![]() |
![]() |
#191 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çağırdım da Gelmedin
Bir ritmsiz müziğin valsini yaşıyordun Su yoktu hava yoktu toprak yoktu Sen ıssız bir ormanda yükümü taşıyordun Çağırdım da gelmedin Ellerin vardı Ayakların yoktu yeryüzünde Direniyordun İntikam yoktu gül yüzünde Çağırdımda gelmedin Kış vardı Ve donmuyordun yokluğumda Orman uykudaydı Su yoktu oluğunda Çağırdımda gelmedin Tanrıyı bekliyordun Mavi cennetinde Ağlıyordun Derman yoktu dizlerinde Çağırdımda gelmedin |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çağırma Beni
Çağırma beni Bir gün Bir yerlerde Biri kırarsa seni Ağlarsan İnlersen Hıçkırırsan Sakın çağırma beni Gölgen olduğumu Unuttuğumu Kırıldığımı.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çakır Dikenim
Tavan aramda çatırdayan Su testisi kadar ufak us Bittiği gün pus Bitecek mahpus Gözlerim açılacak şafak kadar Aydınlık kadar güneşe Işıl ışıl Hep aynı türküyü söylesek de Bitirim noktası kadar Geniş,ürkek ve mahsus Sabah gibi ürkütücü ve gururlu Ah... sevilerimde sen varsın Yavrum güzelim Çakır dikenim Suna boyuna kıyılmaz bakılmaya Uzaklara gidişine Arkandan Ama bu nehir şahittir İçimden akan ne ise Sana anltmaya ve gelen Sapı ve samanı bittiğinde Bir gün sevimiz yükselecek ay gibi Baş ucumuzda gururla Gel halay çekelim kızanım gel bana Üzülme ve sakın ağlama Biz tükensek de Bir gün bir yerlerde ..........işte bak arkamızda ..........yedi veren gülü gibi Kızımız var Al yürü aya ve güneşe Ay senin Güneş senin hey Hey kızanım hey |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çalınmış Yanıtlar
Hüznümü alkışlıyorum şimdi Ve kendi hayal kırıklığımı Parke taşlı yollara serilen Gençlik duygularıyla söylüyorum Ölüyorum ama doğacağım yeniden Seni yeniden kucaklayacağım Mezarım kadar ufak olacak ölüm Korkum öfkeye dönüşecek gururla Yanılgının oyuncağı olamayacak Fikir mihengimin özlemi Bir düşü görsemde ve yakalasamda Beynimde en yoğun çelişkileri Ufkumu karartmayacak biraz naz Hassa askerleri gibi yalınkılıç Ve meydancılar gibi derbeder Kaldıkça içimizdeki özgür duygular Paralı kıskançlık kadar eziliriz biz Biliyorum bu bir sağnak Ve çok ucuz şimdi ağlamak Ama kim ne derse desin ağlıyorum işte Sevdikçe ağlayacağım biliyorum Selviler beni sevmiyor senin kadar Mermerler sıcak değil seni istiyorum Toprakm kasvetli ve ağır bedenin hafif Seni istiyorum ama ölüyorum ki Sesleniyorum kulaklarına Misafiriz diyor tüm tarikatlar Ama diyen kim nerde ve neden Cevapsız sorular istemiyorum Kendi çalınmış yanıtlarımı istiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çatallı Sesler
İki çatallı bir sesti bu Çatlak çatlak çıkıyordu Biri ben diyordu Biri insan Sahibini aradım Sahibi beni arıyormuş zaten |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çatır Çutur
En acı doruklarda Tükendik Çatır çutur Çavdar ekmeğimdin Doyamadım Kutnu kumaşımdın Okşayamadım Dehşetli yangınlarda Kül olduk/yandıkça Çatır çutur |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çaydanlık Buğuları
Işıkları çoğaltacaksın Bu sabah resimlerinde biliyorum Mutfak masasındaki örtü mavi Penceremden giren gün portakal sarısı Ve senin yüzünde zaman gülecektir biliyorum En sevimli renklerin ışıklarıyla Keşki görseydim seni Keşki dikkat etseydim Şimdi yanlız kalmazdın Çaydanlık buğularında Bir avuç kül olmazdın Yılların arkasında Deniz fenerinin son yolcusu gibi Işıkla boğuşmazdın..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çelik Çomak Oyunu
Budur işte diyemedin hiç Budur sevgi diyemedin Bilirim işaret etmek zordur Tanınmayan duyguları Zordur anlatmak yaşamadan Bir çelik çomak oyunudur-yalan- Bir zor denklemdir-ihanet- Budur diyemezsin Bilmiyorsan seçmeyi Sen hiç sevmedin zaten ölesiye beni Beni hiç örmedin-karışınca yumaklar- Bekledin çözülmemi ellerinde zamanın Zaman bastırıyor inatla Sen bekliyorsun sabırla Budur dediğinde her şey Belkide hiç bir şey olacaktır zaman Ve bir çakıl taşına dönecektir bilmeceler Soğuk ruhsuz ve yanlız olacaktır ölüm Budur dediğinde hayat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çelişkiler
Hangi çocuk Renkli gözlerle bakacaktır Saflığı anlatırken Çelişkilerinin deniz mavisi renginde Isırgan otları sararsa Kenarından köşesinden Samatyada'ki evin İlk terk edilişinde O büyük bahçesini Çantanı aç Heyecanla beni ara Gözlerinde bıkmadan Bir kağıtpara gibi Yırtıp atmadan Hassaordusunun askerleri kadar Kırılgandır ilgisi yabancıların Sen gerçeği bulup çıkarmadan Hangi çocuk bulursa seni |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çember Çevirecek Ruhum
Gel! ... Beni sensiz bıraktığın Yılları düşünmeden gel Kalan günleri ömrümün Birer yıldır seninle Sakın unutma, Gel! ... Beni sevmediğini Söylediğin günü unutupta gel Benim Seni tanıdıktan sonra Dünyayı unuttuğumu sakın unutma Gel! ... Çünkü geldiğinde Hareket edecek İçimdeki luna parklar Çember çevirecek ruhum Kaf Dağının ardında Çocuk olacağım Oynayacağım Güleceğim Ağlayacağım gel Gel! Bir sonun başlangıcındayım Şidi en sonundayım gel İçimde kalmışsa Çocukça bir şeyler Ne olur bana gel |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|