![]() |
![]() |
#191 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kaideler Düşse
kaideler üzerinde bir denge düşlerini uzatsan bozulur belki de yuvarlak bir masa oyunu sanki eylem gerçekleştiğinde düşünceler tutsak gibi bu kimi zaman bilinçli ayrılık ki direnmektir kavuşmak için gelecekte Şule Aydemir
![]() |
#192 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kalan
gece biter dışarıda kalanlar aşkımın cesedi hasta ruhum ne varsa gider ben bir ten 'kalırım geride' - hani göremezdim ben renkleri gece nasıl siyah sarı taksi sarı sarı taksiler bir bir yolcuları kapmakta hem de sırılsıklam kadıköy caddeleri yere mi deydi ne gömleğim bilirim ki o da kurur elbet doğan güneşi yeniden görmeliyim yalnızda olsam yürümeliyim _________________________________________birisinde n......... Şule Aydemir
![]() |
#193 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalemim Sizin
onu seni beni anlatacağım küskün kalemimle söylenecek tüm sözler söylenmiş susuyorum her dil bir şey demiş her kulak kendince dinlemiş biliyorum duymuyorum her ışığa bir renk verilmiş kendilerince isimler söylenmiş anlıyorum görmüyorum yaşanan cennet cehennem mekan düşünüyor binlerce kez doğuyorum ölüyorum kalemimi alın o artık sizin yaşıyorum susuyorum Şule Aydemir
![]() |
#194 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KanÇiçeği Yarım Haziran
zehirini zerk edecek ayrılık bedene on üçü bir yarım haziran daha her on yıl sonrası ölüm bir dönüm yüreği sarmalayacak kalem kırılacak yine isimler konacak içinde en güzeli KanÇiçeği Yarım Haziran adı yalnızlık kurşundan ağır perde gibi örter üstünü ne sağa dönebilirsin ne de sola şimdi ağlayabilirsin artık adı korku karanlıklarda kara düşünce duvarların vuruşacak bilmeyeceksin ne nedir kim kimdir görmeyeceksin hatta sen bile adı yaşlanma kırışıklıklar yığılacak alnına gerdanına göz kenarlarına ayna ters, düz yapacaksın yaşanmışlarla sonu seveceksin onlarla adı aşk bilemediğin düşünemediğin onca yaşanmamışlıklarla karlı saydığın yaşadığın aşkların hesabına tatmamışların lezzeti olduğunu asla unutma seçilmişliğin hazzıyla daha bir başka gözükecek gözüne beyhude dediğin bu dünya adı ölüm binlerce kez çeşit çeşit renk renk ölümler var yaşamda sen yağmurda damlalardan öl mesela rüzgar atsın şamarını yüreğine olmadı ******* boğsun seni hayal yatağında ya da son hazan yaprağının altında ver canını nasıl istersen nasıl seversen öyle eflatunda öl şiirde öl ya da şiir gibi bir yaşamda öl öyle öl ki öldüremesinler asla açmadan solan vakit dolmadan artılarda eksik kalan 'KanÇiçeği Yarım Haziran' Şule Aydemir
![]() |
#195 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kapıyı Usulca Çek
kapıyı usulca çek giderken hissetmeyeyim gidişini gidişin gibi sessiz olsun vedan da yalnızca ayrılğın rengi gözlerinde yanıp sönsün ateşleri emin adımlarla yürü başın dik olsun bilmeliyim ki yaralı değilsin ama her adımda adımın bir harfini bırak ki kalmasın sende mavi algılamalıyım: adım söylendiğinde kanlı yürek olmadığımı gövdeme kazılı ayrıntılarda bir dokunuş kalsın ve yüzünü anımsadığımda dudaklarımda bir tebessüm oluşsun mesela gözlerimdeyse bir ışık kapıyı usulca çek giderken hissetmeyeyim gidişini Şule Aydemir
![]() |
#196 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kara-Ak
insan sevince neler olmuyor ki örtersin karanlığı aydınlıkla zamanı gelince aydınlıkta kalmaz oysa... siyahlarda kalır aldatırsın sivri köşeleri yuvarlar deşelemesin dağıtmasın engel ki bazen hancerdir törpülemeye yetişemezsin kara-ak seni yutar örtemezsin bütün oyun orada orada sevmek sadakat gibi aldatmak da beyinde başlar oysa *Bir şiire yorumumdan yazılmıştır Şule Aydemir
![]() |
#197 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kara Işık
gel diyorsun gel diyorsun amma düşüncelerimi çarptığım zifiri karanlık duvarlara çarp parçala beni düştüm ya gel diyorsun amma ekliyorsun gel ama bırakarak geçmişini gel ama almadan yeşillerini bırak kopanların yerine yamaladığın parçaları delik deşiğim söksem dağılır işler karaışık gövdeme gel diyorsun amma ellerim soğuk yüreğim kavra kapatıver avuçlarını eziversin terk ediş üzülüyorum gel diyorsun amma geleceğim mavilere ama nasıl bu güne getiren yeşil-mavideydin oysa bıraktım terk ettirdin geçmişti bıraktığım gel diyorsun amma yoksun Şule Aydemir
![]() |
#198 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kara Kucak
giderken korkmadım açık bıraktığın karanlıktan daha uzun bir süre korkmayacağım saydam boşluk sarıp sarmalıyor bedenimi seni ne zaman düşünsem birdenbire sanırım sadece o biliyor kimliğimizi seni ne zaman düşünsem uçuşuyor binlerce ateş böceği arkalarında kanat bırakmaya havalanan ateş dudaklı kelebeklerim dudaklarında takılıyor gözlerim sırılsıklam ağlıyor avuçlarım bir zelzeledir geliveriyor sahipsiz bedenime acısız acımasız kızgın yalnızlığıyla kıraç yangın bir yar yüreğim üstünü örtüyor kurşundan agır ince perde gibi suskunluğu bir lav eriyor pamuk şekeri aşklarım gülümsüyor yıkıntıyı bilmez tanrılarım giderken korkmadım açık bıraktığın karanlıktan uzun bir süre daha korkmayacağım Şule Aydemir
![]() |
#199 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karanlık Boş(luk)
hayali parmakları havada yakaladı düşerken yaprağı hareket etmeye yoktu mecali ela gözleri güneşi çizdi güneş niye ıslaktı düşünmek istedi beceremedi gözlerini kapatmak istedi kapanma fiiline onlarda ihanet etti üzgün üzgündü hatırlamıyordu onun bile nedenini beyaz duvarlardan aldı gözlerini çevirdi tek bildiğine hissettiğine fısıldadı; lütfen sen terk etme ________________hiç kimse duymadı _________________________sessizlikte ____________________________bir ayna daha kırıldı Şule Aydemir
![]() |
#200 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KaraSevdam Geceden Şairbaz
eski bir ahşaptan sanki yüreğim sallanıyor sıcakta bir örümcek ağı her çatlakta yağmur da yağıyor ara sıra hani bir küf kokuyor da hafiften sızlıyor yumrum okşadığında serzenişlerden ellerine kıymıklar batıyor zamandan kaymak kaymaktı ya kayardı bir günlerde bilirsin bir acının da olmadığı özgürlük durumunda bilirsin düşünürümde hani etrafını tanımayan sadece yaşadığıdır kendi hayatını bilirsin ve karasevdadır içimde dedikleri kütlemin oluştuğu deli kurnadan dolansın DerinYar aşk oluşum günüde var bir AYMIZ yıldızlarımız var der oysa iki kişi dilekte tutarlar hani bizim istemediğimiz 'uzaksam bak aya ay her yerde dünya üzerinde tek/bir gecede' bil AYMIZ ‘da sen bende karasevda dedikleri Ay yokken de ikimize yok hani Şule Aydemir
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|