de kokumu çek içine doya doya sakın senden öteye bırakma oralarda bence sen henüz dalında bir goncasın ne olursun açmadan solma sakın gece bitip zaman sabaha olsa da yakın yalnızca sen benim rüyalarımda olacaksın bir gün gelir de iki sokağın kesiştiği yerde çıkarsam karşına beni fotoğrafımdan tanıyıp da gelip 'şairim' diye sımsıkıcasına sarılır mısın bana? ellerimi sıkıca tutar mısın lütfen söyle sevgili cana? yoksa yoksa başını çevirip de gider misin kaçarcasına? 31.03.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#197 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gün Güneş Batmadan
az önce seni sevdiğimi söyledim senden yana esen rüzgarlara gizlice pencerenden sızıp da fısıldasın diye kulağına sen gönül bahçemdeki tek goncasın söyle canım her sabah erkenden bir tek benim için yeniden açar mısın? sakın beni bana bırakma buralarda sonra dayanamam inan yokluğuna bir gün güneş batmadan çıkıp gel de hiç solmayacak bir bahar aç yüreğimde artık sen *******imde yanan ışığımsın ömrüm boyunca ne olur hiç sönme sakın sen benim yüreğimdeki yemyeşil baharımsın işte budur sevdiğim seni herkesten ayıran farkın karabulutlar çekip gidin gelmeyin üzerime zaten sevdiğimin özlemi darmadağın etti beni dalgalar böyle acımasızca vurmayın yüreğime yeter artık hatırlatmayın bana şiirimin hasretini 10.04.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#198 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gün Kollarıma Seni Alıp da
her sabah rengarenk açan gonca bir gülsün sen dilerim mutlu yaşarız sevdiğim seninle ebediyen ne olur ellerin değmesin benden başkasına hiç kimse giremesin senin o güzel dünyana bil ki duyarsam yıkılırım dayanamam buna sen pırıl pırıl doğan bir güneşsin dünyamda yılın dört mevsimi bahar yaşanır senin yanında bir gün kollarıma seni alıp da çıkarsam semaya sakın bir daha geri döneceğimizi hiç sanma gecemiz bile gün olsun ömrümüz boyunca gözlerimizdeki ışık hiç kaybolmasın yaşadıkça ellerimiz birbirinden hiç ayrılmasın mahşerde bile sevelim birbirimizi ömrümüzce hem de delicesine 28.10.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#199 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gün Olur da
bir gün olur da yeniden gelirsem dünyaya tıp doktoru olacağım bütün hastalıklar için reçetelere ilaç yerine sadece sevgi yazacağım ne zaman alacağız derlerse de gece gündüz nefes almadan hatta düşlerinizde bile diyeceğim bence sevgi en kuvvetli vitamindir hem de çok tabiidir en doğal ilaçtır nedense çok sayıdaki insan buna açtır oysa parayla satılmaz bedavadır bütün hastalıklara karşı muafiyet kazandırır insana genç dinç enerjik ve de dinamik hissedersin kendini her sabah uyanınca aynaya bakınca ne de güzelim ne de yakışıklıyım dersin durursun arkadaşım tat alırsın yediğin içtiğin her şeyden inan ki insana sevgiyle gülümsersen yüzün çiçek bahçesi olmalı karşındakine günaydın merhaba derken bil ki zamanın nasıl geçtiğini fark edemezsin akşam olup de evine dönerken haydi bir el sallayın bana şu anda gülümseyerek olsun lütfen uzaktan da olsa hep birlikte başlayalım güne yemyeşil umutlarla hey sevgili arkadaşım sen duymadın galiba haydi haydi geç kalma sen de bana bir el salla 02.08.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#200 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gün Sönüp de
yokluğunda takatsizim halsizim varlığınmış beni bu denli güçlü kılan haydi gel de mutluluklar olsun bizim sensizliğimde yüreğimde kayboldu heyecan dalıp gidiyorum senli hayallere zaman zaman dönmek istemiyorum sensizliktir beni korkutan inan ki şimdi hasretindir bana senden geri kalan işte yaz da bitmekte kış yaklaşıyor bak kapıda hüzünlenir dururum yapraklar solunca son baharda ben senin için varım gönlünde açıveren baharım sen de benim yemyeşil rengarenk çiçeklerimsin sensin benim yüreğimdeki hiç sönmeyecek narım ne olursun bir tek bana kokuversen ölünceye değin gecemde gök yüzüme çıkan Ay'ımsın yıldızlarımsın sen benim dünyamda kararmayacak aydınlığımsın artık sen öylesine bendesin ki gözlerimdeki ışığımsın bir gün sönüp de beni zindanlara mahkum etme sakın 07.08.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|