![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İftar Sofrası
Sıcacık pideyi kim alacaktı Az kaldı iftara vakit yaklaştı Biraz yeşil salata bir tane hurma Bir kase çorba gelsin ilk başta Sonra gelir diğerleri ardı sıra Sohbet neşe dolsun kadehlerimize Ellerimiz açılsın dua niyeti ile Ezan okununca ilk başta besmele Sonrada afiyet olsun tüm müminlere Radyodan ilahiler ile haydi yemeğe |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İlahi Aşk Serisi-2 (Saklamadan Ağladım)
Ağladım ilk defa saklamadan Nur yüzlü düştü aniden aklıma Nasıl da unuturum diye ağladım Gül kokulu efendime ağladım Hasan ile Hüseyin'in dedisi Kainatın sultanına ağladım Peygamberler padişahıdır Ben Can Ahmed'e ağladım Allah'ın Resulu ve Habibi'dir Baki olan sevgililerimdendir Ben onun yüzünü hasretimdir Ben Muhammed'e ağladım |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlahi Aşk Serisi-3 (Ya Muhammed Can Ahmed)
Altıyüz ottuz iki haziran ayı idi Bulutlar siyaha boyanmış idi Ya Muhammed, Can Ahmed Müminler ağlıyor, Kabe yolunda El açıp dua ediyor, Hira dağında Ya Muhammed, Can Ahmed Mekke yolu öksüz, Medine yetim Tüm iman edenler yüzünü hasret Ya Muhammed, Can Ahmed Mescid-i Aksa Hüda'ya yalvarıyor Mescid-i Haram sessizce ağlıyor Ya Muhammed, Can Ahmed Güllerin kokusu kalmadı artık Mevsimler kuru yaprak olmuş Ya Muhammed, Can Ahmed |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlahi Aşk Serisi-4 (Gönlümüz Dolu Gözümüz Boş)
Bülbüller aşk ediyor Menzil Dağında Güvercinler secde yapıyor İsmailağa'da Bir de sevgilim var ki Arabistan'da Kalbim duruyor her adını duyduğumda Küffarlar küfür satıyor, ulu orta her yanda Cahil bedava diye alıyor, acizliği yanında Kuru ekmeğe şükretmek, kaldımı şu anda Muhammed'im dönmeli, düzenide yanında Ebu Bekir gelmeli, cemaat imamsız kaldı Ömer-ul Faruk yok, adelet eşkiya ya kaldı Osman'ım gitmiş huzurumuz yetim kaldı Zinnuraleyn Ali'de gitti, Zülfikar bizde kaldı Gülüm soldu kokusuda tükendi kalmadı İslam sancağı çatladı evliyalar sarmaladı Tüm varlıkların boynu eğildi kalkamadı Muhammed'im gitti gönlümde aşkı kaldı |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlahi Aşk Serisi-5 (Allah'ın Askerleri)
Bir ordu lazım, şanlı ve kudretli Tüm hainler korkudan titremeli En önde Muhammed'im gelmeli Her nal sesinde tekbiri söylemeli Her kılıçta bir kafir toprağı öpmeli Sancak-ı Şerifi Ebu Bekir'e vermeli Miğferler, zırhlar, kalkanlar giyilmeli Çifte su verilmiş kılıçlar ele gelmeli Hz.Hamza ile Hz.Ali’de cenk etmeli Yiğitler, bahadırlar herkes gelmeli Eli kılıç tutan tutmayan ayırt etmemeli Talha b. Ubeydullah gibi cihad etmeli Bir küfüre bin şamar ile ceza vermeli Müslüman’a eziyet edeni yok etmeli Zübeyr b. el-Avvam ile at sürmeli Her nefeste Aziz Hüda’ya şükür etmeli Ebabil kuşlarınıda orduya dahil etmeli Abdurrahman b. Avf’a da haber vermeli Gözleri şahin bakışlar ile süslemeli Tüm kafirler korku ile telaş etmeli Ebû Ubeyde nerde daha gelmedimi Her kılıçta adalet, dirlik, düzen vermeli Allah’ın aslanları her nefeste zikr etmeli Hz.Ömer savaşta hakim belirlenmeli Zeyd b. Hârise Kabe’den ezanı eda etmeli Hasan ile Hüseyin el ele cihad etmeli Tüm kainata İslamiyet hükmetmeli |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlahi Aşk Serisi-6 (Be Hey Nefsim)
Be hey nefsim çok insafsızsın Beni her an gaflete daldırırsın Sen ve isteklerin fani hayattasın Sen Allah'tan hiç korkmazmısın Beni onun yolundan çelip ayırırsın Doğru adım attığımda seslenirsin Haram güzellikler ile engellersin Helale dair hiç bir kelam etmezsin Sen Allah'tan hiç korkmazmısın Beni onun yolundan çelip ayırırsın Bilmezmisin benim dinim İslam Kitabım eşsiz ve mukkaddes Kuran Önder ve peygamberim gönüllere sefa Gül kokulu Ahmed Muhammed Mustafa Sen Allah'tan hiç korkmazmısın Beni onun yolundan çelip ayırırsın |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlahi Aşk Serisi-7 (Huzura Giden Yol)
Ekmek elden, su gölden rahatça yaşıyoruz Dünya denen şu kürede, boşuna uğraşıyoruz Faniye köle olduk, bakiye uzak duruyoruz Allah yoluna girmemekle, büyük hata ediyoruz Günde beş vakit namazı kılmayıp, kaçıyoruz Düşküne el uzatmadan bir tekme daha atıyoruz Komşu, yetim, kul hakkını vermekten kaçıyoruz Allah yoluna girmemekle, büyük hata ediyoruz Oruç tutmaya gelince, birden hasta oluyoruz Zekat vermek denilince, en fakir biz oluyoruz Bu akıl ile biz sadece kendimizi, kandırıyoruz Allah yoluna girmemekle, büyük hata ediyoruz Sanmayın ulemayım, kendi ayıbımı yazıyorum İslam sözü geçince en büyük müslüman oluyorum İcraata gelince, sanki ben hepsini yapıyorum Allah yoluna girmemekle, büyük hata ediyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlgili Makama Duyrulur...!
İlgili makama duyrulur...! Ruhumu çaldılar bedenimden Alıp götürdüler uzak diyarlara Kalbimi kaptırğım güzel kadına Çalınmasına şikayetim yok aslında Beni götürmediler ya ona kızgınım Yürümez olan ayaklarıma kırgınım Gece yüzlü güzel kadına aşığım Bir mecalim olsa gitmezyim yanına Bir ayaklarım tutsa koşmazmıyım Boğarcasına sarılmazmıyım aşkıma Deliler gibi dans bile ederdim onunla İlgili makama duyrulur...! Dostlarım götürmediler beni sevdama |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlk Başta Düşlerim Hayallerim Öldü
İlk başta düşlerim hayallerim öldü Sonra onlar olmadan yaşayamayan aşkım öldü Bir bakmışımki sevdiklerim ölmüş hafızamda Hiç anlamadığım bir anda ruhum öldü daha sonra Gerçek sevgi ölmez gerçek sevenler ölmez Sen olmasanda ben olmasamda onlar hep yaşar Başka kurban arar onlar kendilerine İnan ki onlar hiç ölmez Ne sevgi ölür ne seven ölür |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlle de Sen
Hurdahaş olmuş kalbime sor Her gece sana terennüm ettik Islah olmadı ne yaptıysam ona Bana ille de seni dedi ille de seni Ne o vazgeçti ne de ben ille de sen |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|