![]() |
![]() |
#191 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yeter Bana/Dayan Yüreğim-3
Tek bir umutla çıktım yola Gitmek istiyorum Senden çok uzaklara Yüreğimin sesini Duymak istemiyorum Yarına umutlarım Beni terk etti Bir tek mutluluğun Gözlerin yeter bana Gölgen olmaktı Şu dünyada dileğim Seni sevmekti Sana kavuşmaktı. Hayallerim Beni terk etti Sensiz sevdam Hatıraların Yeter bana Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yetmedi Sevdam
Yalnız dünyama geri dönüyorum Seninle dopdolu bir yürekle Sıcacık sevginle. Yetmedi sevdam Beni alamadın düşlerine dahi. Sensizliğe mahkumum ben. Hasretin içimde Bir de sevdan... Gözlerinde bir başkası Ve ölümsüz aşkın.. Seninle paylaşamadığım Tek benim sevdam Yürekli sevdam... ............................ ............................. Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yıldızlardan Taç...
Yüreğim saf tutmuş sevdiğimle Hüzünlere geçit vermiyor Direniyor ayrılıklara Hasrete boyun eğmiyor Yanan tek yüreğim değil ki Ruhum alevlerin ortasında Sineme saplanan sevda okları Zaman zaman içimi acıtsa da Sevgiliden asla vazgeçmiyor. Beni çağıran sesi kulağımda Açmış kucağını bekliyor Sarmış tüm benliğimi Sesiyle,kokusuyla Büyülü bakışlarıyla Bir ömür ben buradayım diyor. Yıldızlardan taç yapayım sana Işıl ışıl parlasın ******* boyunca Sönmesin sevdam gibi yansın Seni de benim gibi yaksin Geliyorum, al beni Bir daha çıkarmamak üzere koynuna... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yıldızlarım Sönmüs
Karanlık her yer Zifiri karanlık Düşüncelerim zindanlarda Ben gecenin koynunda Bir yaralı.. Ay yüzünü bana kapatmiş Yıldızlarım sönmüş Her biri karanlıkta kalmiş Ben ise sevdamla Yapayalnız Çaresiz Umutsuz Isıksız Zavallı yüreğim Acılar icinde. Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yılların Özlemi
Yılların özlemi bir anda biter mi Yıllanmış aşklar sona erer mi Hele kokusu gelir her yerden Uzak yakın hiç fark eder mi. Yandı gönlüm çıra gibi Sevgili Gül Neslini bildim bileli Gördüm,anladım bildim ki Kuru kuru yanmak yetmez Herşeyden çok fazla sevilmeli. Alın beni götürün,salın kokusuna Asil,vakur,güzelmi güzel duruşuna Hayran oldum Gül oluşuna Dilde sevmek yetmez Herşeyden cok fazla sevmeli Yılların özlemi bir anda biter mi Yıllanmış aşklar sona erer mi Hele kokusu gelir her yerden Uzak yakın hiç fark eder mi. Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüregim Aciyor
Ay isigindan gönlüme doldururum seni Perde perde inersin gözlerime Tutkularim sen, dolarsin icime. Bu yürek sana her yönelislerinde senin Sagnak sagnak inersin gözlerime Sözlerinle sen,akarsin icime. Firtinalarim sensizligimi yikar gecer Sen'li ruhum eser iklimlerimde Ulasilmazligin hasretlerinde. Sevmek istiyorum ömrüm yettigince seni Düslerimin sen'li maviliginde Yalnizligimin en sessizliginde. Yüregime dokunuslarin nerede hani Nerede nefesinin sicakligi Yüregim aciyor sevgisizliginde. Yüregim aciyor... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğime Ateş Düştü
Sevdam oldun benim Derdim oldun Dertlerime derman Çaresizliğime çare Çıkmazları aştım sevginle Aşamadıklarımla birlikte Bu hayatı sevdim ben seninle Yüreğime ateş düştü Hasret çağlayanı gönlüme Sensizliği yaşatma Yaşatma ayrılığı Dünyamı karartma Günüm mavi Gecem beyaz seninle. Sevdam oldun benim Derdim oldun.............. Yüreğimde yürek atışım. Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğin Matemi
Üzerime çöker puslu bulutlar Yar yüreğin sineme siner Arar seni yüreğim Arar gözlerim Aşkın buğusu başımı döndürür Buram buram sen kokar Ne çare..... Sen yoksun işte. 05.09.2006/02:02 Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zaman/Dayan Yüreğim-2
Zamanın acımasız akışı Gene şamarını vurdu En mutlu yarınlarıma. Özlemle beslediğim Gül teninde hayallerim Sisli bulutların ardında Terkedilmek üzere Elleri ellerimden El'e karışmak üzere.. Meçhul bir zamana Belirsiz bir kader Çizgisi çekildi Kalp mahzun Gönül kırgın Güller solgun Sevgili yorgun Gözleri sığınağım Sevdiğim hayatım.. Tükenen ömür nefesleri Sevgiyi,sevgiliyi Seni geri getirir mi Dermansız kollarında Aşkımız tekrar Hayat bulur mu Zaman... Gıpta ile baktığım Aşkın ile yandığım Bir sabır barınağı.. Bir tek seni Beklediğim Her an kollarını Sana açmış biri varsa Sevdiceğim O da benim.. Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zor Sevda
sevdam elimde kor'dan bir ates onu saklamak o kadar zor ki benligimden siyrilsam cirpinsam onu kaybetmemek icin ruhumun aglayan sesini duyursam. dinmeyen firtinalarim icimde sabirda sinmek bilmeyen cesaretimi korkutsam,yildirsam sevdigimi kaybetmemek icin ruhlarimizin birlikteligini anlatsam. sefkat pinarindan ben de ictim acimasizligi hic bilmedim yanginimi icime atmaktansa askimi ruhunda ebedilestirip ebediyyen seninle yasasam. 20.04.2005/02:30 Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|