![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4238
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() seni gökteki yıldızlara benzetiyorum onlar kadar parlak onlar onlar
kadar güzelsin aradaki tek fark onlar BİNLERCE sen BİTANESİN...AŞKIM!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() aşkım beni bıraktın gittin ben sensiz yapamıyorum sen bensiz
yapabilirsin ben sensiz biRR hiçim aşkım seni çokk seviyorum...!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana bunu yapmayacaktın
Öyle sırtımdan vurmayacaktın beni Gelişin gibi onurlu olmalıydı gidişin Ve öylesine gururlu bitişin. Gel gör ki kötü oynadın bu oyunu Erken düştü masken yüzünden Demek sen içimde büyüttüğüm bir dev değil Bir hiçtin Görüyorsun işte Gittin Ve de bittin... Bana bunu yapmayacaktın Böyle bir hançerle yıkmayacaktın beni Bir ihanetin adresi olmamalıydı ayak izlerin Yoksa ben mi yanlış tanıdım seni? Yoksa hep böyle kirli miydi senin denizlerin? İ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dolu dolu gözlerim sanma ki yalan,
Seninle yanıp tutuşan yüreğim sanma ki yalan dolan Çaresiz bedenim sanma ki isteksiz sensiz Ağlamak isteyip de ağlayamayan gözlerim Mutsuzken mutluluk çizen bedenim Söylemek isteyip de söyleyemeyen yüreğim Sanma ki yalan... Uzak bir yol var benden uzak Ben gidiyorum dediğinde Gitme dur diyemem ki Beni bensiz bırakma, yüreğimi sensiz bırakma diyemem ki Sanma ki kolay... Oturduğum deniz kıyısında dalga var, Fırtına var tıpkı benim gibi Masamdaki ört |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sevdim seni birtanem
düşünmeden umutsuzca hep sen vardın hayalimde sevdim seni birtanem sende imkansızlığı sevdim sonu olmayan bir düşü bazen tek kelimenle yıkıldım yanağında düşen iki damla bazen mutlu etti tek kelimeden bir tebessüm oldun yüzümde karanlık *******de seni çektim nefes nefes içime haykırdım defalarca kendime neden neden seviyorum diye bilmiyorumyollarımız ayrı seninle söz dinlemetim şu garip gönlüme sevdim seni birtanem çok sevdim |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen, Ayşegül...
Hani o, gözlerine bakıp kıyamadığım, Hani ellerini tutup, sarılıp koklayamadığım, Saçlarını okşayamadığım... Aşkım, bi tanem, Biricik sevdam... Nerdesin? Nerdesin Ayşegül? .. Beni duyuyor musun? Bak, senin için yazdım bu şiiri, Bu şarkıyı senin için söyledim. Senin için ağladım bitmeyen *******de... Zeytin gözlüm, melek yüzlüm, Cankuşum... Nerdesin? Nerdesin Ayşegül? .. Yollara düşüp seni arıyorum, Yıldızlara bakıp seni... Beni kimse sevmed |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Seviyormuyum Ne Aynı zamanda özlüyor. Sanki Ben Aşık Olmuşum Hemde
Delicesine Bu Memleketi Terkedercesine... Sanki Ben Aşıkmı Olmuşum Ne, Ama Bukadarı Fazla Bana Gerimi Çekilmeliyim? Hayır Tam Tersine Üzerine Gidip Bu Talihsizliği Yenmeliyim, Sonucu Ne Olursa Olsun. Bilmiyorum Seni Nasıl Bırakıp Gidicem Buralardan? Acaba diyorum Bazen: "Biz Ne olucaz Die" Oda Sadece Acabada kalıyor. Seni Düşünüce Karnıma Kramp Giriyor, İnanırmısın Bilmem Topuklarım Bile Sızlıyor. Bunu Adı Aşk |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anliyamadim benmi suçluyum?
Anlatamadim mi? sana olan sevgimi.. Tutustum yandimda sensiz her gece Gözyaslarimla söndürdüm kalbimi Her gün her dakika özledim seni Dinmedi kederim senin yaninda bile Sustum hep gözlerine baktigim zaman Isyan eden kalbimin çaresizligiyle Oysa neler düsünürdüm sen yokken Neler söylemek isterdim kavusunca Ayrilik saati gelince ben biterdim En kötüsü beni koyup gitmendi O öyle bir yanlizlikti ki anlatilmaz O öyle bir çaresizlikti ki inanilmaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() yine gidiyorum cigaramı çekip kafamı dumanlayıp seni düşünerek
ağlamaya yine gidiyorum bir köprü altında şarap şişemle beraber uyumaya yine gidiyorum cehennem çukuruna yine gidiyorum sensiz hayata yine gidiyorum bir köşede sızmaya yine gidiyoru kalbimdekiyarayı kapatmaya yine gidiyorum mezar çukurlarına yine gidiyorum sensiz hayata yine gidiyorum yine gidiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir yürek var
Paramparça ziyan olmuş Bir ben var bende değil Bilmem hangi derdin içinde Hiçbir şefkatli el El vermiyor elime Bu karanlıklarda bile Sarıyor bedeni Nerden geleceği belirsiz birini bekleyiş..>>> bekleyiş... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|