![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gülmek mi Gerek Ağlamak mı?
Gönül sevdiğini, doya doya sarmadı, Atılan tohumlar, günışığını bulmadı, Kimsenin kimseden, haberi kalmadı, Gülmek mi gerek bize, ağlamak mı? .. Dostum dediklerin, vurdu darbesini, Sana senden fayda yok, unut gerisini, Çözemedik bizler, yaşam bilmecesini, Gülmek mi gerek bize, ağlamak mı? .. Boyumuza bakmadık, arşta sandık, Söylenen yalanlara, gülerek kandık, Kendi kuyumuzu, biz elimizle kazdık, Gülmek mi gerek bize, ağlamak mı? .. Dostumuz düşmanımız, belli olmadı, Feryatlarımızı, hiç kimseler duymadı, Bizim için artık, çözüm yolu kalmadı, Gülmek mi gerek bize, ağlamak mı? .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gülümse Biraz
Dertlerin içinde, kaybolup gitsen de, Dikenli yollarda, yalnız yürüsen de, Bütün güçlüklerin, inadına sen de, Bu kahpe dünyaya, gülümse biraz... Terkedip gitmiş olan, vefasızlarla, Seni hor gören, zalim insanlarla, Bu hayata küstüren, zorluklarla, Alay edercesine, gülümse biraz... Bu dünyada, kalsan da tek başına, Beyazlar düşse de, siyah saçlarına, Karlar da yağsa, ömrün baharına, Her şeye boş ver, gülümse biraz... Hayat üç günlüktür, sıkma canını, Kimse değiştiremez, alın yazısını, Sorun her ne ise, sat gitsin anasını, Haydi kalk artık, gülümse biraz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülüşüne Muhtaç
Yaşadığın acıları unut, yeni günlere bak, Yüreğindeki ateşle, tüm kötülükleri yak, En güzel çiçeklerden, saçına bir taç tak, Gelecek mevsim bile, gülüşüne muhtaç… Yeni bir hayata başla, kara bulutları dağıt, Yakmasın artık sevenlerin, senin için ağıt, Aşk şarkısı yaz, dost olsun kalemle kâğıt, Doğacak güneş bile, gülüşüne muhtaç… Güller açsın yanağında, bir tebessüm ile, Kıskansın seni, gökyüzündeki yıldızlar bile, Ne olursun kulak ver de, bitsin artık bu çile, Yağacak yağmur bile, gülüşüne muhtaç… Gönlüm seninle, ağlayıp seninle üzülüyor, Kelimeler boğazıma, peş peşe diziliyor, Sıkıntılarını gizlesen de sen, inan seziliyor, Coşacak duygular bile, gülüşüne muhtaç… |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günaydın Yaşamak
Bu sabah neşeliyim, harika bir gün, Olmasın istiyorum, bir damla hüzün, Çözün gönlünüzü, özgürlüğe çözün, Günaydın çiçekler, günaydın güller... Hayat çok kısadır, üzülmeye değmez, Sevdası olmayan kalp, asla sevinmez, Bırakın aşkı gelsin, sevgiler silinmez, Günaydın yüzyıllar, günaydın günler... Tebessümle bak, aynadaki kendine, Sevdaları kat, çırpınan deli kalbine, Bir oh çekip, el salla mavi gökyüzüne, Günaydın bulutlar, günaydın kuşlar... Güneş seninle doğsun, mehtap seninle, Yıldızlar dans etsin, bir tek işaretinle, Aşık et evreni kendine, güzel sözlerinle, Günaydın gönüller, günaydın aşklar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güzel
Gönlün kırık, yüreğin bir hoş, Senin gönlün, neden böyle boş, Bırak ağlamayı, mutluluğa koş, Sev, dünya sevene güzel... Aşık ol, gönlünü ver birine, Mutluluğu tat, eriş emeline, Sevinç dolsun, o gözlerine, Gül, dünya gülene güzel... Ölümü düşünme, kenarda bırak, Sev ve sevil, hayatın tadına bak, Herkese nasip olmaz, mutlu olmak, İnan ki, dünyada yaşamak güzel... Dert ile keder, biter istersen, Duruverir zaman, sen bir gülsen, Seni sevdiğimi de, ah bir bilsen, O zaman olurdu, ölüm de güzel... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ha Koptu Ha Kopacak
Küçük bir balık gibiyim, büyüklerde yutacak, İnandığım tek şey var, bela hep beni bulacak, Kim demiş ki yaşam, yarın daha güzel olacak, Pamuk ipliği gibi hayat, ha koptu ha kopacak.. Sevdalar sahteymiş, o dostluklarsa hazanmış, Bütün çabadan sonra, yalnızlık elde kalanmış, Kimsede sadakat yok, her şey yalan dolanmış, Pamuk ipliği gibi hayat, ha koptu ha kopacak.. Dünyanın düzeni bozulmuş, insanlar duyarsız, Evlatların olmuş ne yazar, birbirinden hayırsız, Bizler suçsuz oldukta, tek suçlu mudur hırsız? Pamuk ipliği gibi hayat, ha koptu ha kopacak.. Bahçelerdeki güller, gökteki yıldızlar nerede? O masal gibi aşklar, Keremler Aslılar nerede? Uğruna can verilen, sonsuz sevdalar nerede? Pamuk ipliği gibi hayat, ha koptu ha kopacak.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Haberi Yok ki
Gezerim divane gibi, çarşı-pazar, Azrail peşimde, bana mezar kazar, Bu koca cihan, benim olsa ne yazar, Sevdiğimin benden, haberi yok ki… Kaderi yenmek için, koşup durdum, Beş para etmez oldu, benim postum, Bütün dünya alem, olmuş ta dostum, Sevdiğimin benden, haberi yok ki… Kızarlar bana, niçin bağlandın diye, Onun varlığı bana, en büyük hediye, Mutlu olmalıymışım, sanki ne diye? Sevdiğimin benden, haberi yok ki… Gözleri, çakmak çakmak beynimde, Saçları uçuşur, uzayan *******imde, Sözleri yaşa döndü, her iki gözümde, Sevdiğimin benden, haberi yok ki… |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hafif Kalıyor
Gezinecek bir yer yok, her taraf kafes, Uçsuz bucaksız dünya, dört duvar kodes, İçimi parçalıyor, sensiz her nefes, Özledim kelimesi, hafif kalıyor... Şelaleden dökülen, seller gibiyim, Yalnız geçen gecenin, tek sahibiyim, Yanındayken sevdiğin, sensiz deliyim, Özledim kelimesi, hafif kalıyor... Yüreğinden nakışlım, çağlayan sözlüm, Elimdeki resminle, avunmaz gönlüm, Duy benim feryadımı, ey kahve gözlüm, Özledim kelimesi, hafif kalıyor... Ne telefon geliyor, ne mesaj senden, Sana olan sevdamı, gel de duy benden, Bu hasretin yakar da, ter akar tenden, Özledim kelimesi, hafif kalıyor... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hak Ettim Bunu
Yıkılmaz dağları devir, gel de üzerime, Yalan de sana söylediğim, o sözlerime, Kızgın mil çek istersen, kara gözlerime, Seni böyle sevmekle, hak ettim bunu… Asla ayrılamadım, bırakamadım gölgeni, Çabalar boşuna, kazanamadım sevgini, Her gelen aratırmış derler, dünkü gideni, Seni böyle sevmekle, hak ettim bunu… Gözlerine bakarken, kendimi bilemem, Sendeki sırları, sonsuza dek çözemem, Her şeye sebep benim, artık dönemem, Seni böyle sevmekle, hak ettim bunu… Ne gülen gözler kaldı, ne de huzurum, Yaşananları düşünüp, pişman olurum, Bu kısa dünyada şimdi, ağlar dururum, Seni böyle sevmekle, hak ettim bunu… |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hani
Kederler atadan kalmış, bana hediye, Aslan iken bir zaman, döndüm kediye, Soruyorlar bir de, neden ağlarsın diye, Gülmek istiyorum ama, güzellik hani? .. Düzen değişmiş, kahpeler kahraman, Kimseye güvenilmez, kötü bu zaman, Dostluklar sahte, gülüşler koca yalan, Bilmek istiyorum ama, gerçekler hani? .. Aşklarda sevgi yok, yüzeysel yaşanır, Demişler ki, kör ile yatan şaşı uyanır, Böyle düzenbazlığa, yürek mi dayanır, Sevmek istiyorum ama, sevilen hani? .. Paran pulun bol ise, dolar her tarafın, İşin kötüye gittiğinde, boşalır etrafın, Aptal olur çıkarsın, doğruysa her lafın, Görmek istiyorum ama, dostlarım hani? .. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|