![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sevgi orduları
Sevgi orduları çıktı yola sevgi ekmek için İnsanlığa santim kare her yerde mutlu gözlerin Gülmesi için ordular komutasında Serdar`ı ekremin Her sevgi askeri huzurlu mutlu mağrur Serdar`ın Sevgi seli taştı yer yüzüne gurur sevgi komutanında Her yiğit mutlu olur insanlar olunca sıhattli hayatta Komutan Serdar`ın makamı var olsun cennette İnsanlık huzurlu sevgi ordularının sevgisinde Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sevgi Pınarları
Sevgiler kayar olsun insanın yüreğine yıldızlar gibi Her yıldız birbirine ışığını yansıtsın dostluk çiçekleri Süslesin kainatı dörtbir yandan sağanak olsun yağmur gibi Her gönülde bir çiçek açaçaksa aksın insanda sevgi pınarları Uzatılan her el boşlukta kalmayacak avuçlarımız sevgiye Doyacak gönüller akarken sevgi pınarları gönül gözlerine Huzur dolacak yıldızların ışıltısıyla akarken pınarımız sevgiye Her canlı yeniden kendini bulacak can vermek için kuru gülllere Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgi Pınarları2
Halk edildi alem Allah tarafından en güzeliyle Aleme can vermek için su gerekir sevgi pınarı ile Akar çeşmemiz su diye kanma pınar ol sevgimize Allah yaratırken cümle canlıyı nüş i sevgi bade İle beler şirreti aleme hayat olur sevgi gülşeninde Sevgi dostluk rehberdir sevgiler ancak satılır sevgilere Sevgi pınarından akan su korkma kimseye yetmez diye İçildikçe sevgi suyu artacak daima sevgiye hasret gönüllerde Akacak bilki sende var ise gülizar bağından bir demet Sende kainata sevgi pınarından çağla gönüller olsun cennet Allah katında gülşeni dergahtır sanma anlatır dosta makalat Sevgi pınarı aktıkça sende mutlu olursun heryer bulur hayat Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgilim olurmusun
seninle çıkmak istiyorum mutluluk basamaklarını her adımda seni sarmak istiyorum kollarıma kollarını Koklamak ne güzel gül kokulu saçlarını Sevgilim olurmusun mutlu edeyim seni Sevgilim olursan sana veririm mutluluk cennetini Hüzünde sevinçte senle olucağım ağlatma gözlerimi Gözlerimde yaş kalmasın artık: arıyorum gerçek sevgini Sevgilim olurmusun bilsin bütün alem sana sevgimi Sana öyle yanıyor ki bu kalbim titriyor bedenim Kör oldu senden başkasını görmüyor gözlerim Ellerine muhtaç kaldı kırıldı zavallı ellerim Sevgilim olurmusun çokmu şey istiyorum Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevil sevmek KAHRAMANLIKTIR
Ne arayanım var deme nede soranım Sevenim var derdime derman faniyim Unuttuldum babam Turan'dır evladıyım Nizamoğlu sevil-meyi umar beklerim Unutulsamda unutmayı bilmem nasıldır Evlat babasını saymalı gerisi hezeyandır Sevenin olmasada sevmek şifadır Der Mevlana sev seven kahramandır Yetimin dostu Muhammed Aleyhi selamdır Mahzun olma Zeyd bin Haris'te yetimdir Şükrü edaya dost muhabbet sevmektedir Turan ocağında Sevil sevmek kahramanlıktır Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevmek NEDİR?
Umutlar bitmesin derde dostlarım umut nedir Söyleyin bileyim beni bitiren aşka özlemdir Vuslatsız sevdalar yoldaş bana çare neşe sendir Gülmek bana küsmüş sevenim yok sevmek nedir Aşık olan çokturda aşk nedir bilen yok Uğruna dağlar delinecek mecazlar çok Mutlak sevecek ne Ferhat'lar nedendir yok Olmuş Şirin sevdalar Yılmaz'da hüzün çok Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevmekten vazgeçmeyeceğim
Derlerdiki unutulurmuş hep gidenler Ben unutamıyorum bana deli derler Kolay unutulanı severmi asil yürekler Seviyorsada o kalp bilki kalp değildir Geçiyor saniyeler geçen bir asır belkide Unutmak istedikçe saplanıyor kalbime Saplanan bir hançer olsaydıda keşke Çıkarmak kolay olurdu unutmak senide Mümkün olmadı unutamadım yok çare Her daim yaşamak istiyordum seni senle Ayrılık var imiş hayali aşkım ve sevgimde Unut demeyin bana sevgilim kara yerlerde Yıllar geçsede ayrılık sonunda var ümidim Kara topraktada olsa sana kavuşacağım Nasıl unutayım gidene vefasız diyeceğim Ama seni sevmekten vazgeçmeyeceğim Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevmeyi bilmeyen ne anlasın
Gül yüzlerde solmuş güller açmaz oldu söyle Niçin garip aşıklar düşmüş sefil yüreklerde Sevda bağlarında bülbül feryat eder güle Aşık şem a yanar sevmeyi bilmeyene Kaç aşık bir maşuk uğruna düştü çöllere Umut besledi benim gibi kuru bir gülde Aşık olanın derdi vuslat bulmaktır sevgiliye Naz eder sevmeyi bilmeyen merhametsiz zalimce Kim var benim gibi derde düş olup aşka yanan Bir hayale uğrunda koşan varmı benim gibi yorulmadan Aşk ehlinden olup ölümü bekleyen aşkı tatmadan Varmıdır benim gibi Firavun yürekliye aşk ilan eden Zaman nedir sevmeyi bilmeyene aşk hikayedir Çile dost olur şem a yanan aşığa şerbettir Zehir aşık olan için bir tebessüm ilk bahardır Sevmeyi bilmeyen ne anlasın aşk sevgi nedir Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sığınmak İçin Limana
Demir atmak için yürekte liman arıyorum Aciz çarnaçar bir haldeyim batar gemilerim Okyanusun karanlığında kayboldu güneşim Göz yaşı kurumuş ağlamaz sevda bulutlarım Gül bülbüle hasret Yılmaz insandaki can dostluğa Yüreğim şimdi sığınır yolculuğun omuzlar limanında Nilüfer olup açmak için muhtacım şimdi bataklığa Kardelen misali delinecek kar yok kara taşlarda Yaşatmak için yanaşırım limana halatımı bağlamaya Bir kanca bulunmaz dost elimize dikenli gül koymaya Tok bulunmaz bu limanda ben muhacım aşık fukaraya Yüreğimi bağlamak için kim gelir dost eli tutmağa Yılmaz ÖZTÜRK Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sırlı iki kelime
Sevme beni seviyorum diyerek gönlünde başkası varsa Bir kalpte iki sevgi olmayacağından haberin yoksa Bedende aşk arıyorsan sevme beni aşkın topraksa Gözlerimde gözlerin başka bir hayali arıyorsa Seviyorum deme sevgin dilden akıp kalbe geçmediyse Yaşanmaz böyle bir aşk ne gözlerde nede kalplerde Sevgine karşılık dilde bekliyorsan sırlıdır iki kelime Seni seviyorum demek olmaz sadece kuru bir dilde Yılmaz Öztürk |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|