![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yaşanabilir Türkiye Adına
.Türkiyeyi ancak milli ve manevi değerlere sahip bir gençlik koruyabilir .Türkiyeyi ancak milli ve manevi değerlere sahip bir gençlik yaşanabilir Türkiye yapabilir .Türkiyeyi ancak milli ve manevi değerlere sahip bir gençlik yeniden büyük Türkiye yapabilir .yeni bir dünya ancak yeniden büyük Türkiye nin öcülüğünde kurulabilir .ya yeniden bir silkenişle ayağa kalkacağız; yani bir dünyanın öncülüğünü yapacağız; ya da dünyayı bush.blair.şaron ve benediktus un katliamcı zihniyeti devam edecek islam dünyasını papaya vereceği en büyük tepki şöle olmalı: .ingilizce bilenler yabancı dış yerlere güçlü broşür,güçlü bildiriler,metinler yayınlamaları gerekir .katoliklerin tarih boyunca soykırımları vahşetleri anlatılması gerekir .kataloğin Hz.İsa(r.a)) ın dini olamdığı,Tarsuslu Pavlos tarafından çıkartıldığı,daha sonra birtakım kilise papazları tarafından bozuk bir din haline getirldiği gerçeği,batılı araştırmacıların çalışmaları örnek gösterilerek anlatılır . islam ile katolik arasındaki tek fark Hz.Ömer(r.a) Kuduse girerken kimsenin burnu kanamamıştır.haçlılar kudüsü aldılar tüm müslüman ve yahudiler kılıçtan geçirilmiştir.Selahaddin Eyyübi tekrar geri aldı kimseye zarar gelmedi .bu yazılar bilinçlice anlatılmalı broşürlerle bulvar gazatesi uslubuyla'hain.dengesiz.alçak'gibi tahriklerle papaya cvp vermiş olunmaz. İSLAM İLİM,İRFAN,HİKMET,EDEP,ERKAN,ASALET,KİBARLIK DİNİDİR. İSLAM BEDEVİLİK DEĞİLDİR.EN BÜYÜK MEDENİYETTİR. Papaya düşünce ve edebiyat tarihine geçecek YAZILI cevaplar farzdır.Nasıl farz oluyor? Yüce Dinimizde emr_i maruf nehy_i münker farzı yokmudur? (alıntıdır) Allah(c.c) emanetsiniz Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yine Mi Gitmeler
elimi uzatıyorum dokunamıyorum yenik düşüyorum bakışlarına yine bir gitme mi olacak apansız yine mi bekletmelerde sabahsız yine de yaşamak vardı seni acıtsada yalnızlık... Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yoksun
öyle sesiz kapıyı kapatmadan yaralı bir çocuk yüreğinde her sabah yolcu ediyorum seni bir ırmak akıntısında İstanbul,a vakitsiz düşlerin türküsünü çalıyor radyolar sen her gidişinde kucağımda hüzünlerin birikintisi çağlarken yıllar boyu, seni her yolcu edişlerimde İstanbul an ve an ölüyor gözlerimde. baharını üstünden yeni çıkarmış bir mevsim bir daha giymemeye yemin edercesine yaprağını döküyor ömrümden birer birer. günün ardına gizlenmiş sinsi bir bıçak gibi ey İstanbul! ne güzel sırıtıyorsun sende yosmalar gibi. üşüyorum kapatsam gözlerimi riyakarlığına dalıp biliyorum bir daha uyanamıyacağım. sen bir daha olmayacaksın diye ödüm kopuyor, ya da öylece bırakayım diyorum kendimi sonunda gelecek o deliksiz uykuya, ha öyle de yoksun ha böyle de öyle sessiz kapıyı kapatmadan yaralı bir çocuk kalbiyle... Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zalim
bir şarkı yazdım bu sabah yine sana tutuştum özleminle zor çıktım sabaha belki dönersin diye belki seversin diye bekledim sevmedin zalim içime bir haller oldu anlayamadım güllerim zamansız soldu koklayamadım hasretin ağır geldi alışamadım bekledim gelmedin zalim... Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|