![]() |
![]() |
#191 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mavinin Adı
Mavinin Adı Şimşek geceye çakardı Sesi dağlarda bunalırdı Bilirdim.yağmur yağacak Peşinden gün doğacaktı Bulutlar ağır ağır dağılırdı Kıyıdan gemiler geçer Tepesinde martılar dolaşırdı Buralar günü böyle karşılardı Deniz,gemiler,martılar Değişmez günün parçasıydı Çünkü; buralar maviydi Mavinin adı Karadeniz Ereğli idi Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Maviye
Maviye Gece baştan aşağı mavi Kanın rengi maviydi Durmadı damarımda Ak dedim durma ak hadi Nasılsa durduramıyorum Bitsin damarımdaki mavi Kanın rengi maviydi Gecenin karanlığında aktı Durduramadım,hiç durmadı Gecede, gök mavi Deniz mavi Birde gözlerin geldi Gözümün önüne Masmavi Sevda oldu Aktı geceye mavi mavi Ay’ın yüzü döndü, oldu mavi Güller gecede açtı mavi Aktı kanım mavi mavi Kan mavi Gözlerin mavi Kan.. Gözlerin.. Mavi.... Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Merhum
Merhum Soğuk musalla taşına Koydular mı cansız bedeni Sorarlar orada olana ”Nasıl bilirdiniz merhumu” Duyamazsınız kötüydü diyeni Duyacağınız hep aynı sözdür “İyi bilirdik merhumu” Üç defa tekrarın arkasından o hazin ses duyulur “Gömün......” Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Namlu
Namlu Bulutlar, mavi gökte Hıçkırarak ağlıyordu Üç beş çınar ağacı Nehrin kenarında Böyle sağanak istemiyordu Şehrin sokaklarını Sel basmış yutuyordu Sevgi nağmeleri vardı Hep namlunun ucunda Kalbimizden vuruyordu Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne dersek diyelim
Ne dersek diyelim Zaman sürgüsünü çekti mi Sallanır dünya Ve depremler,tufanlar Acımasız... Bilenler söylemezler Alır altına,sürükler yüz binleri Bir bir göçer insanlar Amansız... Zaman sürgüsünü çekti mi Ayrılırlar.... Denizler ötesinden Otlaktaki çürümüş kemikten Akbabalar,leş kuşları Pike yaparlar göklerden Körpe serçe kuşlarına Yanık bir ağıt olur Kuş sesleri Altında yakan günün Çok oldu öleli kızılderili Ne dersek diyelim.. Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli_01.01.2005 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne kıymeti kaldı
Ne kıymeti kaldı Islanmamışsan deli yağmurda Yanmamışsan güneş altında Iskalayıp geçmişsen sevdayı Ne kıymeti kaldı bu canın Toprağa düştü mü Koymamışsan dost omuza başını Ağlayamamışsan hıçkıra hıçkıra Yakmamışsan sevdadan çıra Ne kıymeti kaldı bu canın Toprağa düştü mü Hep aramışsan umutları Ümitsizlik içinde Aydınlatmamışsan bir yıldızla geceni Ne kıymeti kaldı bu canın Toprağa düştü mü Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-02.03.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne mümkün
Ne mümkün Ah alnımdaki derin izler / durur dekoruna uygun Arada bir aynalar didikler / görmemek ne mümkün Sonuna hızla koşar / ömrümün ayakları / Ne dağlar aşmıştır / ne çamurlu yollar / Dimdik durur / geride anıları Rüzgar kesilince / düşer yapraklar Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-21.12.2005 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne olursa
Ne olursa İklimler geçer birer birer Arasından ağaran saçların Solar tek tek yaprakları Ömür ağacının Bitmez denen takvimler Koparılır yaprak yaprak Ard arda serilir seneler Boş gözlerle bakılarak Ölüm gibi çöker gece Şaklabanlık yaparak Dönüşür gün hasrete Öylesine,sarsak sarsak Ki uykuda olur Tüm ziyanlıklar Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli 25.01.2006 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne zaman
Ne zaman Ne zaman sana baksam Kendi kendimi boğarım Yere düşer bakışlarım Öylece yığılır kalırım Ne zaman sana baksam Benim olmadığını anlarım Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-19.12.2003 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nedir ki
Nedir ki Nedir ki ömür dediğin Gözümü bir açtım Orta yaşlı bir adamım Sokakta çocuklar amca Gençler ağabey derken Anladım... Nerde benim çocukluğum Çoktan eskitmişim Bayramlık ayakkabılarımı Oysa dün saklamıştım Altındaydı yastığımın Hani nerde sırt çantam Üzerinde kaymıştım Daha dün kar yağarken Karda yuvarlandığım önlüğüm Ya kolalı yakalığım Hani nerde tahta tabancam Kırılmıştı,komen oynarken Hani nerde Hacı Bakkal Topumla camını kırdığım Nerde yaldızlı şiir defterim Çocukluğumu yazdığım Nedir ki ömür dediğin Gözümü bir açtım Orta yaşlı bir adamım Kim bilir? Belki de şanslıyım Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-05.12.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|